Kenan Sofuoğlu Bakan Kılıç'a kaskını hediye etti
-
Dünya Supersport Şampiyonası'nın İstanbul'da yapılan sezonun 11. ayak yarışını kazanan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı ziyaret etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kılıç'ın makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar da yer aldı.
Kılıç, yaptığı açıklamasında, Türkiye'de düzenlenen bir şampiyonada Kenan Sofuoğlu'nun şampiyon olmasının herkes için gurur kaynağı olduğunu belirterek, "İnşallah da böyle devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi bizden yana ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.
Şampiyon motosikletçi Sofuoğlu ise önümüzdeki yıl İstanbulpark'ta kupayı Bakan Kılıç'ın elinden almayı çok istediğini dile getirerek, "Verdiğiniz destek olmasaydı böyle bir yarışı kazanma şansım yoktu" değerlendirmesinde bulundu.
Sofuoğlu, Bakan Kılıç'ın "Düğün ne zaman" sorusuna, "Sayın Başbakanımızın gelmesini istiyorum. O ne zamana gün verirse o zaman yapacağız" yanıtını verdi.
Bakan Kılıç da "O zaman yakında. Sayın Başbakanımız böyle hayırlı bir meseleyi fazla uzağa atmaz" karşılığını verdi.
Sofuoğlu, motosikletiyle Çankaya Köşkü'ne çıkacak
Bakan Kılıç ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etmek istediğini ifade eden Sofuoğlu, şöyle devam etti:
"Sayın Cumhurbaşkanımız ekim ayında uygun olacaklarını söyledi. Yetiştirdiğim öğrencilerimle birlikte motorlarla sizin makam aracınızı takip ederek Çankaya'ya çıkmak istiyorum. Bize öncülük ederseniz çok hoş olur."
Bakan Kılıç, Sofuoğlu'nun bu önerisini sıcak karşıladığını belirtti.
Sofuoğlu, son olarak İstanbul'da kazandığı yarışta taktığı kaskı Bakan Kılıç'a hediye etti. Milli motosikletçiye hediye ettiği kask için teşekkür eden Kılıç, "Bu bendeki ikinci kaskın oldu. İnşallah nice daha da büyük başarılara imzanızı atarsın" temennisinde bulundu.
TMF Başkanı Uçar da milli motosikletçinin elde ettiği başarılarda Bakan Kılıç'ın verdiği desteğin önemli olduğunu vurguladı.
Kaynak: Haberler.com
Reklamlar
-
Oh oh oh,,,
Emekli olduktan sonra AKP den aday olmanın şeref vereceğini eklemeyi unutmuş.
"TMF Başkanı Uçar da milli motosikletçinin elde ettiği başarılarda Bakan Kılıç'ın verdiği desteğin önemli olduğunu vurguladı."
Aman sen eksik kalma başkan, ismin-cismin geçsin oralarda
-
Başarıyı alkışlamak erdemdir..!
-
pis bakan, pis akp, ıyy mıyy
-
bir zamanlar ben moto gp den teklifler alıyorum diyen sofuoglu, iyi bir takım tercih etmeliyim iyi bir takımdan teklif gelmiyor diyordu.
şimdi ise moto gp de yarışmak kolay değil. herkes reklam ve sponsor olarak kendi ülkesinin vatandaşını desteklediğini söyluyor. ve hiç teklif almadgını söyluyor
sofuoglu iyidir hoştur. ama ben motogp de yarışabilecegini ihtimal vermiyorum.
bu arada kask güzelmiş...
-
öncelikle tebrik edelim...
ama goy goy yapacağına biraz da her zaman dile getirdiği problemlerden bahsetmiştir inşallah diye temenni edelim...
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
Hafiz.
Burada yapilan yorumlar, ne senin şahsına, ne de AKP seçmenine.
Bu kadar alıngan olma
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Burada da kafa kesen ösocularlarla sırıtırken görülüyor. Çok temizler tabii size göre.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Kenan her fırsatta sponsorsuzluktan SBK ve Moto GP ye geçemedigini söylüyor. Bakanda biz ne gerekiyorsa yaparız diyor. Ortada bir tezat var şimdi. Ya Kenan'nın Moto Gp ye geçememesinin asıl nedeni sponsorsuzluk degil yada bakanın destegi sadece deklanşör önünde...
Madem destek vereceksin e ver artık. Bakan istedikten sonra Kenan'a sponsor yagar bunu hepimiz biliyoruz...
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
bunlar suriyeli mülteciler değil mi? kafa kestikleri sakallarında mı yazıyor?
ıyy pis akp, hiç sevmiyoroooom tımam mı
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Motosiklet Eğitmeni
ıyy pis akp, hiç sevmiyoroooom tımam mı
Böyle açık açık yazma ayıp.
Biz de sevmiyoz ama belli ediyormuyuz?
-
sırıtıyolar filan ıyy çok iıığrenç yaa.
ah atam kalkta şu sofuoğlu'nun virajda aklını al!
-
Ak partim kenan ve kenan gibilerin yanında olur açık ve net söyliyorum ben ak partiliyim siz nekadar kötülerseniz kötüleyin allah ak partimin yarrr ve yardımcısı olur.
-
Öncelikle haftasonu gerçekten çok iyi bir yarış çıkarıp birinci oldu. Kayda değer bir başarı varsa siyasetçisi valisi bakanı gelir tebrik eder bunda birşey yok, ama başarı için siyasetçinin bakanın peşinde koşmak çankaya köşkünün etrafında dolanmak ne kadar sempatik ve ne kadar samimi? herhalde rossi berlusconi reyisss diyerek peşinde koşmamıştır, lorenzo, marques bakana kaskını eldivenini vermemiştir, bizde var bir işe niyetlenip siyasetçi kovalamak onlara şirin gözükmek. Kenan sporcu kimliğinin mi derdinde başka şeylerin mi?
-
Bir bakanın karşısına bu tarz bir spor kıyafetle çıkmak hoş değil. Sanki mahalle kahvesine gidiyor adam!
Paran yoksa MT ahalisi olarak bir bağış kampanyası mı ne başlatsak acaba
-
erhan seçen adlı üyeden alıntı
Ak partim kenan ve kenan gibilerin yanında olur açık ve net söyliyorum ben ak partiliyim siz nekadar kötülerseniz kötüleyin allah ak partimin yarrr ve yardımcısı olur.
Allah akp nin belasını versin
-
Kask yerinde bir hediye olmuş. Tayyip'in tokatlarına karşı o tombiş yanaklarını korur.
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Bir bakanın karşısına bu tarz bir spor kıyafetle çıkmak hoş değil. Sanki mahalle kahvesine gidiyor adam!
Görüşünüze saygıyla katılmıyorum. Kıyafetinde bir anormallik yok, bakan sultan padişah vs. değil ki takım elbiseyle smokinle gitsin yanına.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=447
okuyunda görün gerçekleri arkadaşlar, tmf başkanı artık Kenan'nın arkasına saklanmayı bıraksın da verdiği sözleri tutsun.
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Bunlara çıplak gitsen ne fark eder? İçi boş olan kafanın önünde ne giydiğinin önemi yok. Alayı uçkur düşkünü. Her tartışmada yok abdestsizler yok bilmem park fuhuş alanı vs. gibi salak sulak söylemler ile ortaya çıkıp kafalarının bacak aralarında olduğunu gösteriyorlar zaten...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler