Kenan Sofuoğlu pistlere ne zaman geri dönüyor?
-
Admin
İtalya Şampiyonası'nın test antrenmanlarında kaza yapan ve sol dizine platin takılan Kenan Sofuoğlu, hangi yarışa yetişmek istediğini açıkladı. İşte Sofuoğlu'nun o sözleri...
İtalya Şampiyonası'nın Imola Pisti'ndeki resmi test antrenmanlarında kaza yapan Kenan Sofuoğlu'nun sol dizine, bu ülkede ameliyatla platin takıldı.
Imola Pisti'nde 1 Nisan'da koşulacak sezonun 2. ayak yarışına hazırlanmak için Cuma günü katıldığı İtalya'nın ulusal şampiyonasının test antrenmanlarında kaza geçiren Kenan Sofuoğlu, başarılı bir ameliyat geçirdi.
Kenan Sofuoğlu, "Dizime platin takıldı ama 1 Nisan'daki yarışmaya yetişmek istiyorum" dedi.
Türkiye'ye bu akşam döneceğini belirten Sofuoğlu, "Şimdilik dizimde çok ağrı var. Doktorlar 1 Nisan'da İtalya'da yapılacak Dünya Supersport Şampiyonası'nın 2. ayak koşusuna katılabileceğimi söylediler. Genel klasmanda 25 puanla ilk sıradayım. Puan avantajım var ve bunu koruyabilmek için yarışmaya katılmam gerekiyor" diye konuştu.
Sofuoğlu, Cuma günü test antrenmanlarında virajda olduğu sırada gaz kolunun takılması nedeniyle kaza yapmış ve sol dizinde kırık olduğu açıklanmıştı.
Kaynak: Ntvspor
Reklamlar
-
-
çok büyük şanssızlık oldu bu kaza maalesef...
henuz ptesi gunu açık dizkapagı ameliyatı oldu ve platin takıldı bu durumda çok zor bir ihtimal 1nisanda yarışa katılması,
zaten toparlanması ve fiziken eski hale gelmesi 1ay ister bu ameliyat sonrasında,hayırlısı olsun işallah
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Kenan'ın dizinde kırık yok. Kazada diz kapağı kaymış ve hastaneye gittikten sonra piste geri dönmüş antrenman için. Dizindeki acı geçmeyince de mobil klinikte bir kere daha bakmışlar. Dizine vida takılmış ufak bir operasyonla. Imola'da büyük ihtimalle yarışacak.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Ulan, 2006'da dizime vida,platin ve bilumum zavazingo taktılar, seyyar hırdavatçı gibi dolaşıyorum.
Hala zaman zaman ben buradayım diyor.
Nasıl oluyorda 2 güne ayağa kalkabiliyor hayret vallahi...
Neyse geçmiş olsun...
(Tabi ki nasıl ayağı kaldırdıklarını çok iyi biliyorum, öylesine bir serzeniş işte)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler