Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Toprak Razgatlıoğlu Göze Geldi

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Almanya'da düzenlenen Yamaha R6 Dunlop Kupasının ilk ayağında genç yarışçımız Toprak Razgatlıoğlu büyük bir talihsizlik yaşamasına rağmen en iyi tur zamanı rekorunu kırdı.

Almanya'da start alan en eski kupalardan olan Yamaha R6-Dunlop Kupası'nın ilk ayağında Toprak Razgatlıoğlu, büyük bir şanssızlık yaşadı. Toprak Razgatlıoğlu, Kenan Sofuoğlu'ndan sonra bu kupada birincilik elde eden ikinci Türk sporcu olmaya bir tur kalmışken, düşerek yarışı tamamlayamadı. Euro Speedwayde 13 tur üzerinden koşulan birinci ayak yarışını önde götüren Toprak razgatlıoğlu, son tura lider girerken tur bindirdiği rakibinin virajda içe kırması sonucu düştü. Lider gittiği yarışta Toprak Razgatlıoğlu, birinciliği Marco Nekvasil'e kaptırdı. Türk yarış severlerin destek verdiği Razgatlıoğlu, 1:46.130 ile en iyi tur zamanını yaparak rekor kırdı. Kupada yarışan diğer sporcumuz Tolga Uprak ise ilk ayağı 15. sırada tamamladı. Tolga Uprak aldığı 1 puanla genel klasmanda 15. sırada kendine yer buldu.

Yamaha R6-Dunlop Kupasının ikinci ayağı 6 Mayıs 2012 tarihinde Oschersleben'de (Almanya) koşulacak.

Kaynak: Tmf

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bu cocuk ipini kopardigi gun kimse tutamaz. Rossi ye inat tulumuna profesor yazdirir.
    juniorR1 bunu beğendi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çocuk çok iyi fakat babası çok üzerine gidiyormuş, 2. gelse kızıyormuş tek teker arif... öyle duydum.
    fazla hırs, öfke bir yere kadar, yaşından dolayı çok fazla riske giriyor, motosiklet yarışı risk demek zaten...

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Bence göze değil biraz gaza geldi bu çocuk.

eralpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motosiklet, kamp, bilgisayar
    Alıntı Carbon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence göze değil biraz gaza geldi bu çocuk.
    Bence de.. Tur bindirmeye ne gerek var zaten belli ki açık ara ondesin 1 tur kalmış yarış bitirmeye bırak tur bindirmeden bitir yani.. İlle tur bindirdim demek zorunda misin :((

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    biraz daha profesyonelleşsin, kimse tutamaz bu çocuğu.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı eralpt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence de.. Tur bindirmeye ne gerek var zaten belli ki açık ara ondesin 1 tur kalmış yarış bitirmeye bırak tur bindirmeden bitir yani.. İlle tur bindirdim demek zorunda misin :((
    İyi de yarış da arkandaki ile aranı belirleyemiyorsun ki? öyle bir şey mi var yarışı bitirme yalnızca şöyle olur önünde kimse yoktur azcık daha normal fren atarsın riske girmezsin düşmemeye oynarsın. ÖYle bir durum yok ki bu durumda..Toprak'a haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.. Ve Toprak'ın dediğine göre 5sn arkasındaymış 2. sıradaki tabii ki verileri yarışırken bilmiyor Toprak. O onu geçmeyeceğim diye uğraşırken 2.sıradaki arkadas onu finishe gelmeden çoktan yakalar...
    AKIN FİDAN

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    merak etme tur bindirdiği kişiyi deli gibi geçmeye çalışmamıştır zaten onlara bayrak sallanır ve tur bindirene geçmesi tanınır

muhtemelen bir aksaklık yüzünden o kişinin sucudur
    Mustafa Kemal Atatürk

onur_600f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600f
    helal olsun ıste bız boyle olmalıyız yuru be kocum Allah yardımcın olsun bızım ıcınde bas dunya gorsun turklerın neler yapabıldıgını gaza geldım ulem bende gazlarım yarın
    Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
    street king

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısı olsun TOPRAK biz önümüzdeki maçlara bakalım

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Son turda hem de 5 saniye farkla lider giderken tur farkı yiyen bir pilot yüzünden düşmesi çok talihsiz olmuş. Güvenli bir şekilde yol vermek tur yiyen sporcunun sorumluluğu. Hakemler de mavi bayrak sallayarak uyarmalılar. Olay tam nasıl olmuş bilemiyorum ama sanırım Toprak'da biraz aceleci davranıp tecrübesizliğe kurban gitmiş. Ama moralini bozmasın daha önünde gidecek çok yol var ve geçen seneye kıyasla inanılmaz mesafe katetmiş anlaşılan. Sıkı takipçisiyiz bu performanstan sonra. Diğer pistlerde de bu seviyeyi sürdürebilirse 2. Kenan (hatta belki daha da iyisi) geliyor demektir
    juniorR1 bunu beğendi.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Tam videosu nerde war aradım aradım yok almanyada
    tam full nerde izlerim
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam videosu nerde war aradım aradım yok almanyada
    tam full nerde izlerim
    R6 cup yarışlarının tam TV çekimi var mı yok mu emin değilim. Çekmiyor olabilirler yarışları.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    http://www.youtube.com/watch?v=kD4ue...ature=youtu.be

İzleyemedim kotadan dolayı ama sanıyorum ki yarıştan...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    helal sana arif moral bozma hiç takipçinim artık
    juniorR1 bunu beğendi.

juniorR1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yuzme,motosiklet,bilgisayar
    ARKADAŞLAR TOPRAĞIN r6 DUNLOP CUP YARIŞ VİDEOSU LİNKİNİ VERİYORUM SONUNA KADAR İZLEYİN ÇÜNKÜ SONUNDA MORALİNİZ
    BOZULACAK

LİNK

http://youtu.be/kD4ueE-dFd0

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

eralp abi videoyu yayınladım tabi ki hızlıysan arkadaki yarışçılar önüne düşüyor mecburen tur bindirmen gerekiyor..Toprak ile yarıştan sonra konuştuğumda çok hızlıydım virajda ön teker kaydı dedi son tur nasip değilmiş inşallah diğer yarışlarda başarılarını görür burada hep birlikte kutlarız..Videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ediyorum...7 numara Toprak...
    MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

juniorR1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yuzme,motosiklet,bilgisayar
    Toprak şuan bana mesaj attı sizinle o mesajı paylaşıyorum...

06 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak Yamaha R6 Dunlop CUP ALMANYA Oschersleben pistindeki yarışa gitmek üzere yola çıktık Allah(c.c) izniyle inşallah gene elimden geleni yapıp kürsüye çıkmak için çaba göstericem sizlerin desteğini ve bana bol dua etmenizi istiyorum,şimdiden beni destekleyen herkese teşekkür ederim.
    MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)