Sultanahmet'te Capirossi-Gibernau şov
Reklamlar
-
Admin
MotoGP takımlarından Ducati'nin pilotları Loris Capirossi ve Sete Gibernau 23 nisan pazar günü Sultanahmet Meydanı'nda özel bir gösteri yapacak.
Capirossi ile Gibernau, İstanbul Park'ın 30 nisanda evsahipliği yapacağı MotoGP Türkiye Grand Prix'si öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle organize edilecek bir gösteriyi Sultanahmet Meydanı'nda düzenleyecekler.
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilecek gösteride iki başarılı pilotun sürat ve dengenin inanılmaz uyumunu sergileyeceği belirtiliyor.
TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, "gösteri, ulusal ve uluslararası medya kuruluşları tarafından yapılacak yüzlerce habere konu olacak. Bu tanıtımla Avrupa kamuoyuna olumlu ve farklı kimlikle çıkmış olacağız. 23 nisan ve 28-30 nisan tarihlerinde bütün dünyanın gözü bir kez daha Türkiye ile İstanbul'un üzerinde olacak" dedi.
MotoGP'nin şu anki lideri Loris Capirossi ile takım arkadaşı Sete Gibernau'nun gösterisinde, 250 cc kategorisinde yarışacak Sinan Sofuoğlu da ayrı bir şovla yer alacak.
Sezonun Jerez'de koşulan açılış yarışını kazanan Loris Capirossi 41 puanla genel klasmanda ilk sırada bulunuyor.
Reklamlar
-
nasıl bişey olacak acaba merk ettim. mutlaka gitmek gerek.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
Şansa bak ya bir gün önce ehliyet sınavı var İstanbula gitmeye değecektir bu görsel şölen için...
-
Daha önce de alonso gelmişti...İzleme niyeti olan varsa sabahtan meydana kamp kurmalı...
-
arkadaslarım...
saat bilgisine ulatığınızda buradan yayınlar mısınız?
skullhunter kardeşim, bir de oradaki etkinlikte de bir arada bulunmamızın medyatik olumlu etkisinden faydalanalım derim.ne dersin?
gelen dostlar için toplanma noktası ve saati belirleyelim artık!!!
-
Evet bencede bir buluşma çok hoş olur...Ama 23 nisan da birşey vardı aklıma gelmedi bir türlü.......
-
çocuk bayramını basmadığınız kalmıştı
siz çocukları motogp'ye götürüyomusunuz acaba
-
ben öğlene doğru eminönündeki eski otobüs lerin olduğu meydanda bekliyeceğim... gelmek isteyen arkadaşlarla orada toplana biliriz...
Sultanahmet' e 1-2 diye topic açmıştım...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
bende gelmeyi düşünüyorum
-
-
-
Arkadaşlar tekrar uyarayım mümkün oldukça erken çıkın Maho vatandaşlarımızın arasında zor yer bulursunuz.Alonso geldiğinde izleyebilmek için kırmançiliğimi konuşturup ağaca çıkmştım(hay bendeki akıl)kafama ADAM düşmüştü.Dallar bile doluyor anlayacağınız.
-
pekı kacta orada olmamız lazım
-
giden arkadaslardan inkanı olan video cekip buraya sunsa bizde izlesek.
-
sevgili doslar...hala site yönetiminden bir meeting point ve saat belirlenmedi.
parçalar halinde olmayalım orada.madem tüm medya orada....gösterelim kendimizi....
Zühtü Paşam, Skullhunter kardeşim...
Olayı düzenlemek size yakışır...Ben yardımcı olabilirim isterseniz.
teşekkür ederim....
-
arkadaslar hala organizasyon saati hakkında bi bilgi goremedim. hadi yarına ne kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı........ .......
-
harbiden ya gösteri saat kaçta ya..
-
evet org. yok mu
kameram hazır.... vvvvvııııııııııııınnnnnnnnnnnnn.....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
way be bize çok uzak hocam.. lütfen birisi mutlaka görüntüleri kayda alsın..
-
tabiki alınacak alınmasına da saati konusunda bir bilgi yok sabahın korune koyacaklar kacıcak canım gösteri
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler