Kenan Sofuoğlu’nun hayatını konu alan “54” filminin tanıtım videosu
Reklamlar
-
Admin
Yarıştığı Supersport klasmanında 3 kez Dünya Şampiyonu olan Red Bull Sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun hayatını konu alan “54” filminin galası 17 Nisan’da Cinemaximum İstinyePark’ta yapıldı. Spor dünyasının önde gelen isimlerinin de katılacağı gecede, davetliler için 19:45’te ve 20:30’da iki gösterim düzenlendi. “54” filmi galanın ardından televizyonlardan bütün sporseverlerle buluştu. Motorsporlarının yeni yeni gelişmeye başladığı yıllarda azimle mücadele eden ve bir sürü zorluğu geride bırakarak dünya şampiyonluklarına koşan Sofuoğlu’nun hayatı gençlere ilham verecek.
Film uzun versiyonunun yakın bir tarihte NTV'de yayınlanacağı Kenan Sofuoğlu tarafından duyuruldu.
Reklamlar
-
heyecanla bekliyoruz. başarılar be Kenan abi.
-
Filmin tamamını sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok güzel bir yapım olacak gibi.
-
Bizzat örjinalini alıp full + full hd li tv de izlyecem okadar full olmalı ki full koruma giymiş gibi hissetmeliyim
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
Oooooo.Çok güzel...Çok duygulandım...
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
izlerken gözlerim doldu şerefsizim!!! Aferim lan redbull!! Monster içmeye devam ama redbull a gene de aferim
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
abilerini nasıl kaybetmiş motosiklet kazası mı?
-
evet abilerinin ikisinide yanlış hatırlamıyorsam motor kazasında yarışlarda kaybetti
tüylerim diken diken oldu full versiyonunu izlemek için can atıyorum bu bir gurur böyle bir türk motorcu ile tanışmak için herşey yapılır
-
Çok başarılı
"Kaderimde Şampiyon olmak vardı.. Ben, Kazanmayı Seçtim"
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
duygulandım yaw
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
Bahattin ve Sinan'a senin gibi bi kardeş yakışır senin Allah'ına kurban. Allah yar ve yardımcın olsun
-
Kaderimde yarışmak vardı, Ben kazanmayı seçtim olmasın
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
beklediğimden çok daha iyi olmuş..kenana, dünya şampiyonumuza yakışır bir belgesel olacak gibi
-
ben kenan sofuoğlu,
kaderimde yarişmak vardı ben şampiyon olmayı seçtim......
+1
çok güzel ve etkileyici bir metin,teşekkurler buna emek verenlere
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Kocaeli İl Temsilcisi
hele şükür beeee ,,, güzel şeyler görüyoruz ! göğsümüz kabarıyor gururlanıyoruz işte bu sadece pistlerde değil vizyondada bir şeyler yapılıyor olması çok güzel sabırsızlıkla bekliyorum. gururumuzssun kenan sofuoğlu...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Kenan sofuoğlunun yarışlarını izleyebileceğimiz link verebilecek var mı?
-
tanıtım filminden belli oluyorki çok sağlam bir film olacak..
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
kenan sofuoğlu oturup düz bir şekilde hayatını anlatsa gene izlenir bu film
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
VALLAHİ duygulandım tamamı çıksada izlesek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler