Bekir Yunus Uçar Yeniden Motosiklet Federasyonu Başkanlığına Seçildi
Reklamlar
-
Admin
Türkiye Motosiklet Federasyonu 3. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda, Bekir Yunus Uçar yeniden başkanlığa seçildi.
Türkiye Motosiklet Federasyonu 3. Seçimli Olağan Genel Kurul ve Mali Genel Kurul toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel Kurul’a 131 delegeden 99'u katıldı. Uçar, 44 oy alarak yeniden başkan seçilirken, 54 oy geçersiz sayıldı. Sayım sonucu 1 oy da boş çıktı. Genel Kurul’da, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Tayfun Şık başkanlığında divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulu, genel kurul gündemdeki maddeleri tek tek delegelerin oyuna sundu.
Genel Kurul’da konuşan TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, “Hızı ve aksiyonu seven insanlar olarak, icraat yapmayı, konuşmaktan daha fazla tercih ediyoruz. İçinde bulunduğumuz özerk yapının durumunu unutmamamız gerekiyor. Dokuz sene önce henüz sayın başbakanımız ve siyasi bir istikrar yokken federasyonlarımızın da özerkliği yoktu. O zaman kulüpleri olanlar, spor ve yarışanlar bunu çok iyi hatırlar. Ben, Bekir Yunus Uçar olarak Türk sporuna, Türk spor teşkilatına, federasyonlara bu seçme, seçilme hakkını veya söz hakkını tanıyan değerli büyüklerimize teşekkür etmek istiyorum. Sadece spor değil, diğer alanları da içine katarak geçmişle kıyaslamadan bizi bu iyi günlere ulaştıran önce Allah’a sonra sayın Başbakanımıza teşekkür ederim. Özerkliği destekleyip, kesinlikle haklısınız deyip imzalayan o günkü Başbakan Yardımcımız Mehmet Ali Şahin beye, o günkü Genel Müdürümüz Mehmet Atalay beye ve bu sistemin devamını sağlayan Bakanlarımız Murat Başeskioğlu, Faruk Nafiz Özak ve şuan ki bakanımız Suat Kılıç’a bu hakkı kullanmamıza ve bu nedenli gelişmemizi sağladıkları için teşekkür ederim” diye konuştu.
UÇAR’DAN ŞEFFAFLIK ÇAĞRISI
Başkan Uçar sonucun açıklanmasının ardından bazı oy pusulalarında çizilen sporcu isimleri olduğunu belirterek, “Eğer bu listedeki isimlerle ya da sporcularımızla ilgili bir rahatsızlık varsa, genel kurulda dile getirilmesini isterdim. Bu sporcularımız olduğu için kulüplerimiz ve federasyon var. Sporcuların olmaması demek kulüplerin ve federasyonun kapanması demek. Buraya sakat haliyle gelen bir sporcudan daha çok emek veren, hizmet eden olabilir mi? Bu bana bir mesaj ise şunu söyleyebilirim, bu sporcular olmadan bu spor yapılmaz ve eğer bu sporcuları geçen sporcularımız olursa onları da öper başımızın üstüne koyarız. Fakat bu çocukları küstürmek doğru bir hareket değil" dedi.
Bekir Yunus Uçar başkanlığındaki yönetim, denetleme ve disiplin kurulunda şu isimler yer aldı:
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Tayfun Şık, M.Ali Ulusan, Aygul Denli Tavat, Y.Faysal Şevkatlioğlu, Günöz Atakan, Hamit Dizman, İsmail Özkan, Hüseyin Küçükkelepçe, Zeki Başaran, Mahmut Nedim Akülke, Ogün Baysan, Okan Alp, Sadık Özdemir, Fatih Kılıç
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Saliha Kırbaş, Gülten Pak, Yunus Erçelik, Şakir Şenkalaycı, İsmail Yeşil, Serkan Özdemir, Buğra Aslan, Yunus Toker, Cüneyt Doğrucu, Ekrem İnci, Halil Ural, Fatma Yıldız, Ahmet Cem Aslan, Zeki Günaydın
Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Av.Adnan Zengin, Orhan Murat Alp, Kubilay Karaca, Av.Hande Temeltaşı, Av.Atasoy Zer
Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Av.Sezen Nalçalı, Av. Ahmet Can Acaroğlu, Barış Bilir, Erol Ünal, Ahmet Safa Genç
Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Sedat Ulu, Recep Boztürk
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Ahmet Gönülal, Cenk Turgut
Reklamlar
-
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
" Genel Kurul’a 131 delegeden 99'u katıldı. Uçar, 44 oy alarak yeniden başkan seçilirken, 54 oy geçersiz sayıldı. "
Nasıl ya? Adam %34 oyla mı başkan seçildi?
-
Motosiklet Eğitmeni
Ne is?
54 gecersiz oy nasil oluyor?
-
ÖTV ye çalısın sayın federasyon baskanımız...
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
54 geçersiz oy
ilginç
-
Yönetim kurulu hep yandaşlardan oluşmuş.... İlginç...
%34 iyi bence.. Bir sonrakine daha da düşer kanaatimce...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
http://www.tmf.org.tr/knn54.asp
dindar genç
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...%C3%B6ntemleri
--Dudakları kıpırdıyor. Bir an olsun unutmadığı, ne aklından ne yüreğinden çıkarmadığı Rabbini zikrediyor, Babası İrfan Usta’nın öğrettiği ayetleri mırıldanıyor.-
-KNN, gaz telini koparırcasına sona dayıyor gaz kolunu, o an Türkiye’de bir anne açıyor ellerini semaya… Dualar hep Kenan için.--
-ve Kenan Başbakanımızın işaret etiği, özlediği, örnek gösterdiği gençliğin, olması gereken rol modeli--
üzerimde siyaset yap bebek yapma abimi dedi kenan acaba ?
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
-
Moderatör
Basbakana bir de benzini 5 lira yaptigi icin tesekkur etseydin ya, ey baskan.
-
federasyon ne iş yapar ki?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
MkD adlı üyeden alıntı
http://www.tmf.org.tr/knn54.asp
dindar genç
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...%C3%B6ntemleri
--Dudakları kıpırdıyor. Bir an olsun unutmadığı, ne aklından ne yüreğinden çıkarmadığı Rabbini zikrediyor, Babası İrfan Usta’nın öğrettiği ayetleri mırıldanıyor.-
-KNN, gaz telini koparırcasına sona dayıyor gaz kolunu, o an Türkiye’de bir anne açıyor ellerini semaya… Dualar hep Kenan için.--
-ve Kenan Başbakanımızın işaret etiği, özlediği, örnek gösterdiği gençliğin, olması gereken rol modeli--
üzerimde siyaset yap bebek yapma abimi dedi kenan acaba ?
KNN ne yahu?... Bildiğim KN var ama o da hava filtresi...
KNN Kenan ın kısaltılmışı mı ?....
Eğer öyleyse E, A harflerini neden yutarlar böylesine ciddi bir yazıda ....
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
KNN ne yahu?... Bildiğim KN var ama o da hava filtresi...
KNN Kenan ın kısaltılmışı mı ?....
Eğer öyleyse E, A harflerini neden yutarlar böylesine ciddi bir yazıda ....
devir böyle ne deseler kafa sallayacaksın
http://www.youtube.com/watch?v=TQFHj514n20
--Anladım Abi diyor Kenan, ama KNN 54 anlamıyor.-- demiş niye o kenanda kişilik bölünmesi mi var? nnal la bu başkan
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
-
Süper Moderatör
Keşke eski başkan Süleyman Memnun geri dönse!
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Suleyman Memnun konusunda saka yaptiginizi dusunmek istiyorum. Yapmayin etmeyin eski baskan zamaninda federasyonun ne yaptigina ne ise yaradigina bi bakin, bir de simdi bakin. Siyasetle dinle ne alakasi var adam inancliysa ya da degilse bu sizi neden ilgilendiriyor ki? Size ne zarari var birilerinin inanmasinin? Iyi olana biraz objektif dusunerek karar verin lutfen.
KNN 54 de Kenan'in yarisci ismidir. Pistte KNN 54 disarda Kenandir.
-
bugay adlı üyeden alıntı
Siyasetle dinle ne alakasi var adam inancliysa ya da degilse bu sizi neden ilgilendiriyor ki? KNN 54 de .
İşte bizde onu diyoruz ya.. İlgilendirmiyor... Bize ne...
Ama her seferinde Kenan ın dini inançlarını gözümüze sokanlardan gına geldi...
Kenanın yarışçı kimliği ilgilendiriyor bizi...
Bunu anlamayan geri kafalılar, niyeti bozuk kişiler, habire gözümüze sokup durmaya devam ettiği sürece bu tartışma bitmez..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler