Motosiklet Pist Şampiyonaları İstanbul Park'ta
Reklamlar
-
19 Haziran 2012, 12:56
Admin
Doğu Avrupa ve Türkiye Pist Şampiyonaları'nın 3. Ayak yarışları bu hafta sonu İstanbul'da koşulacak. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelecek yarışçılar ile Türk pilotlar İstanbul Park'ta buluşacak.
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nın ve Türkiye Pist Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 22- 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul Park’ta (5 bin 338 metre) yapılacak. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelecek yarışçılar ile Türk pilotlar, dünyanın en zorlu ve en önemli pistleri arasında yer alan İstanbul Park'ın birbirinden zorlu virajlarında büyük çekişme yaşayacak.
İstanbul Park'ta bu sene ikinci defa start alacak Pist Şampiyonası'nın 3. Ayak yarışında 1000cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C) ve 125 cc kategorilerinde yarışlar adeta nefesleri kesecek. Hafta sonu İstanbul Park'ta yapılacak en önemli yarışlardan biri olan TMF GP'de de yarış severler, usta pilotların kıyasıya mücadelelerine şahit olacak. Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nda ise SP Junior, SBKS 600, SSP 600, SBKS 1000 ve SST 1000 kategorilerinde Türk yarışçılar başta olmak üzere Bulgaristan, Makedonya, Sırbistan ve Romanya'dan gelen sporcular büyük çekişmeye imza atacak.
22 Haziran Cuma günü yapılacak teknik kontrollerin ardından, 23 Haziran Cumartesi günü sıralama turlarına geçilecek. Yarışların yapılacağı 24 Haziran Pazar günü ise Avrupalı ve Türk pilotların nefes kesen mücadeleleri İstanbul Park’ta sahne alacak. Yarış severler, İstanbul Park’ta motor sesleriyle beraber heyecan dolu bir hafta sonu geçirecek.
Kaynak: TMF
Reklamlar
-
20 Haziran 2012, 23:17
Haftasonu Park'ta görevli olanlardan biriyim. Çok eğleneceğiz çook.
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
21 Haziran 2012, 10:25
Süper Moderatör
Eee beleş mi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
21 Haziran 2012, 11:01
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
21 Haziran 2012, 11:56
-
21 Haziran 2012, 12:28
daha önceki organizasyonlar ücretsizdi, buda öledir büyük ihtimalle, haftasonu bende orada olacağım
-
21 Haziran 2012, 14:09
ARKADAŞLAR BİLETLER VE GİRİŞLER ÜCRETSİZ!
Şimdiye kadar bütün arkadaşalar çok pahalı o para verilmez die gelmediler.. Şimdi ise ücretsiz, gelmemek için daha ne gibi bahaneler olur bilmiyorum..
Geçen pistte Bulgarların birinin bir lafı oldu, Burada motorsiklet'in nie gelişmediği belli die.. Destek vereniniz yokki diyor.. Bu sefer bir çok ülkeden bir çok insan.. Gelin arkadaşlar gelin ve destek olalaım!
-
21 Haziran 2012, 15:11
TMF yarışları bir süredir ücretsiz yapıyor çok güzel. Ama motosiklete ilgili kişilerin bile çoğu zaman bu yarışlardan haberi olmuyor. 27 Mayıs'ta ki TMF GP'den şans eseri haberim olmuştu, hatta bu forumda bile haberi yoktu. Yarışlardan haberi olan insanlar büyük çoğunluğu da ücretsiz olduğunu bilmiyor. Kendi sitelerindeki yarış duyularında bile ücretsiz olduğu yazmıyor. TMF güzel bir iş yapıyor ama duyuru eksikliği sebebiyle bunu yarım bırakıyor.
-
21 Haziran 2012, 15:27
Ben gidicem bu haftasonu curcuna kaçta başlar kaçta gitmek lazım
-
21 Haziran 2012, 15:57
hay şansıma ben yaa,gerçi nöbetim olmasa park a görevli çagrılıp büyük ihtimal ücra köşelerde motor sesi dinlerdim.-)
-
22 Haziran 2012, 03:55
2 arkadaşım yarışa girecek,bende onları izlemeye gelicem bi aksilik çıkmazsa =)
-
22 Haziran 2012, 21:57
saatler nasıl acaba ,kaçta başlayacak
-
22 Haziran 2012, 22:10
buyrun program
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
22 Haziran 2012, 22:14
Daha önce "sanırım" Türkiye şampiyonasını seyretmeye gitmiştim... Tribunler maliyet sebebi ile (haklı da olarak) açılmıyor. Yarışı damdan seyrediyorsunuz. Tabii damdan bakınca da hiçbirşeyden haberiniz olmuyor. Bir başlangıç, bir de viraj görüyorsunuz.
Bilgilendirme de çok zayıf (ya da ben anlamadım). Kim yarışıyor? Kaçıncı yarış? Takımı var mıdır?
Damdan bakarken bir takım aslan parçaları aşağıda yarışıyor gibi görünüyor.
Ama bu pazar da orada olmaya çalışacağım belki bu sefer daha çok şey anlarım.
Bu arada son mesaj iyi oldu... hangisi kim yakalamak kaldı..
-
25 Haziran 2012, 12:14
organizasyon tam bir fiyasko
adam gibi duyuru reklam yok çoğu kişinin haberi yok
tribünler kapalı damdan izliyorsunuz alacağınız 2 satır zevkte güneşin altında eriyor
izleyici yok 100 kişi belki vardı
gittim 1 saat durdum memnun olmadan geri geldim aynı şartlarda bir organizasyona gitmeyide düşünmüyorum
geliştirilmesi yaygınlaşması kalitenin artması şart
İkincilik kaybedenler içindir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)