Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kenan Assen'de 2. oldu

REKLAM ALANI
    metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 3. ayağında ikinci olan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda liderliğe yükseldi.Dünya Supersport Şampiyonası'nın 3. ayağında ikinci olan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda liderliğe yükseldi.

Sofuoğlu,sol diz ve sağ topuğundaki sakatlığına rağmen, Hollanda'nın Assen pistinde yağmurlu bir havada koşulan yarışta başarılı bir performans ortaya koydu. 21 turluk yarışa iyi başlayan Sofuoğlu, ilk turda üçüncü sırada yer aldı. Daha sonra ikinci sıraya yerleşen milli sporcu, Sam Lowes'ın düşmesi sonucu liderliği devraldı. Birinciliği İtalyan Lanzi'ye kaptırarak ikinci sıraya düşen Sofuoğlu, Leonov'un 11. turdaki atağı karşısında üçüncülüğe düşmesine rağmen, 10. turda tekrar ikinci sıraya yerleşti.

Kalan turlarda istikrarlı ve temkinli yarışını sürdüren Sofuoğlu, Kawasaki DeltaFin Lorenzini takımına ikinciliği kazandırdı. Yarışseverlerden büyük alkış alan Sofuoğlu, derecesini Türk bayrağıyla tur atarak kutladı.

Bu arada Sofuoğlu'nun takım arkadaşı Sheridan Morais ise yarışı 15. sırada bitirdi. Daha önce Assen Pisti'nde 2 kez birincilik elde eden Sofuoğlu, genel klasmanda liderliğe yükseldi.

Kaynak:Ntvspor
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    bravo kenan.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    UUuuuu Beybi.... Çok muazzam

Geçmişte olduğu gibi hırslı yarışmadı, sonuna kadar akıllıca bir şekilde puan için yarıştı ve ödülünü aldı. Allahtan başarılarının devamını diliyorum, yolun açık olsun.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allahım yolunu açık etsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

ufak bir görüntü

http://www.gaskrank.tv/tv/wsbk/ssp-assen-2012-18825.htm

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Kenan artık bu işi çözdü, 1. giden adamı yakalaması çokta mümkün değildi ve onun zaten şampiyonada iddiası hiç yoktu, şampiyonluk için baş rakipleri Lowes ve Foret'nin '0' çektiği bir günde 20 puanı cebe indirerek Imola öncesi kaybettiği avantajın büyük bir kısmını geri almayı başardı
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Youtube da her videosunu izledim sürüşünden belli daha iyi işler yapar ama destek sponsor yok
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    yolun açık olsun şampiyon
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    "Leonov'un 11. turdaki atağı karşısında üçüncülüğe düşmesine rağmen, 10. turda tekrar ikinci sıraya yerleşti."

Back to the Future
    #sürenadam

Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kenan artık bu işi çözdü, 1. giden adamı yakalaması çokta mümkün değildi ve onun zaten şampiyonada iddiası hiç yoktu, şampiyonluk için baş rakipleri Lowes ve Foret'nin '0' çektiği bir günde 20 puanı cebe indirerek Imola öncesi kaybettiği avantajın büyük bir kısmını geri almayı başardı
    Mümkün değildi diyemem, isteseydi yakalardı ancak çok riskliydi.
    Yağmurun kayganlaştırdığı pistte açık ara önde giden lowes 6. turda düştü. Kenan'ın tek amacı puan almaktı o yüzden Lanzi ile rekabete girmedi bile. Hatta ben Lanzi'nin bile düşeceğini umuyordum ama herif ballı çıktı. Bir iki kaydı ama düşmedi
    Yağmur yarışlarında limit giderseniz ya yarışı kazanırsınız ya da düşersiniz, ortası yok.
    Düşmek Kenan için yarışı kazanamamaktan daha kötü bir sonuç olurdu.
    Akıllıca yarışmasını tekrar takdir ettim, dediğin gibi Kenan bu işi çözdü.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bişeyi överken de diğerini yermesek olmuyor Kenan çok başarılı bir yarış çıkardı. Tempo ve güvenlik ortalamasını çok iyi tutturdu. Daha hızlı gitseydi düşebilirdi. F.Foret yanlış tercih yapmış ayarlarda galiba, yoksa 39 yaşındaki tecrübeli bir isim yağmurda elbet kendini gösterirdi. L.Lanzi'ye gelice, ballı felan değildi adam. Adam resmen herkese koydu geçirdi tabiri caizse. Hakkını yemeyelim. Kenan bir daha sakatlık yaşamazsa bu seneyi şampiyon bitirir gibi geliyor.

Ve şimdiden söylemiyim diyorum ama eğer T.Sykes(çok yetenekli olmasına rağmen) Kawasakiyi böyle kullanabiliyorsa Kenan SBK'ya ZX10R ile geçerse bilmiyorum ilk sezonunda neler yapar...
    #sürenadam

2009 yilinda Kenan'i tanidim. O sezondan beri hiçbir yarisini kaçirmadim ve sunu söyleyebilirimki gerçekten çok yetenekli ve basarili bir yarisci.
    Bildigimiz gibi abileri ve babasi vefat etti. Bu kadar zor bir hayata ragmen yine dimdik ayakta yine aslanlar gibi yarisiyor.

Pazar günü kosulan yarisa gelrisek, hava kosullari berbatti ve pist çok islakti. Kenan'i öncelikle bütün yarisi düsmeden tamamladigi için tebrik etmek lazim.
    Aldigi sonuçta çok iyi 2. oldu ve genel klasmanda yine lider. Bana göre bilinçli olarak 2. oldu fazla hizli gidip risk almak istemedi çunki geçen yaris zaten
    0 çekmisti yine bir talihsizlik yasamamak için isini saglama almak için daha dikkatli oldu ve kontrollü bir sekilde yarisi ikinci sirada bitirdi.

Bilinçli diyorum çunki tur zamanlarina bakarsak yarisin sonuna dogru Kenan 1 olan Lanzinin tur zamanina çok yakin bir iki tur atti.
    Yani belki burda bir mesaj vermek istemis olabilir. Bende istesem basarim dedi.

Yaptigi is hiçte kolay degil gerçekten buyuk konsantrasyon ve beceregi lazim.
    Beni üzen sey Media'da neredeysen hiçbir zaman Kenan Sofuoglunun adi bile anilmiyor.
    Devletin resmi kanali olan TRT bile (50 ye yakin kannalari var galiba artik) alman ligine yayinliyor, ama ne Kenan yaris kazaninca
    nede sampiyon olunca hiç haberini görmedim. Sadece trt yi degil tabi genel olarak buyuk medya kuruluslarinadir bu elestirim.

Kenan'a destek veren kimse yok maalesef. Suphesiz eger o bir fransiz, alman veya ingiliz olsaydi dünya arkasinda olurdu çoktan moto gp ye falan girerdi.

SOn sözum kenan'i elestirenlere olsun. "Yapmayin bunu, ayiptir."

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    bu bayrağı yurtdışında bu tip organizasyonlarda dalgalandıracak maalesef çok az sporcumuz var.bari Kenan'ın değerini bilelim.Allah yolunu açık etsin....

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Tam yarışın videosu nerde var you da kısa kısa

Full nerde izlerim
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam yarışın videosu nerde var you da kısa kısa
    Full nerde izlerim
    Torrente falan bakman lazım.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

yarışı buradan izleyebilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=jGWq9pcZhUY
    vlknsyrn ve Shrieker bunu beğendiler.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    THY'ye gıcığım artık arkadaş...
    Barcelona'ya, Manchester United'a, Caroline Wozniacki'ye sponsor oldu da Kenan'a olamadı...
    Kenan'a destek verip bu sene MotoGP'de yarıştırsa, motora da güzel bir THY amblemi koysa en büyük reklam olurdu kendi için...
    Belki başka şeyler de vardır işin içinde bilmiyorum ama Wozniacki'ye sponsor olana kadar Kenan'a olunabilirdi... Milli değerler meselesi...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)