Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Valentino Rossi: Kazanamazsam emekli olurum

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

2013 senesinde yeniden Yamaha’ya dönecek olan Rossi, 2 yıllık Ducati macerasında sadece 2 podyum alabildi.

Rossi: “Kazanamazsam emekli olurum” Rossi: “Kazanamazsam emekli olurum”

" Kötü performans sergileyen birine, bu durumun kendisini etkileyip etkilemediği sorulduğunda, etkilenmediğini söyler. Ben tam tersini söylüyorum, bunun sizi etkilediğini söylebebiliyorum "

" Zaferler ve şampiyonluklar kazanmadan önce, bunları yapabilecek miyim ? Gerçekten bunu anlamam gerek. Şu an için hepsi hayal. Henüz bir program yapmış değilim. Tek düşündüğüm ben yeniden eğlenmek istiyorum ve her yarışa gülümseyerek gitmek istiyorum. "

" Yarışlarda yine beşinci, altıncı sıra için savaşır olursam eğer, zamanımın geçtiğini yani emeklilik çağımın geldiğini anlarım. Neticede 15 yıldır yarışıyorum. "

Rossi ayrıca Ducati'de bekleneni vermediği içinde özür diledi:
    " Bu İtalyan eşleşmesi için çalışmış kişiler için, başarı bekleyen fanlar için, Ducati için gerçekten üzgünüm. 2 senedir oldukça zor zamanlar geçirdik. Ne yazık ki, hız ve performans olarak geride kaldık. İyi bir mücadele sergileyebilmek için motoru geliştiremedik. Maksimum çalışmamıza rağmen, sonuç elde edemedik. "

" 2004'te Yamaha'ya geçtiğimde, Yamaha kazanan bir motora sahip değildi ama o zaman gelişim savaşında kazanmıştık. Ayrıca o zaman ben 24 yaşındaydım, şimdi 33 oldum. "

Rossi, Yamaha'dan Ducati'ye geçerken, kendi ekibini de taşımıştı. Şimdi birkez daha ekibinin, kendisiyle geleceği düşüncesinde:" Ekibimin benimle geleceğini düşünüyorum. Ama karar %100 değil. Sanırım bazı bağları düzeltmek zorundayız. "

Kaynak: TRF1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Rossi görünüşe göre son kozunu oynuyor bu kadar açık konuştuğuna göre...
    AKIN FİDAN

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence Rossi yaşını bahane ediyor.Eskisi gibi yarışamadığının oda farkında ve kariyerini zirvede noktalamak istiyor.Eğer Yamaha ile şampiyonluk alamazsa kötü sonla biticek.

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük lokma ye büyük konuşma diye boşuna dememişler vardır bir kerameti

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Adam yaşını bahane etmiyor. Söylüyor, 15 yıldır yarışıyorum, 24 yaşındayken büyük işler başardım ama şimdi 33 yaşındayım, belkide zamanım geçmiştir diyor. Bahane mi bu şimdi? Adam çok rahat, geçmişteki başarılarının gururu ile itiraf etmekten çekinmiyor. Yani kompleks yok adamda, belki bizden geçmiştir bile diyebiliyor...
    #sürenadam

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam yaşını bahane etmiyor. Söylüyor, 15 yıldır yarışıyorum, 24 yaşındayken büyük işler başardım ama şimdi 33 yaşındayım, belkide zamanım geçmiştir diyor. Bahane mi bu şimdi? Adam çok rahat, geçmişteki başarılarının gururu ile itiraf etmekten çekinmiyor. Yani kompleks yok adamda, belki bizden geçmiştir bile diyebiliyor...
    Belkide ben yanlış anladım ama Max Biaggi ve Carlo Checa ile kıyaslayınca sanki yaşını bahane ediyormuş gibime geldi. Ama ne olursa olsun adam Rossi yapıcak bişey yok.

Rossi bir kez daha kazanıp moto gp tarihinde tek olmak istiyor, şu an giacomo'yla paylaşıyor en çok şampiyon olma ünvanını. O yüzden yamaha'ya geri dönmesi çok yerinde bir karar olmuş. Ducati'den bir cacık olacağı yok gibi duruyordu. Son 7-8 yarıştır, yarış sonrası röportajında motorla ilgili çözemedikleri sorunlardan bahsediyordu.

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler