Kenan Sofuoğlu Kawasaki’yi markalar şampiyonu yapmak için piste çıkıyor
-
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın 12. Ayak yarışı için bu hafta sonu Fransa'da start alacak.
Dünya Süpersport Şampiyonası’nın 12. Ayak yarışı 4-6 Ekim tarihlerinde Fransa’da koşulacak. Bu sene dünya şampiyonluğunu İngiliz rakibine kaptıran Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Magny-Cours (4.411 m) pistine Kawasaki’yi markalar şampiyonu yapmak için çıkacak. Supersport sınıfında markalar şampiyonluğu bulunmayan Kawasaki, 12 puan farkla Yamaha’nın önünde bulunuyor.
FIM Dünya Supersport Şampiyonası’nda üç kez şampiyonluğa uzanarak rekorları adeta alt üst ederek efsaneleşen Sofuoğlu, kariyerindeki 80. Supersport sınavına çıkacak.
Sezonun 12. ayak yarışının serbest antrenmanları 4 EkimCuma günü, sıralama antrenmanları ise 5 Ekim Cumartesi günü yapılacak. 22 turluk yarış ise (97.042 km) 6 Ekim Pazar günü, TSİ 14:30 start alacak.
SÜRÜCÜLER KLASMANI
1. Sam Lowes (Büyük Britanya) 205
2. KENAN SOFUOĞLU (TÜRKİYE) 156
3. Fabien Foret (Fransa) 121
4. Michael VD Mark (Hollanda) 107
5. Lorenzo Zanetti (İtalya) 99
MARKALAR KLASMANI
1. Kawasaki 225 puan
2. Yamaha 213
3. Honda 142
Kaynak: TMF
Reklamlar
-
Kenan şampiyonluğu henüz Lowes'a kaptırmadı, Lowes 2 yarıştan da puan alamaz, Kenan'da ikisini birden kazanırsa Dünya Şampiyonu olur. Tabii ki çok zor ihtimal ama motor sporlarında herşey olabilir. Biz bunları yazarken de Kenan sıralamaları koşmaka Fransa'da.
-
Geçen sene SBK da Biaggi 0.5 puan farkla şampiyon olduğuna göre, 1 puan fark ile şampiyon olmak gayet muhtemel
-
İnşallah şampiyon olamaz.
Edit:
Bari resmi düzgün seçseydiniz mt yönetimi. Önde giden sam şu ara... K değil!
-
Kenan pole'ü iyi bir farkla aldı ama son turunda düşmüş zannedersem. Durumu hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Bi de Superbike'ın sıralama seansında spiker ve yorumcu aralarında hangi pilot gelecek sezon nerede yarışacak diye geyik çeviriyolardı. Bi ara Kawasaki için 3. motordan bahsettiler. Acaba Kenan için olabilir mi bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Kawasaki kendi sitesini güncellemiş. Sıralama seansının sonuna doğru Kenan pist üstü trafikte boşluk bulduğu anda iyi bir tur atayım diye fazla zorlayıp 3. virajda gazı fazla açmış, düşmemek için motoru kaldırmak zorunda kalınca da dümdüz pist dışına ıslak çimlere çıkmış. Sonrası malum. Anladığım kadarıyla ciddi bişeyi yok ama biraz yüksek hızda düştüğünden olsa gerek her tarafım acıyo demiş.
-
Motosiklet Eğitmeni
Hemen arayıp durumu hakkında bilgi alıyorum. Az sonra son durumu söylerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
Kenan iyi ama çok agrisi var arkadaslar.
Motor parçalanmis,
yedek motor var tabi ama bakalim ayarlari becerebilecekler mi?
Kisacasi yarin Kenan'in isi zor.
Ama nasip diyelim.
Bu arada yeni dedikodularim var ama yazsam mi yazmasa mi
-
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
coq adlı üyeden alıntı
Bu arada yeni dedikodularim var ama yazsam mi yazmasa mi
Abi uyuyacağım merak ettim şu haberi
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Motosiklet Eğitmeni
metci adlı üyeden alıntı
Abi uyuyacağım merak ettim şu haberi
hişşşş!
uyudun mu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
ero__ adlı üyeden alıntı
İnşallah şampiyon olamaz.
Edit:
Bari resmi düzgün seçseydiniz mt yönetimi. Önde giden sam şu ara... K değil!
bir Allahın kuluda şu düşman insana cevap yazamamış yazık. inşallah şampiyon olamaz ne demek oğlum? kenanın sence şampiyonluğa çokmu ihtiyacı var zaten 3 kere olmadı mı? kafası güzel arkadaşım kenanın daha şampiyonluğa falan ihtiyacı yok ne maddi ne manevi anlamda herşeyi çok şükür çok sağlam ama senin ülkenin, senin kafa yapısındaki güzelim insanlarının daha çok ayık olmaya ihtiyacı var çünkü ne dediğini bilmiyorsun. Motorsporlarının ne noktada olduğunun en güzel kanıtı sensin bu ülkede. Seni üniversitede tez konusu olarak araştırmaları gerekir diye düşünüyorum gerekli yerlere başvurumu yapsam emin değilim. Belki de kafa yapını anlayabilmek için seni animal lab 'a falan gönderirler oradaki hamsterlara yazık çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
coq efendi anlat o dedikodularınıda hadi seni burada rezil edeyim yine herkesin içinde. yiyorsa yaz bakayım gene ne sallayacaksın acaba antonellinin ölümünde kenanı suçlaman gibimi olacak bu da..
-
superglue_54 adlı üyeden alıntı
bir Allahın kuluda şu düşman insana cevap yazamamış yazık. inşallah şampiyon olamaz ne demek oğlum? kenanın sence şampiyonluğa çokmu ihtiyacı var zaten 3 kere olmadı mı? kafası güzel arkadaşım kenanın daha şampiyonluğa falan ihtiyacı yok ne maddi ne manevi anlamda herşeyi çok şükür çok sağlam ama senin ülkenin, senin kafa yapısındaki güzelim insanlarının daha çok ayık olmaya ihtiyacı var çünkü ne dediğini bilmiyorsun. Motorsporlarının ne noktada olduğunun en güzel kanıtı sensin bu ülkede. Seni üniversitede tez konusu olarak araştırmaları gerekir diye düşünüyorum gerekli yerlere başvurumu yapsam emin değilim. Belki de kafa yapını anlayabilmek için seni animal lab 'a falan gönderirler oradaki hamsterlara yazık çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
coq efendi anlat o dedikodularınıda hadi seni burada rezil edeyim yine herkesin içinde. yiyorsa yaz bakayım gene ne sallayacaksın acaba antonellinin ölümünde kenanı suçlaman gibimi olacak bu da..
OĞLUM derken? SANA SORMAYACAĞIM KİME DESTEK VERECEĞİMİ. SEN GİDİP GALATASARAYLI BİRİSİNE FENERİ NİYE TUTMUYORSUN OĞLUM DE BAKALIM G.TÜN YİYİYORSA!
SENİN BENİM KAFA YAPIMI ANLAMAYA İMKANIN VE ZEKAN YETMEZ. SEN GİT BABAN GELSİN...
-
Kenan yedek motorla antrenmanlarda birinci olmuş
Bu arada forumda kimse Antonelli'nin ölümünden Kenan'ı sorumlu tutmamıştır, veya bu manaya gelecek şeyler yazmamıştır. Bunu iddia etmek iftira olur en basit tabiriyle. Çokta ayıptır ayrıca.
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Kenan yedek motorla antrenmanlarda birinci olmuş
Bu arada forumda kimse Antonelli'nin ölümünden Kenan'ı sorumlu tutmamıştır, veya bu manaya gelecek şeyler yazmamıştır. Bunu iddia etmek iftira olur en basit tabiriyle. Çokta ayıptır ayrıca.
eRRo__ Galatasaray Fener mevzusu değil olay ayık ol arkadaşım biraz mevzu milli bir mevzu sen uyuyorsun hala olaylardan haberdar olmadıgın belli hadi işine bak sen en iyisi git siyaset falan yap biyerde.. Shrieker kardeşim senin iyi niyetini biliyorum, ama kaçırdığın bir nokta var. antonelli nin ölümünden sorumlu tutmak değil benim dediğim, yaptıkları şey antonelli ölümü üzerinden kenana çamur, iftira atmak saydığım isimlerin yaptığı iş bu ve hepsinede o başlık altında iftiralarını cevaplarıyla ispatladım isteyen tüm arkadaşlar açıp konuya bakabilir kenana birsürü iftira attılar hepsinin cevabı verildi o topic te sustular daha sonra. antonelli ölmüş kenan moskova yarışının iptal olmasına üzülmüş taziye vermemiş vesair gibi saçmalıkları yazan adamlar bu adamlar ve hala siyasi görüşüne göre milli sporcu seçen elemanlar şimdi gelip bana bunu savunma lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
inşallah şampiyon olamaz diyen bir adamı gelip bana savunmayın arkadaşım ya lütfen savunmayın ayıptır. insan olan zaten en basitinden içinden gelmese bile hakeden kazansın dostluk kazansın gibi klişe laflar eder ama kendi vatanından olan bir insana kaybetsin demez bu kadar basitleşmeyin yav nedir derdiniz sizin?
-
nedir derdiniz sizin?
Kimsenin bir derid yok da senin derdin nedir ?...
2013 te üye olmuşsun ve her Kenen topiğinde savunmalar yapıyorsun...
Avukatı falanmısın ?...
Neden savunma ihtiyacı duyuyorsun ?...
Kenanın savunulmaya ihtiyacı mı var ?...
Biz burda fikrimizi söylüyoruz...
Hep övecek halimiz yok ya...
Dünya şampiyonu oldu diye herşeye gözümüzü kapayalım,
Her şeye heeeee diyelim....
İyi güzel vallaha...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Kimsenin bir derid yok da senin derdin nedir ?...
2013 te üye olmuşsun ve her Kenen topiğinde savunmalar yapıyorsun...
Avukatı falanmısın ?...
Neden savunma ihtiyacı duyuyorsun ?...
Kenanın savunulmaya ihtiyacı mı var ?...
Biz burda fikrimizi söylüyoruz...
Hep övecek halimiz yok ya...
Dünya şampiyonu oldu diye herşeye gözümüzü kapayalım,
Her şeye heeeee diyelim....
İyi güzel vallaha...
sen kimsin koçum sana sormadım ki ben? merak etme üyeliğim çok daha eskiye dayanıyor artık bu hesaptan yediği kaba pisleyenlerle uğraşıyorum bende, sen canını sıkma bitmeyiz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
daha eski kullanıcı olunca mı adam olunuyor? görünüşe göre değil. @alp_tunay
-
sen kimsin koçum sana sormadım ki ben? merak etme üyeliğim çok daha eskiye dayanıyor artık bu hesaptan yediği kaba pisleyenlerle uğraşıyorum bende, sen canını sıkma bitmeyiz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
daha eski kullanıcı olunca mı adam olunuyor? görünüşe göre değil. @alp_tunay
Bişey yazardım sana ama değmezsin...
Ne o lan koçum moçum ?...
Ne ayaksın sen ?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bişey yazardım sana ama değmezsin...
Ne o lan koçum moçum ?...
Ne ayaksın sen ?...
hadi canım seni şöyle yoluna alalım..
-
Motosiklet Eğitmeni
Superglugluu
Sen Kenan'ı çok mu seviyorsun?
-
coq adlı üyeden alıntı
hişşşş!
uyudun mu?
2 kez uyudum uyandım daha ne kadar bekleyeceğiz haberi?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler