Kenan Sofuoğlu son yarışında ceza aldı ve birincilikten oldu
Reklamlar
-
03 Temmuz 2012, 20:24
Carl Gustav adlı üyeden alıntı
İç yüzünü bilmiyoruz.
Yargıya varmayın, yargılamayın, sonra yargılanmayın.
Slmlr
Brkn
Kenan'a gelip tekme atsa bile Kenan'ın böyle bir hareket yapmaya hakkı yok cevap olarak. Yakalandığı zaman da ceza alıyor dolayısıyla yapmaması, işine bakıp 25 puanı cebe indirmesi, ne yapacaksa da yarıştan sonra yapması ( artık kaskı adamın kafasına mı geçirirdi kafa göz dalar mıydı orasını bilemem) gerekirdi.
sysroot adlı üyeden alıntı
Kenan'ın neden böyle bir hareket yaptığını düşünmeden direk yerden yere vuruyor.
Kenan hareketi çekip zararlı çıktı mı, çıktı. Yapmasaydı 25 puanı alacak mıydı ? Alacaktı. Olay bitmiştir. Sen 25 puan yerine boşu boşuna 11 puan aldığı için hata yapmadığını düşünüyorsan eyvallah yolun açık olsun.
Sözde Kenan'ın iyiliğini düşünüyorlarmış
Bir milyon kere söyledik, ....... almıyorsa bizim suçumuz değil. Trollüğün de bi adabı var. Trollük yapacaksan adam gibi yap milleti çileden çıkartıp küfür ettirtme kendine. 2006'dan beri takip ediyorum Kenan'ı, şampiyon olduğunda deli gibi de sevindim, rakiplerini geçince deli gibi de bağırdım, 2 sene haberlerini yazdım ve kendisiyle röpörtaj da yaptım. Bir insana kendisine zarar veren hatasını söylemek gerekir ki bir daha tekrarlanmasın. Yok siz kendisi bir daha ceza alsın istiyor iseniz "helal yürü aslanım koççum benim" diye gaz verir bir daha zararlı çıkartırsınız adamı. Sizin gibilerin farkı bu.
Biz Kenan'ın yaptığı hareket doğru demiyoruz önce bunu bi anlayın.
Kenan'ın yaptığı hareket yanlış, ceza doğrudur. Bir başka yanlış ise bazı pilotların kayırılması. Kenan hiç kayırılmadı şimdiye kadar ve yine hiç kayırılmayacağını iyi anlamalı. Bunu söylemenin neresi yanlış , neresi Kenan'a köstek olmak ?
Size şaka gibi geliyor heralde bu adam Dünya Şampiyonu
Neyi nasıl yapacağını sizden daha iyi bilir köstek olacağınıza destek olun .
Sen çok biliyorsun. İşin aslı ........... Kenan buna benzer bir hareketi 2008'de de yaptı, o zaman ceza vermeyip es geçmişlerdi(temas da yoktu aslında çokta cezalık değildi) ama şimdi atlamadılar. Geçen 4 senede sinirlerine hakim olma yolunda bir ilerleme kaydetmemiş ve biz de açık açık söylüyoruz bu konuda desteğe ihtiyacı var diye. Siz ise bunu köstek olma aşağılama gibi algılama eğilimindesiniz, içiniz öyleyse eğer biz birşey yapamayız.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kenan'a özellikle üzüldüm ve üzülmekle birlikte çokça da kızdım, çünkü sakat sakat yarıştığını biliyordum ve o haldeyken sarfettiği bütün emeği bir anlık sinirle heba etti. Bunun bir daha olmamasını arzu etmek Kenan'ı tekrar en tepede görmek isteyen bir taraftar olarak en doğal hakkım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
Reşit adlı üyeden alıntı
3 sıra düşme cezası verildiğinde 3 sıra arkaya geçip, daha sonra 1. liğe gelseydi 1. mi olacaktı?
Evet teorik olarak böyle. Ancak yarışın bitimine 4 tur kalmıştı ve 3 sıra geriye düşse artık 1.'yi (ve hatta 2.'yi) yakalama şansı olmayacaktı. Ama 3.'lük mümkündü. Bu sıra düşme cezasının pilota iletilmesiyle ilgili sıkıntı var, tabelaya adını yazıp (mesela Kenan +3) şeklinde beyan ediyorlar, ancak pilot bunu ne şekilde uygulayacak belirsiz. Foret'ye de geçen yarış Misano'da verdiler bu cezayı o da bilemedi ne yapacağını. Ancak Kenan yarış bitmeden evvel bir ceza aldığının farkındaydı.
Aytunc adlı üyeden alıntı
ceza sadece sampiyonluk heycanli kalsin diye verilmistir
İşin bu kısmı çok ilginç. "Sadece" denemez, ancak Kenan arayı açıp gitmesin izleyici sayısı düşmesin vs. ince hesaplar da yok değil. Bu önerme bu açıdan doğrudur. Ancak Kenan hakemlerin eline böyle bir koz vermeseydi, durduk yere Kenan'a ceza veremeyecekleri de bir gerçek.
Uyarı geldi "kalın kafalı" ve "bi ..k bildiğin yok" kısımlarını çıkardım. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar nihayetinde.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Reklamlar
-
03 Temmuz 2012, 20:26
Stoner ile Kenan sofuoglu'nu agresiflik konusunda cok benzetiyorum.
-
03 Temmuz 2012, 20:38
Koca reis (Aytunç abi) görüyorsun değilmi
sen pistlerde estir Dünya şampiyonu ol bir yarışta bir hareket yap sonra bir sürü tan tana al burdan yak ,
sinirden gülüyorum da neyapayım mılet oturmuş bilgisayarın başına yazıp duruyor ,yorum lara bakılırsa eleştırenlerin çoğu 250cc üstünde motor sürmüşlüğü yok internette yarışlarda edindiği bilgilerle yazıp duruyor ,ne yapcan internet ortamı kime ne dersin yılarca çekılen sıkıntılaramı ,ver,len bukadar emeğemi ,nedesen boş iş Aytunç abi sen pistlerin yarış camıasının içindesin biliyorsun durumu sıkıntıları ,
Bu arada kenan sabah dizinden ameliyat oldu herşey yolunda ,sezon un 8. yarını sabırsızlıkla bekledını söyledi ,kral kim herkes görecek eleştıren eleştırsın sevmeyen sevmesin çok ta tın kenan sonuçta bir DüNYA ŞAMPİYONU MARKA ,bırakalım eleştıren eleştırsın bana görede çokta tın sezon sonuna bakarım yarış sonlarına bakarım kenan fınışı geçer koyar tekeri ben gururduyarım kardeşim benim iyi günde kötü günde hep yanındayım ,şampiyon olmadan öncede yanındaydım şimdide idğeri fasa fiso bana göre ,
buarada ayrıca kenan fişek giibi delikanlı karadeniz çoçuğu hernekadar profösyonellıkte olsa yamk yapana kafada koyar bılmem nede işin en güzeli sezon sonu yapacağı kapak .
-
03 Temmuz 2012, 20:51
tororosso adlı üyeden alıntı
Koca reis (Aytunç abi) görüyorsun değilmi
sen pistlerde estir Dünya şampiyonu ol bir yarışta bir hareket yap sonra bir sürü tan tana al burdan yak ,
sinirden gülüyorum da neyapayım mılet oturmuş bilgisayarın başına yazıp duruyor ,yorum lara bakılırsa eleştırenlerin çoğu 250cc üstünde motor sürmüşlüğü yok internette yarışlarda edindiği bilgilerle yazıp duruyor ,ne yapcan internet ortamı kime ne dersin yılarca çekılen sıkıntılaramı ,ver,len bukadar emeğemi ,nedesen boş iş Aytunç abi sen pistlerin yarış camıasının içindesin biliyorsun durumu sıkıntıları ,
Bu arada kenan sabah dizinden ameliyat oldu herşey yolunda ,sezon un 8. yarını sabırsızlıkla bekledını söyledi ,kral kim herkes görecek eleştıren eleştırsın sevmeyen sevmesin çok ta tın kenan sonuçta bir DüNYA ŞAMPİYONU MARKA ,bırakalım eleştıren eleştırsın bana görede çokta tın sezon sonuna bakarım yarış sonlarına bakarım kenan fınışı geçer koyar tekeri ben gururduyarım kardeşim benim iyi günde kötü günde hep yanındayım ,şampiyon olmadan öncede yanındaydım şimdide idğeri fasa fiso bana göre ,
buarada ayrıca kenan fişek giibi delikanlı karadeniz çoçuğu hernekadar profösyonellıkte olsa yamk yapana kafada koyar bılmem nede işin en güzeli sezon sonu yapacağı kapak .
Yazıların aynı ilkokul çocuklarının dert yanması gibi olmuş...
Mahalle bakkalını komşuya şikayet mi ediyosun....
Bir tek sen ve kenan mı kullandı 250cc üstü makinayı....
Bir tek siz mi biliyorsunuz?...
Hem sen kenanı tanıyormusun?...
Ta antalyadan ahkam kesip duruyorsun?..
Avukatı ya da basın sözcüsü falanmısın?....
Sadece hayranımısın?..
Hayranıysan bir yere kadar...
Kenan la ilgili her yazıda senin saçma yazılarını görmek zorunda değiliz...
Bizde seviyoruz kenan ı...
Biz gavurmuyuz da bize karşı savunuyorsun?...
Senin görmüşlüğün kadar burdaki herkesin yalayıp yutmuşluğu var...
Olumlu ya da olumsuz eleştireceğiz tabiiki..
Kenan orda kendi adına yarışmıyor ,
Bizi, yani Türkiye yi temsil ediyor....
Ha dersenki kendi adına yarışıyor, Milli bir olay yok,
Zaten orasıda seni bağlamaz,
Dileyen istediğini yazar , söyler...
Kasma kendini.... ;)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
03 Temmuz 2012, 23:37
alp_tunay bey zorlamyın isterseniz nedersiniz ,muhtemel aynı yaştayız aynı duygularla bu motosiklet olayına girmiş iz gerek yok hemde hıç gerek yok ,kenan ı evet iyi tanırım siz deyin hayranı ben diyeyim abisi ,öyle tepeden fırça atar gibi yazmalar imali laf sokmalar olmuyor ,bir birini kırarız sonrada bir dost muhabbetinde karşılaşır mahcup oluruz gerek yok
saygılar kenan sarıhan
-
03 Temmuz 2012, 23:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başka bir sitede de yazdığım gibi:
"Kenan da insan değil mi?
Ya da şöyle sorayım; bana gelen küfür mesajlarını biliyor musunuz?
Veya yüzüme gülüp arkamdan yönetmenimi ayartmaya çalışan "tanıdıkları"?
Ya da "O yarış motorlarını kızlar sürüyor, sen niye erkek motoru sürmüyorsun?"* diyen evde kalmış GS sürücüsü avcısı kız kurularını?
"Bir XXXtirin gidin lan" diyesim geliyor O.Ç. lara.
Ya sabır diyorum içimden.
Ne kadar derim bilemem.
Benim gibi ufak bir program yapan adamın sabrı bu noktadaysa, Kenan Sofuoğlu gibi bir şampiyonun sabrının çoktan taşmış olması lazım.
Dolayısıyla, YARGILAMAYALIM.
Bilmiyoruz iç yüzünü."
Slmlr
Brkn
-
03 Temmuz 2012, 23:52
alp_tunay bey zorlamyın isterseniz nedersiniz ,muhtemel aynı yaştayız aynı duygularla bu motosiklet olayına girmiş iz gerek yok hemde hıç gerek yok ,kenan ı evet iyi tanırım siz deyin hayranı ben diyeyim abisi ,öyle tepeden fırça atar gibi yazmalar imali laf sokmalar olmuyor ,bir birini kırarız sonrada bir dost muhabbetinde karşılaşır mahcup oluruz gerek yok
saygılar kenan sarıhan
Aynı yaşta isek biraz da sen anlamalısın...
Burda herkes kenan ı sever...
Onun daha da başarılı olmasını ister...
E hayal kırıklığı yaşayınca (tamamen kişisel hatadan ötürü) bir takım eleştiriler yapıcak herkes...
Kenan da eğer bu hatayı yapmışsa eleştirilere katlanıcak, eğer alırsa (işallah almaz) cezaya razı olucak...
En az kenan kadar üzülücez bizde...
Kişisel başlamda yazıcak olursam tepeden fırça atma, ya da imalı laf etmedim...
Hayatta etmem..Direk söylerim
Ama gelgelelim milli duygularımız işin içinde olunca biraz kızıyoruz...
Şu sıralar pek başarı sağlayamadık herhangi bir spor olayında..
Kenan ı kurtarıcımız olarak görüyoruz...
Eğer bu sene şampiyon olursa sana 2009 senesinde şampiyon olduğu yarışta giydiği sol botu hediye edicem...
Evimin baş köşesini süslüyor 3 senedir...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
03 Temmuz 2012, 23:57
Arkadaş iletişim kopukluğu var, yok yok kesin insanlar birbirlerini anlamıyorlar. Kimsenin Kenan a küfür ettiği yok, niye ya da neye bu kadar tepki, kalp kıracak şeyler yazılıyor. Arkadaşlar yazdıktan sonra dönün bir okuyun yazdıklarınızı, sonra karşı taraf yanlış anlar mı acaba diye tekrar okuyun. Sonradan ben aslında öyle demek istememiştim demeye gerek kalmasın.
-
03 Temmuz 2012, 23:58
alp_tunay
2007 de şampiyonluğu ilan ettiği tulum bende 2010 şampiyon olduğunda giydiği eldiven bende 2012 botlar 2012 te kask )
azcık torpilliyiz sanırım ,
teklifin için teşekkürler
-
04 Temmuz 2012, 00:40
-
04 Temmuz 2012, 01:45
Yahu biz Kenan ceza almasın diye bir tarafımızı yırtıyoruz. Bunun en kolay yolu da hakemlere bahane verecek hareketlerden kaçınsın diyoruz. Bunun neresi yanlış ? Açık açıkta söylüyoruz, kimsenin arkasından ne dedikodu yapıyoruz ne iş çeviriyoruz. Bu kadar olur...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
18 Temmuz 2012, 20:21
kenan gectim zannedip arkasina bakti ne kafa atmasi
Yaris komitesi sezon basindan beri süperbike süpersport ininilmaz hatalar yapiyorlar
kenana yapilan haksizlikti yarisi basindan sonuna kadar izlerseninin kenan a verilen cazanin foret e verilmesi gerektigini görürsunuz 2 defa yaris pistinden cikti yanli s hatirlamiyorsan 2-3 defa ayni fiyajda kenan a telikeli hareket yapti amaaa yaris komitesi bu yarisdan önceki yarista foret e yanlis hatirlamiyorsam 3 sira geri sonra karari degistirp 3 saniye cezasi verdi inanilmaz hata yaptilar bedelini bu yarista "yaris komitesi"yaptiklari hatanin bedelini kenan a ödetdiler
kenan bilerek yada bilmeden hata yapti ama bunun bedeli 1-2 saniye cezaasi almasi gerirken inanilmaz hata
-
18 Temmuz 2012, 20:59
Ya arkadaşlar onu bunu bırakın da kenanın öle kafayı sallaya sallaya gelmesi 'Laynnnnnnnnn ' der gibi çok komik ya ben çok güldümmmmmmmm.
Tam Oğlum Bak Git olmuş......
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
18 Temmuz 2012, 22:01
Herkes e merhaba
Motosiklet kulanıcısı ve kenan sofuoğlu hayran ı biri olarak yorum yapmak istedim ,malesefki yılardır takipcisi olduğum bir sporcu ve yakinen kardeşim dediğim bir insan ın yarış esnasında yaptığı bir hareket yüzünden yerden yere vurulması ve bu kadar küçümsenmesi helede Ülkemizi yılardır Dünya ya temsil eden Dünya şampiyonluğunu ülkemize getirmiş birine demedık bırakmayan ,kalvye başında motosikletin ve sprun m sınden anlamayan bukadar çemeyen bir toplum olmamalıyız ,Yok işte varımız yoğumuz bu dalda bir kenan ımız var iyi kötü beğenen beğenır beğenmeyen beğenmez varsa daha iyi yapan bir babayığıt çıkalım destekleyelım ,
Belki hala farkında değiliz kenan sofuoğlu Dünya arenasında bir marka 2 kez Dünya şampiyonu olmuş 3. cüsünde de kesin gözüyle bakılıyor inşallahta olacak ,
şimdi olaya gelelim malum karaktersiz yarışcı sezon başından beri kenan a bulaşıyor belliki ihtiyar lavuk son demlerinde şampiyonluk yakalyıp parayı vurup bitirecek yarış hayatını ,daha öncede gördük kenan a yağmurda yavaş git ben gidemıyorumdediğini ve kenan kapak yapmıştı ona ,elasıl velkelam kenan şampiyonluğa gidiyor ve bu birilerini rahatsız ediyor demek olmalı ,yarış günüde kenan diz inde sorunla uğraşırken birde bu baskılara dayanamdı illede düsün istediler olmadı kenan da tepki gösterdi olmaması gereken bir olaydı ama kenan bizden biri bizim kardeşimiz hemen yerden yere vurun ,soruyorum motorcu dıye gecınen arkadaşlara varmı daha iyisi yok işinize bakın binin motorunuza iki foto çekın siyete koyun olun motorcu ,inan ın kenan ın hıç umrunda değil kenan profösyonel Dünya nın en iyi süpersport pilotu 3. şampiyonluğuda aldımı kapak yapacak emın olun ,
birde ülkemizde malesef her piste çıkan bir birincilik alan arkadaş hemen kenan gibi olacam edasına giriyor ,burda yazıyorum bir kenan sofuoğlu daha gelmez gelemyecekte .şimdi kıymetini bilelim arkadaşlar
herkes e saygılar sevgiler kazasız belasız sürüşler Allah a emanet olun .
kenan sarıhan
Tamam haklısın arkadaşım
haklı iken,
sen eldivenini botunu tulumunu çamaşırını almış iken,
heleki birde kardeşim diyecek kadar yakın iken,
bizde burada seni bulmuş iken,
hele bunları Kenanada söylede oda birşeylerin artık farkına varsın boru değil Türkiye yi temsil ediyor madem
ilkokul çocukları gibi sinir falan yapmasın be kardeş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)