İzmirde müthiş Red Bull X-Fighters Jams motosiklet şovu
Reklamlar
-
Admin
Dünya Serbest Stil Motocross'un 3 yıldızı Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda muhteşem bir gösteriye imza attı.
İzmir'de Konak Belediyesi tarafından düzenlenen 'Alsancak Şenlikleri' kapsamında, Dünya Serbest Stil Motocross'un 3 yıldız sporcusu, kros motosikletleri ile Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda muhteşem bir gösteriye imza attı. Gösteriye, Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da katıldı.
Red Bull X-Fighters Jams Organizasyonu tarafından Mısır'da Piramitler, Rusya'da Kızıl Meydan gibi ünlü noktalarda da düzenlenen gösteriyi bu kez yaklaşık binlerce İzmirli büyük bir heyecanla izledi. Gösteri için hazırlanan rampada yüksek hıza ulaşan 3 yıldız sporcu, meydandaki Gündoğdu Heykeli'nin üzerinden defalarca taklalar atarak geçti. Sporcular, son gösterilerini sırtlarında Türk Bayrağı ile yaptı. Türk bayrağı ile yapılan gösteri izleyenlerden büyük alkış aldı.
Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da oluşturulan atlama rampalarında motosikletiyle küçük bir gösteri yaptı. Sofuoğlu, İzmir'de olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "İzmir benim hayatımda çok önemli bir yere sahip. Çünkü ben ilk kez İzmir'de motor yarışına katıldım" diye konuştu. Sofuoğlu, daha sonra dünya şampiyonluğu kazandığı yarışta kullandığı eldivenlerini, ayakkabılarını ve dizliklerini seyircilere attı.
Kaynak: Sabah
Video Haber için Tıklayın
Reklamlar
-
Bizim tarafa atmadi ki kapalim bi eldiven hatira olsun
-
Höh haberde gündoğdu heykeli'nin üstünden atladıkları ifade edilmiş ama böyle bişey yok.
-
Sayın admin, Aktivite olduktan sonra haberi yayınlıyorsunuz. İlginç!
Bir aktivite olmadan önce haberi burdan yayınlansa daha hoş olmazmıydı?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Yayinlanmisti hatta ben haberini burdan alip gittim
-
pompei adlı üyeden alıntı
Höh haberde gündoğdu heykeli'nin üstünden atladıkları ifade edilmiş ama böyle bişey yok.
Nereden gösteriyi seyrettiğine bağlı olarak; bakış açısı diyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler