Arif abimizi 1997 yılından beri tanıyorum Toprak elimde büyüdü diyebilirim Toprağın her türlü yardımcısı olarak yorumlardaki yanlış şeyler
beni ve yılların efsane motorcusu Arif abimizide üzmüştü Arif abi son 5 yıldır motora bile binmiyor varını yoğunu Toprak için harcıyor...
Toprak 16 yaşında gerçekten büyük bir yetenek şuan Türkiye Pist şampiyonası 600 cc A grubu ,Türkiye Süpermoto A grubu ve Yurtdışında Almanya'da
www.idm.de Yamaha R6 Dunlop cup
www.r6-cup.de Türkiye'yi temsil eden Allah(c.c) vergisi yeteneği olan Toprak Arkadaşımızı buradan tekrar kutlamak istiyorum aynı zamanda Arif abimizide Toprak için verdiği her türlü destekten dolayıda kutluyorum..Toprak profesyonel
olarak yarışlara başladıktan sonra motosiklet showlarını bıraktı yanlızca antreman olarak trial motosikleti ile saatteki hızı 10km bisiklet hızında gösterilerini yapıyor...Normalde onuda yapmıyor bir haber ve çekim olursa bu zamanlarda yapıyor..Şu an bizim yani Toprak'ın tek hedefi var MOTO GP'de yarışmak Şampiyona'da yarıştığı için babası Arif abi Riskli olmasın diye alanya'da motora bile bindirmiyor Bisiklet ile
antreman yapıyor yada Süpermoto ile Antremanını yapıyor Alanya'da uygun pist olmadığı için Antreman bile yapamıyor yani yarışlara
Antremansız katılıyor..Bu büyük Yetenek Toprak Razgatlıoğluna Türkiye olarak sahip çıkmamız gerekiyor Kenan sofuoğlundan sonra Türkiye'yi temsil edecek genç Toprak'tır....Allah(c.c) izniyle şimdi ve zaman içinde Toprak'ın başarılarını görüyoruz ve görmeye devam
edeceğiz bizim tek amacımız Toprak'a destek olmak.....