Arkadaşlar motoru evimin camına bağlayacağım. sağlam bir zincir aldım ama, camdaki motoru bağladığım korumalığı kesme ihtimallerinden korkuyorum. bu korumalığı kesebilirler mi?
resim koyamadım nasıl koyuyoruz.d
Arkadaşlar motoru evimin camına bağlayacağım. sağlam bir zincir aldım ama, camdaki motoru bağladığım korumalığı kesme ihtimallerinden korkuyorum. bu korumalığı kesebilirler mi?
resim koyamadım nasıl koyuyoruz.d
Demiri kesmesine keserlerde motosiklet demiri kesmeye değer mi?
Bizim burada birisi kaldırma öylece bırakıyor ( sym 250 ) kimsenin kalk gidelim dediği yok.
Sen her ihtimale karşı en azından bir tane airtag tak motosikletin bir yerine.
Resim işine gelince 16:9 ölçüsünde çekiyoruz sonra hızlı resim sitesine yüklüyoruz. Site bir link veriyor forumlar diye onu kopyalayıp buraya yapıştırıyoruz.
Çalınmak istenen motor çalınır kardeş.
istersen 20 tane zincir vs. bağla; 3 keko şafak operasyonu ile motoru evin duvarı ile sökerler.
o nedenle çok kasma, 1 disk , 1 u kilit 1 de zincirle bağla. açıkta ise branda ört.
Kasko yaptır kafan rahat olsun.
Tabi nasıl olsa kasko var diye kilitleri ihmal etme.
Vakti zamanında arkadaşımın cbr 600f inin arka lastiğinden betona özel mekanizma ile zincirle bağladığı bir sistemi vardı bize hava atarak anlatırdı burays öyle kitlityorum böyle kitlityorum diye sonra arka lastiğini söküp çalmışlardı uyandığında orada sadece zincire bağı arka jant vardı çalmak isteyen evine girer yine çalar bu kadar şizofreniye bağlamaya gerek yok keserler mi alırlar mı diye
Aynı şekilde 2 sene direksiyonunu bile kitlemediğim scooterım denemek için yeni aldığım halat kilitle bağladığım akşam halatı kesip çalmışlardı :D kesilmez değildi zaten kilit şaşırtmadı kesilmesi
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)