Kenan Sofuoğlu Supersport'ta ilk kez Türk seyirci karşısında
Reklamlar
-
Intercity İstanbul Park Pisti’nin ev sahipliğinde 13-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası yarışları, Kenan Sofuoğlu’nun da Türk izleyicilerle buluşmasına sahne olacak.
Supersport kategorisinin en başarılı ve en tecrübeli pilotlarından olan Kenan Sofuoğlu, MAHI Racing Team India Kawasaki kadrosunda, bu kez Türk izleyiciler önünde önemli bir mücadele verecek.
Genel sıralamada ikinci durumda
Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası’nda geride kalan 10 yarış sonunda genel sıralamada ikinci durumda bulunuyor.
Şampiyonanın Almanya’da yapılan son ayağında düşerek yarışı puansız kapatan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda Yakhnich Motorsport Yamaha takımının 185 puanlı İngiliz pilotu Sam Lowes’un ardından, 131 puanla ikinci sırada yer alıyor.
Sezonun tamamlanmasına 4 yarış kala Sam Lowes’un 54 puan gerisinde bulunan Sofuoğlu, şampiyonluk şansını İstanbul’da devam ettirmeye çalışacak.
Supersport’da 3 şampiyonluk
Türkiye’nin uluslararsı alanda başarı kazanan tek motosiklet yarışçısı olan Kenan Sofuoğlu’nun kariyerinde 3 Dünya Supersport Şampiyonluğu bulunuyor.
Özellikle sponsor sorunları nedeniyle yurt dışı kariyerine sıkıntılar içinde başlayan Sofuoğlu, sergilediği performansla dikkatleri kısa sürede üzerine çekerken, 2007, 2010 ve 2012 yıllarında Dünya Supersport şampiyonu olmayı başardı.
Kaynak: AA
Superbike Yarış Programı
15 Eylül Cuma
13.45-14.30 Supersport sıralama antrenman
15.30-16.15 Superbike sıralama antrenman
14 Eylül Cumartesi
08.45-09.30 Superbike sıralama antrenman
14.00-14.14 Superbike sıralama turu 1
14.21-14.33 Superbike sıralama turu 2
14.40-14.50 Superbike sıralama turu 3
15.05-15.50 Supersport sıralama turu
15 Eylül Pazar
09.45 Moriwaki GP3 Junior Cup yarış
11.00 Superbike yarış 1
12.30 Supersport yarış
14.30 Superbike yarış 2
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Goooo Kenan!!!!!
-
Haftasonu İstanbul Park zamanı
-
Bu superbike ta yarış 1 ve yarış 2 olmasının nedeni nedir? Biri aydınlatırsa sevinirim
-
Piste gidenler orada bilet satışı olup olmadığını yazabilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
oguzhan045 adlı üyeden alıntı
Bu superbike ta yarış 1 ve yarış 2 olmasının nedeni nedir? Biri aydınlatırsa sevinirim
Bir yarış alana bir yarış bedava Superbike'ın geleneği böyle, "madem geldik, e bi yarış daha yapalım". Mantık böyle, 1988'de şampiyona başladığından beri hep 2 yarış yapılır gidilen pistte.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Piste gidenler orada bilet satışı olup olmadığını yazabilir mi ?
Biletix yarış günü biletlerin pist alanında 80 TL den satılacağına dair bir duyuru yapMIŞ
-
antrenmanı canlı izleyebilirmiyiz acaba. google de aradım ama bulamadım...
-
Antrenmanların canlı yayınlandığına hiç şahit olmadım. Cumartesi günü İngiliz eurosport'u Superbike'ın sıralamalarını veriyor, vipbox gibi yerlerden onun yayınını bulmak mümkün. Ama Supersport'un Cumartesi sıralamaları verilmiyor.
-
bugun oradaydım .. süper heyecanlı bi gündü . İlk defa oradaydım . birazdan bir iki resim falan paylaşmaya çalışırım zaman bulabilirsem
-
Motosiklet Eğitmeni
Bugün Sam Lowes önde.
Saniyorum pole pozisyonunu da kapacak.
Ama Kenan'in çikislari çok iyi sanirim yaris içerisinde hemen öne geçecektir.
Kenan'in burda ilk yarisi oldugu için tüm sektörlerine baktim.
Viraj çikis hizi Sam Lowes'dan daha iyi düzlüklerde daha yüksek hizlara ulasiyor.
Tur zamanlari da birbirine çok yakin.
Kenan'in Türkiye'de kendi evinde kazanmasi güzel moral olur.
Bakalim nasil bir yaris olacak?
-
yarın yani cmrtesi eşimle orda olucaz. bu akşam biletixten kamplı konaklamalı olan biletten aldım. yalnız biletleri etkinlik saatinden 2 saat önce etkinlik gişesinden almalısınız diyo sitede. yarın 10 gibi gelsek sıkıntı olurmu acaba??
-
pazar günü orada olacağım..
hatta konu bile açtım gidelim diye ama sanırım onaylanana kadar yarışlar biter..
-
-
yarışları canlı veren kanal var mı acaba.
-
hercul3367 adlı üyeden alıntı
yarışları canlı veren kanal var mı acaba.
Yerel veren kanal yok sanırım.
EuroSport 2'i internetten izliyebilirsin ancak engellenmemiş bir site bulman gerek.
Linkler burada veriliyor http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=219583&part=sports ama bu site Türkiye'den erişime kapalı
Proxy kullanman gerek
Bu şu an buradan izliyorum http://dazsports.org/eurosport-2.html
Fakat bu site VLC web player eklentisi istiyor, VLC'i full kurup chrome'da eklentiyi manuel olarak etkinleştirerek izleyebilirsin
Nasıl yaparım diye sorma, bilgin yoksa uzun iş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler