Anlamadığım Acuna çıkmasına neden karşı çıkılır ?...
Çıksın işte...
En azından türkiye çapında tanınır...
Sırf siz acuna gıcıksınız diye kimse bir yere çıkmayacakmı yahu?...
Yok değerini düşürürmüş, karizmayı çizermiş...
yok daha neler...
Anlamadığım Acuna çıkmasına neden karşı çıkılır ?...
Çıksın işte...
En azından türkiye çapında tanınır...
Sırf siz acuna gıcıksınız diye kimse bir yere çıkmayacakmı yahu?...
Yok değerini düşürürmüş, karizmayı çizermiş...
yok daha neler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaş vereceklerse versinler toprak kardeşimizin şovunu artık yeter reklam da reklam.bu arada aref bi sonraki programda ama toprak galiba bu programda.bilmiyorum, belki de yanlış anlamışımdır ama bekliyoruz işte sabırsızlıkla
Birazdan çıkıyormuş, hanım TV seyrediyor haber verecek.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
sonunda toprak çıkıyor, az sonraaa
şov amaçlı tabi ama keşke kaskı kilidini taksaydı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
2. tura geçmesi güzel oldu . tebrikler
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
tebrikler, tanınması açısından çok iyi oldu bence yoksa sadece işin içinde olanlar zar zor tanıyacak çocuğu. arif abinin de saçlar gitmiş bu arada bravo toprak.
Gidilecek yer, yolun kendisidir...
ben şimdi izledim
keşke şovunu yapıp gitseydi
yarışmaya katılmak olmadı sanki
polemik yaratmaya çalışmıyorum sadece fikrimi belirtmek istedim
Imza mi?? Nereye Atayım
Şimdi izledim bende tanınması için iyi oldu ama şahsi fikrim:yarışmaya katılmaması gerekdiğini düşünüyorum showunu iyi yaptı ama
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
arkadaslar hanı mıllet motorsıkletıne tup takmıs ya bız bunu 4 sene once arora marka 150cc lık motorumuza taktık vede hala bınıyoruz mıllette hava atıyoooo ıddaya gırwerım ankara da ılk yada turkıyede ılk bız yapmısızzdır nızamı bıbıcımde motorsıklete LPG takma ısını bız hala bınıyoruz hee sımdılık patent alamıyoruzzzz ama en kısa zaman da bunu da yapacazzzzz cekıste yok denılecek kadar az bı fark var dıgerlrı hava cıva
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
avrupa-amerika gibi ülkelerde her 3 kişiden birisinin yaptığı stunt hareketleri,burada yetenek gösterisine dönüşmüş çok yazık,ayrıca şu çocuğa tipi yüzünden de bir ısınamadım gitti.
[B]King is back baby!King is back![/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)