Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kenan milleti adına çok risk alıyor

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kenan Sofuoğlu'nun motosiklet gösterisini izledi.
    Bakan Suat Kılıç, Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve 16 yaşındaki sporcu Sinan Memnun'un kutlamalar kapsamındaki Atatürk Kültür Merkezi'ndeki gösterisini takip etti.

Bakan Kılıç buradaki konuşmasında, motosikletin güvenli yapıldığında zevkli bir spor olduğunu belirtti. Gösterileri izlerken kaygılandığını ve dua ettiğini söyleyen Kılıç, “Sinan (Memnun) yaşında bir oğlum var. Burada bu gösterileri o yapsaydı izleyemezdim. Sinan'ı bu yüzden duayla her defasında aşağıya indirdik” ifadelerini kullandı.

Kenan Sofuoğlu'nun Türk sporu için önemli birisi olduğunu anlatan Bakan Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü:
    “Kenan'ın gösterisi sırasında çok kaygılandım. Kenan milli olarak bizi temsil eden nadir sporcularımızdan bir tanesi. Allah korusun Kenan'ın başına bir şey gelirse yurtdışında temsilimizin olmayacağına mı yanalım, Kenan'ın canının yanacağına mı yanalım? Kenan bir denge adamı. Hayatta da sporda da bir denge adamı. Türk gençliğine ahlak konusunda örnek olma konusunda da bir denge adamı. Bu kardeşlerimizi kutluyorum. İnşallah Türk gençlerinin yetişmesinde çok ağabeylik edecekler. Hepsi sağ olsun, kazadan belalardan uzak olsunlar. Kenan kardeşimize çok dua edelim. Milleti adına çok risk alıyor.”

“Siz iki teker üzerinde nasılsınız?” sorusuna Bakan Kılıç, “Dört teker üzerinde daha iyiyim” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Sofuoğlu: “Burada çocuklarla olmak çok güzel”

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, gösteri sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün burada olmak çok güzel. Çocuklara yavaş yavaş motosikleti sevdiriyorlar. Son yıllarda motorsporları federasyonları çok olumlu çalışmalar yapıyor” dedi.

Çocukların kullanması için 20-25 adet küçük motorun getirildiğini ifade eden Sofuoğlu, şunları söyledi:
    “Bu motorlar, çocukların bu sporu sevmesi için getirildi. Önemli olan çocuk yaşta sporcuları yetiştirmek. Türkiye'nin yetenekli çocukları var. Bu çocukları ileride dünya arenasında göreceğimize inanıyorum.”
    Milli sporcu, sakatlıktan tamamen kurtulduğunu ve hiçbir probleminin kalmadığını dile getirdi.

Gösterileri Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar da takip etti.

Kaynak: Hürriyet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç,

".... Sinan'ı bu yüzden duayla her defasında aşağıya indirdik”

,,,, kazadan belalardan uzak olsunlar. Kenan kardeşimize çok dua edelim. Milleti adına çok risk alıyor.”
    Zihniyet sadece duadan ibaret olunca bukadar oluyor tabi. Yapacağı açıklama da bukadar oluyor, spordaki mevkimiz de bukadar oluyor.

Dua değil bakanım, "practice! makes perfect"...
    monur00006 bunu beğendi.
    #sürenadam

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Duayla karnimiz doyuyor sa motor sporlarida biryerlere gelir illaki.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Kenan din ve duygu sömürüsü ile bu arabesk tavrından kurtulup profösyönelliğe ve kariyerine odaklansa şu anda moto gp de olurdu.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kenan'dan baska kimse yoksa, baska kenanlar, aliler, ahmetler yetistirmek icin ne yaptiniz sayin Spor Bakani, diye sormazlar mi adama? Tamam hepimizin milli gururu, hepimiz duaciyiz, birak biz dua edelim, sen oturdugun koltugun gerekliligini yerine getir kafi.

Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanki Kenan bey gittiği yerlerde risk alıyorda sırtını sıvazlayıp evine mi gönderiyorlar ? herşeyin bedeli var riske giriyorsa para kazanıyor, 2 gün uyumadan denizliden erzincana direksiyon sallayan tır şoförü daha mı az riske giriyor. Motor tepesinde cambazlık yapmaya benzemez bu işler.akp nin bakan kadrosunun gitti heryerde ya kurban kesilir ya dua edilir.icraat meselesine gelince her iş nedense Allaha kalıyor. Herkes görevini gereğini yapsa bu ülke kalkınır kimsede para kazandığı işi "üstlendiği risk" olarak düşünmez.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    “Kenan'ın gösterisi sırasında çok kaygılandım. Kenan milli olarak bizi temsil eden nadir sporcularımızdan bir tanesi. Allah korusun Kenan'ın başına bir şey gelirse yurtdışında temsilimizin olmayacağına mı yanalım, Kenan'ın canının yanacağına mı yanalım?"
    Bakanın Kenan'ın yarışlarda aldığı riskler konusunda en ufak fikri yok. Belli ki Kenan'ın hiçbir yarışını izlememiş. İzlemişse de bakmış sadece. Adı üstünde bakan mı diyeyim ne diyeyim bilemedim şimdi. Bu adam gençlik ve spor bakanı...
    Lucas bunu beğendi.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bizi gösterilerde temsil ettiğini düşünüyor olmasın...sayın bakan ?
    #sürenadam

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yahu,
    19 mayısta, erkek-kız güreşinden kim galip geldi ben hiç birşey anlamadım?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Benim için risk almasın istemiyorum aldığı riskleri düşündükçe uykularım kaçıyor çünkü.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha iyisini yapa bilen varsa çıksın kardeşim... Siz bilmezmisiniz ki Kainat dua üstüne kurulu...

Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeşim dua edene her zaman ihtiyacımız var, ama bir devlet bakanı dua edecekse sokakta açlıktan midesine kıramp giren vatandaşa etsin motor tepesinde cebine milyarlar indircem diye takla atıp canbazlık yapan kenan bey o riske giriyorsa motoruna dua etsinde binsin.kimse üstüne alınmasın onun 1 yarışta aldığı parayı biz ömür boyu kazanamıyoruz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler