Toprak Razgatlıoğlu Çek Cumhuriyeti'nde piste çıkıyor. Canlı Yayın
Reklamlar
-
24 Ağustos 2013, 14:23
Redbull Motogp Rookies Kupası'nda ülkemizi temsil eden Toprak Razgatlıoğlu, bu hafta sonu Çek Cumhuriyeti'nde piste çıkacak.
Türkiye'nin en genç şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, Redbull Motogp Rookies Kupası'nın 9. yarışı için 23-24 Ağustos’ta Çek Cumhuriyeti’nde piste çıkacak. Genç yarışçı, Brno pistinde (5.403 mt.) 24 Ağustos Cumartesi günü 9. Ayak yarışında kupa için ter dökecek. Çek Cumhuriyeti yarışının serbest ve sıralama antrenmanları 23 Ağustos Cuma günü yapılacak. 14 tur üzerinden koşulacak sezonun 9. ayağına 24 pilot katılacak. Razgatlıoğlu, Redbull Motogp Rookies Kupası'nda 68 puanla 6. sırada yer alıyor.
Brno’daki yarışa hazır olduğunu belirten Razgatlıoğlu, “Sachsenring’deki her iki yarıştada sıkıntılar yaşadım. İlk yarışta herşey iyi giderken lastik sorunu yaşadım. İkinci yarışta da bana başka bir motosiklet çarptı ve benim egzos dışarı bükülmüş şekilde yarıştım. Asfalta değdiğinden istediğim kadar hızlı değildim. Şimdi önümde Brno yarışı var ve kendime güveniyorum. İnşallah ülkeme kupayla döneceğim” dedi.
Toprak Razgatlıoğlu'nun 2. sırada başlayacağı Brno Yarışını TSİ ile bugün 17:20'de canlı olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
http://live.redbull.tv/events/228/re...-2013-brno-r9/
Reklamlar
-
24 Ağustos 2013, 17:56
Teşekkür ederiz, uzun bir aradan sonra red bull çaylakları tekrar piste çıkıyor; hatırlatma olmasaydı kaçıracaktım...
Bu arada Toprak sıralama turlarında 2. olmuş ! Bu şu ana kadarki en iyi derecesi. Yarışı kesinlikle kaçırmayın !!!
-
24 Ağustos 2013, 18:29
ne yaptın toprak
-
24 Ağustos 2013, 18:30
2. olduda adam daha yaris baslamadan hata yapti.
Yarim tur geriden baslicak simdi.
-
24 Ağustos 2013, 18:34
noldu ben başını kaçırdım toprak neden geride?
-
24 Ağustos 2013, 18:35
Klasik Türk apaçisi davranışı ve pit alanından başlamak zorunda kalmak
-
24 Ağustos 2013, 18:36
-
24 Ağustos 2013, 18:39
Klasik Türk apaçisi davranışını biraz daha açar mısınız
-
24 Ağustos 2013, 18:44
drumstar adlı üyeden alıntı
Klasik Türk apaçisi davranışını biraz daha açar mısınız
Start anını beklerken,hem ara gazı veriyor ve debriyajı bırakıp sıkıyordu.Debriyajı biraz fazla kaçırınca motoru stop ettirdi.Yarış motsikletlerinde marş yoktur ve bu durumda pistten alınıp motoru çalıştırıldıktan sonra pit alanından başlamak zorunda kaldı.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
24 Ağustos 2013, 18:47
Çok yazık olmuş. ben de fodepar oldu sanmıştım. Bi yandan üzüldüm bi yandan da iyi olmuş dedim. Hayırlısı olur inşallah
-
24 Ağustos 2013, 19:05
Üzüldük ama artık neyse. Yarın 2. yarış var yamulmuyorsam yine 2. sıradan başlayacak.
-
24 Ağustos 2013, 21:04
Shrieker adlı üyeden alıntı
Üzüldük ama artık neyse. Yarın 2. yarış var yamulmuyorsam yine 2. sıradan başlayacak.
yamulabilirsiniz ahah
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
25 Ağustos 2013, 17:52
kefeeee adlı üyeden alıntı
yamulabilirsiniz ahah
Yamuluyormuşum 2. yarış yokmuş Brno da :(
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler