Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlu, Monza'da 3. oldu.

Motovento
    REKLAM ALANI
    metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R

Kenan Sofuoğlu, Monza'da yapılan 4. ayak yarışında 3. olarak genel klasman liderliğini sürdürdü. Yarışa 10. sıradan başlayan J. Cluzel (PTR Honda) etkileyici bir performansla liderliği elde etti. 2. sırayı ise S. Lowes (Bogdanka Honda) elde etti.

Podyumu tamamlayan 3. isim ise yarışa 2. sıradan start alan Kenan Sofuoğlu (Kawasaki DeltaFin Lorenzini) oldu.

Kenan'ın en yakın rakibi konumundaki Fabian Foret ise 4. sıradan başladığı yarışta 12. olabildi.

Bu sonuçlarla genel klasmanda 61 puana yükselen Sofuoğlu, 2. ile arasındaki farkı 10 puana çıkararak haftayı oldukça karlı geçirdi.

Genel klasmanda ise ilk 3 sıra şu şekilde

1. Kenan SOFUOĞLU --- 61
    2. Sam LOWES --- 51
    3. Fabian FORET --- 49
    eren1903 bunu beğendi.
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Resmi siteye girmesem yarışın olduğundan haberim olmayacak... Sitedeki haberler köşesi sadece bazı yerlere bağlı kalmasa keşke...

Birde televizyondan izleyebilsek... Böyle olmuyor ki, MotoGP izleyeme, Kenan'ı izleyeme, kendi ligini izleyeme ama La Liga'yı izleyebil Bu ne ya...
    eren1903 ve kemboo bunu beğendiler.
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hadi hayırlısı.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    ya valla ben bu dsmarttan da lig tv den de çok sıkıldım abi. Formula 1 izleyeme, para istesinler, kendi ligini izleyeme para istesinler, motogp izleyeme para istesinler bıktım valla yav. öğrenci adamız 2 tv zevkimiz vardı onuda nakite bağladılar. Bende bıraktım artık izlemiyorum ya ful radyo takılıyorum. Napayım muhteşem yuzyıl mı izleyeyim

en önemlisi grurumuz kenanı izleyemiyoruz ne biçim iş ya
    Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resmi siteye girmesem yarışın olduğundan haberim olmayacak... Sitedeki haberler köşesi sadece bazı yerlere bağlı kalmasa keşke...

Birde televizyondan izleyebilsek... Böyle olmuyor ki, MotoGP izleyeme, Kenan'ı izleyeme, kendi ligini izleyeme ama La Liga'yı izleyebil Bu ne ya...
    supersport ve superbike yarışlarını eursport canlı olarak veriyor Kenanı izlememen için neden yok
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Hemen izlemem lazım
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alıntı kemboo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya valla ben bu dsmarttan da lig tv den de çok sıkıldım abi. Formula 1 izleyeme, para istesinler, kendi ligini izleyeme para istesinler, motogp izleyeme para istesinler bıktım valla yav. öğrenci adamız 2 tv zevkimiz vardı onuda nakite bağladılar. Bende bıraktım artık izlemiyorum ya ful radyo takılıyorum. Napayım muhteşem yuzyıl mı izleyeyim

en önemlisi grurumuz kenanı izleyemiyoruz ne biçim iş ya
    Arkadaşlar ben o devirleri çoktan geçtim(yan o yollardan çok önce geçtim). Ve yarış bağımlısı birisi olarak olayın internette bittiğini anladım artık. Hatta bir torrent sitesine 5$ bağışlayıp üye oldum sırf istediğim yarışları izliyeyim diye(bedava ya da bulunuyor tabi). Ama bir gariplik var, bu haftaki Monza yarışı hiçbiryerde yok. Hiçbir video sitesinde veya torrent sitesinde yok...(tam yarıştan bahsediyorum).

Gündüzleri evde olmadığım için izliyemiyorum, akşamları da netten indiriyorum ama bu hafta baya bir bekleyecez gibi...
    #sürenadam

Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    Kenan kardeşime ALLAH kaza bela vermez İNŞALLAH daha birçok başarı kazanacağına inanıyorum ..

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şunu anlıyoruz Allah Kenan'a kaza bela vermedikten sonra hep 1. liği ve podyumu zorlayacak.

Bu seneyi şampiyon kapatıp superbike ta yer almasını iple çekiyorum.

yarışın videosunu youtube'de izleyen olurssa burdan paylaşşın geçen yarışın full Ytube videosu paylaşılmıştı ama yağmurlu olduğun yavaş bir yarıştı. Monza favori pistimdir izlemek şart

Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şunu anlıyoruz Allah Kenan'a kaza bela vermedikten sonra hep 1. liği ve podyumu zorlayacak.

Bu seneyi şampiyon kapatıp superbike ta yer almasını iple çekiyorum.

yarışın videosunu youtube'de izleyen olurssa burdan paylaşşın geçen yarışın full Ytube videosu paylaşılmıştı ama yağmurlu olduğun yavaş bir yarıştı. Monza favori pistimdir izlemek şart
    temennilerine aynen katılıyorum .. trt spor bu yarışları canlı yayınlamalı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)