Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kenan Sofuoğlu'na Kırmızı Bayrak Engeli

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Çek Cumhuriyeti'ndeki 8. ayak koşusunu ikinci sırada tamamladı.

Brno Pisti'nde gerçekleştirilen yarışmaya Kenan Sofuoğlu, ilk sıradan başladı.

Kawasaki DeltaFin Lorenzini takımıyla yarışan Sofuoğlu, bir süre ikinci sıradan devam ettiği koşunun tamamlanmasına 5 tur kala yaptığı atakla Fransız Fabian Foret'i geçerek ilk sıraya yerleşti. Bu tur içinde arka sıradaki bir motosikletçinin düşmesi nedeniyle yarışma durduruldu.

Kural gereği start çizgisini son turda ilk sırada geçen Fabian Foret yarışmanın birincisi ilan edildi. Yarışmayı Kenan Sofuoğlu ikinci ve Avustralyalı Broc Parkes de üçüncü sırada tamamlamış oldu.
    reklam

Kenan Sofuoğlu, elde ettiği 20 puanla toplamda 137 puana ulaşarak genel klasmandaki liderliğini sürdürdü. Büyük Britanyalı Sam Lowes 114 puanla ikinci, Fransız Fabian Foret ise 108 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 9'uncu ayak koşusu, 5 Ağustos'ta Büyük Britanya'daki Silverstone Pisti'nde koşulacak.

Kaynak: NTVspor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence kabus devam ediyor ama bu Kenan'ın kabusu değil Kenan Sofuoğlu kabusu

Sakatlık olmassa bu sene kimsenin şansı yok...Adam kilitlenmiş

erimozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Kenan Sofuoğlu geri geliyor, çok özlemiştik bu performansını helal olsun !
    ---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
    2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
    2010- ? ITU Formula SAE Takımı

c90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 500R 2014 HONDA
    Kenan Kardeşimizi tebrik ediyor
    ALLAH yüzüne baksın
    başarılarının devamına yardımcı olsun yüzünü güldürsün pist kazalarından korusun
    KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
    Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
    Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest

petra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Alıntı c90 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kenan Kardeşimizi tebrik ediyor
    ALLAH yüzüne baksın
    başarılarının devamına yardımcı olsun yüzünü güldürsün pist kazalarından korusun
    amin amin. böyle hayır dualar aldığı sürece bir şey olmaz inşallah.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Kawasaki DeltaFin Lorenzini takımıyla yarışan Sofuoğlu, bir süre ikinci sıradan devam ettiği koşunun tamamlanmasına 5 tur kala yaptığı atakla Fransız Fabian Foret'i geçerek ilk sıraya yerleşti. Bu tur içinde arka sıradaki bir motosikletçinin düşmesi nedeniyle yarışma durduruldu.

Kural gereği start çizgisini son turda ilk sırada geçen Fabian Foret yarışmanın birincisi ilan edildi.
    Yarışı izledim, Kenan liderliği aldıktan yaklaşık 1,5 tur sonra kırmızı bayrak sallandı. Spikerler de olayı çözemedi zaten. Tekrar açtım tekrar izledim kazanın yaşandığı ve kırmızı bayrak ilan edildiği tura Kenan lider girmişti. Ondan önceki turun başında liderliği almıştı zaten. Çok ciddi bir hata var olayda. Gerçekten çok garip. İtiraz geleceğini düşünüyorum.
    #sürenadam

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarışı izledim, Kenan liderliği aldıktan yaklaşık 1,5 tur sonra kırmızı bayrak sallandı. Spikerler de olayı çözemedi zaten. Tekrar açtım tekrar izledim kazanın yaşandığı ve kırmızı bayrak ilan edildiği tura Kenan lider girmişti. Ondan önceki turun başında liderliği almıştı zaten. Çok ciddi bir hata var olayda. Gerçekten çok garip. İtiraz geleceğini düşünüyorum.
    Dediğin gibi görünüyor ama kurallar öyle demiyor.
    13. turu Foret önde geçti 14. turun ilk virajında Kenan Foret'i geçti.
    Kenan 14. turu önde bitirdi ve 15. turda kaza oldu, kırmızı bayrak kalktı.
    Kurala göre kırmızı bayrak kalktığında yarış bir önceki turun sonuçlarına göre tamamlanıyor.
    15. tur henüz tamamlanmamıştı, bu da demektir ki 14. turun bir önceki turu 13. tura göre yarış tamamlanacak.
    13. turu da 'ballı' Foret önde bitirmişti.

Di Daktır46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6n
    helal olsun Ülkemizin gururu..
    er6 demek hayat demek!..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler