Toprak Razgatlıoğlu İngiltere’de kötü bir kaza sonucu yarış dışı kaldı.
Reklamlar
-
Redbull Motogp Rookies Kupası'nın 10. ve 11. yarışı için İngiltere’de piste çıkan Toprak Razgatlıoğlu Cumartesi günü yapılan ilk yarışda 5. sırada giderken kötü bir kaza sonucu yarış dışı kaldı.
Pazar günü yapılan MotoGP Rookies Cup Silverstone 2. ayak yarışını motoru yetiştirilen Toprak Razgatlıoğlu yarışı 8. sırada tamamlamayı başardı.
Silverstone 1. ayak sonuçları
1 K. HANIKA 32'35.234
2 D. PÉREZ +0.310
3 M. RAMIREZ +0.439
4 E. BASTIANINI +1.371
5 J. MIR +1.448
6 S. MIHARA +4.550
7 M. PAGLIANI +5.032
8 J. WEAVING +9.214
Silverstone 2. ayak sonuçları
1 S. DEROUE 32'34.882
2 J. MIR +0.646
3 M. RAMIREZ +0.983
4 M. PAGLIANI +0.991
5 S. MANZI +1.109
6 S. MIHARA +1.739
7 D. PÉREZ +1.790
8 T. RAZGATLIOGLU +5.254
Reklamlar
-
Gazı virajda çok açmışın toprak kardeşim... ne gerek var hırs yapmaya sakin ol... (Sağ ele dikkat / dk: 1.25)
-
Çok kötü düşmüş yaa :(
Yalnız motosikletlerin ön amortisörleri acayip titriyor. Diğer yarışlarda böylesini görmedim.
-
Spikerin söylediği gibi ön amortisör sorunu var. 125cc classmanında dip gaz sanmıyorum ki sıkıntı yapsın.
-
Motosiklet Eğitmeni
Insallah iyidir.
Gördügüm kadariyla ayaga kalkmaya çalismis ve bu sirada motosikleti ona çarpmis.
Ulem Toprak,
Kenan'i örnek alman güzel de
o ne yaparsa aynisini yapman gerekmiyor yahu!!!!
-
inşallah zarar görmeden yılmadan devam eder
-
Ön amortisörde Titreme sorunu giderilmemiş ağır çekimde ön taraf aşırı titriyor kaymaya başlayınca gazı kesiyor Highside çok kötü Allah (c.c.) korudu Beli ve Ayağı şiş olarak yarıştı Ağrıları varmış sanki biraz temkinli gitti büyük kazadan sonra olsun sana birşey olmasın daha çok yarış yaparsın Toprak Tekrar geçmiş olsun
-
Dönerken gazı fazla vermiş tek hatası bu bence
-
amortisör yüzünden sorun olmuş.
-
üzüldüm ınsallah bı daha yarıslarında daha temkınlı dıkkat lı olur hırs ın fazlası ınsana zarar verır allah yınede yolunu acık etsın...keskın sırke kupune zarar gaza abanmıs kucuk cc ama yınede etkısı cok dıye dusunuyorum...
-
Arkadaşlar video kaldırılmış.
"Bu video Dorna Sports adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle engellediği içeriğe sahip."
uyarısı çıkıyor.
Burada neden kaldırttılar sorusu geliyor akla.
-
http://youtu.be/r5fMSaZsykc
Bu linkten Toprağın Highside Kazasını izleyebilirsiniz
-
bu sezon çok şanssızdı, umarım seneye çok daha iyi olacak..
-
http://youtu.be/r5fMSaZsykc Toprak Highside Kaza Videosu
Toprak inşallah seneye daha iyi olacak buna eminim rabbim yardımcısı...
-
Vay be ne çok yarışçı varmış aramızda, lakapları "hırs delisi", "keskin sirke" felan,,,
-
http://youtu.be/r5fMSaZsykc Kaza videosu ve kendi hataları videoda gözüküyor motorun önü yavaş çekimde nasıl titriyor antrenmanlarda bu titremeden şikayetçiydi ama çözemediler bir de videoyu kaldırıyorlar ilginç ama her ne olursa olsun Toprak yetenekli ve Allah(c.c.) izniyle dahada iyi yerlere gelecek
-
Bu ne yaa !! ön düzeni sorunlu bir motora yarışçı bindirilir mi ? kim bunu sorumlusu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler