Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Toprak Razgatlıoğlu'dan Okul Arkadaşlarına Şov

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Bulgaristan'ın Plevne kentinde düzenlenen Uluslararası Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 1'inci Ayak Yarışı'ndan ikincilik kupasıyla dönen 16 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu, kupa sevincini Antalya'nın Alanya İlçesi'nde eğitim gördüğü okulun bahçesinde yaptığı motosiklet şovu ile arkadaşlarıyla paylaştı.

Yaptığı tehlikeli motosiklet şovlarıyla dikkat çeken ve 'Tek Teker Arif' olarak tanınan motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu'nun oğlu Toprak Razgatlıoğlu, Bulgaristan'ın Plevne kentinde 2- 3 Haziran'da düzenlenen Uluslararası Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 1'inci Ayak Yarışı'nda 2'nci oldu.

Dünyanın en iyi 'süpermoto pisti' olarak değerlendirilen ilginç rampaları ve 'duvar' diye adlandırılan virajların yer aldığı Dolna Mitropolia Pisti'nde yapılan yarışmadan kupayla dönen Toprak Razgatlıoğlu, öğrenim gördüğü Alanya Bahçehir Koleji'nde sevinçle karşılandı. Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun destek verdiği 'gelecek vaat eden sporcular' arasından yer alan Razgatlıoğlu, kupa sevincini okulun bahçesinde yaptığı motosiklet şovla arkadaşlarıyla paylaştı.

Okul bahçesinde güvenlik bariyerleri çekilerek oluşturulan özel pistte tek teker üzerinde giden Razgatlıoğlu, okul arkadaşları tarafından alkışladı. Ön ve arka teker üstünde olduğu yerde manevralar yapan Toprak Razgatlıoğlu, gösterinin final bölümünde ise pistin ortasında duran bir kadını, yanına tek teker üzerinde giderek yanağından öptü. - Antalya / Alanya

Kaynak: DHA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okulda karizma o biçimdir
    anaconda84 ve rapidhacker5 bunu beğendiler.

besikcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    raptor 650i
    olsun okadar turkiyede fazla cıkmıyo bu kardeşlerden aferin 2. olmuş helal sana torunum.
    anaconda84 bunu beğendi.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ehliyeti yok değl mi? (bkz:yaş)
    112ciyiz

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    benim bildiğim kadarıyla bu tür gösteriler için ehliyet şartı yok ama tabiki sokakta istiyorlar ehliyeti
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    Umarım bir hata yapıpda motorsporları hayatını mahvetmez. Ben arkadaşdan çok babasını taktir ediyorum, elinde ne varsa toprakı desteklemek için kullanıyor. Böyle babalara her türlü spor dalında ihtiyaç var.
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    allah ömrünü uzun etsin. Ne diyelim başka.

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kızlar hastarıdır şimdi Toprak'a

arkadaşlar toprak kardeşimizin ve arif abimizin ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz.bu saçma eleştiriyi yaparken ben işinin tamamen bu olduğunu unuttum.Hatamın farkına vardım.Buğune kadar alanyanını tanıtımında yer alan bu ikilinin başarılı bir şekilde yine başarılarına devam etmesini diliyorum.yorumlarımın kalkması için site yönetimine başvurdum.Hayatınızın geri kalanı da böyle başarıyla mutlu olsun saygılar

juniorR1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yuzme,motosiklet,bilgisayar
    Arif abimizi 1997 yılından beri tanıyorum Toprak elimde büyüdü diyebilirim Toprağın her türlü yardımcısı olarak yorumlardaki yanlış şeyler
    beni ve yılların efsane motorcusu Arif abimizide üzmüştü Arif abi son 5 yıldır motora bile binmiyor varını yoğunu Toprak için harcıyor...
    Toprak 16 yaşında gerçekten büyük bir yetenek şuan Türkiye Pist şampiyonası 600 cc A grubu ,Türkiye Süpermoto A grubu ve Yurtdışında Almanya'da www.idm.de Yamaha R6 Dunlop cup www.r6-cup.de Türkiye'yi temsil eden Allah(c.c) vergisi yeteneği olan Toprak Arkadaşımızı buradan tekrar kutlamak istiyorum aynı zamanda Arif abimizide Toprak için verdiği her türlü destekten dolayıda kutluyorum..Toprak profesyonel
    olarak yarışlara başladıktan sonra motosiklet showlarını bıraktı yanlızca antreman olarak trial motosikleti ile saatteki hızı 10km bisiklet hızında gösterilerini yapıyor...Normalde onuda yapmıyor bir haber ve çekim olursa bu zamanlarda yapıyor..Şu an bizim yani Toprak'ın tek hedefi var MOTO GP'de yarışmak Şampiyona'da yarıştığı için babası Arif abi Riskli olmasın diye alanya'da motora bile bindirmiyor Bisiklet ile
    antreman yapıyor yada Süpermoto ile Antremanını yapıyor Alanya'da uygun pist olmadığı için Antreman bile yapamıyor yani yarışlara
    Antremansız katılıyor..Bu büyük Yetenek Toprak Razgatlıoğluna Türkiye olarak sahip çıkmamız gerekiyor Kenan sofuoğlundan sonra Türkiye'yi temsil edecek genç Toprak'tır....Allah(c.c) izniyle şimdi ve zaman içinde Toprak'ın başarılarını görüyoruz ve görmeye devam
    edeceğiz bizim tek amacımız Toprak'a destek olmak.....

MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)