Kenan Sofuoğlu, Monza'da 3. oldu.
-
Kenan Sofuoğlu, Monza'da yapılan 4. ayak yarışında 3. olarak genel klasman liderliğini sürdürdü. Yarışa 10. sıradan başlayan J. Cluzel (PTR Honda) etkileyici bir performansla liderliği elde etti. 2. sırayı ise S. Lowes (Bogdanka Honda) elde etti.
Podyumu tamamlayan 3. isim ise yarışa 2. sıradan start alan Kenan Sofuoğlu (Kawasaki DeltaFin Lorenzini) oldu.
Kenan'ın en yakın rakibi konumundaki Fabian Foret ise 4. sıradan başladığı yarışta 12. olabildi.
Bu sonuçlarla genel klasmanda 61 puana yükselen Sofuoğlu, 2. ile arasındaki farkı 10 puana çıkararak haftayı oldukça karlı geçirdi.
Genel klasmanda ise ilk 3 sıra şu şekilde
1. Kenan SOFUOĞLU --- 61
2. Sam LOWES --- 51
3. Fabian FORET --- 49
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Reklamlar
-
Resmi siteye girmesem yarışın olduğundan haberim olmayacak... Sitedeki haberler köşesi sadece bazı yerlere bağlı kalmasa keşke...
Birde televizyondan izleyebilsek... Böyle olmuyor ki, MotoGP izleyeme, Kenan'ı izleyeme, kendi ligini izleyeme ama La Liga'yı izleyebil Bu ne ya...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
-
ya valla ben bu dsmarttan da lig tv den de çok sıkıldım abi. Formula 1 izleyeme, para istesinler, kendi ligini izleyeme para istesinler, motogp izleyeme para istesinler bıktım valla yav. öğrenci adamız 2 tv zevkimiz vardı onuda nakite bağladılar. Bende bıraktım artık izlemiyorum ya ful radyo takılıyorum. Napayım muhteşem yuzyıl mı izleyeyim
en önemlisi grurumuz kenanı izleyemiyoruz ne biçim iş ya
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
metci adlı üyeden alıntı
Resmi siteye girmesem yarışın olduğundan haberim olmayacak... Sitedeki haberler köşesi sadece bazı yerlere bağlı kalmasa keşke...
Birde televizyondan izleyebilsek... Böyle olmuyor ki, MotoGP izleyeme, Kenan'ı izleyeme, kendi ligini izleyeme ama La Liga'yı izleyebil
Bu ne ya...
supersport ve superbike yarışlarını eursport canlı olarak veriyor Kenanı izlememen için neden yok
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
Hemen izlemem lazım
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
metci adlı üyeden alıntı
Birde televizyondan izleyebilsek... Böyle olmuyor ki, MotoGP izleyeme, Kenan'ı izleyeme, kendi ligini izleyeme ama La Liga'yı izleyebil
Bu ne ya...
kemboo adlı üyeden alıntı
ya valla ben bu dsmarttan da lig tv den de çok sıkıldım abi. Formula 1 izleyeme, para istesinler, kendi ligini izleyeme para istesinler, motogp izleyeme para istesinler bıktım valla yav. öğrenci adamız 2 tv zevkimiz vardı onuda nakite bağladılar. Bende bıraktım artık izlemiyorum ya ful radyo takılıyorum. Napayım muhteşem yuzyıl mı izleyeyim
en önemlisi grurumuz kenanı izleyemiyoruz ne biçim iş ya
Arkadaşlar ben o devirleri çoktan geçtim(yan o yollardan çok önce geçtim). Ve yarış bağımlısı birisi olarak olayın internette bittiğini anladım artık. Hatta bir torrent sitesine 5$ bağışlayıp üye oldum sırf istediğim yarışları izliyeyim diye(bedava ya da bulunuyor tabi). Ama bir gariplik var, bu haftaki Monza yarışı hiçbiryerde yok. Hiçbir video sitesinde veya torrent sitesinde yok...(tam yarıştan bahsediyorum).
Gündüzleri evde olmadığım için izliyemiyorum, akşamları da netten indiriyorum ama bu hafta baya bir bekleyecez gibi...
-
Kenan kardeşime ALLAH kaza bela vermez İNŞALLAH daha birçok başarı kazanacağına inanıyorum ..
-
Şunu anlıyoruz Allah Kenan'a kaza bela vermedikten sonra hep 1. liği ve podyumu zorlayacak.
Bu seneyi şampiyon kapatıp superbike ta yer almasını iple çekiyorum.
yarışın videosunu youtube'de izleyen olurssa burdan paylaşşın geçen yarışın full Ytube videosu paylaşılmıştı ama yağmurlu olduğun yavaş bir yarıştı. Monza favori pistimdir izlemek şart
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Şunu anlıyoruz Allah Kenan'a kaza bela vermedikten sonra hep 1. liği ve podyumu zorlayacak.
Bu seneyi şampiyon kapatıp superbike ta yer almasını iple çekiyorum.
yarışın videosunu youtube'de izleyen olurssa burdan paylaşşın
geçen yarışın full Ytube videosu paylaşılmıştı ama yağmurlu olduğun yavaş bir yarıştı. Monza favori pistimdir izlemek şart
temennilerine aynen katılıyorum .. trt spor bu yarışları canlı yayınlamalı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)