Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zincir Perçinleme Aleti Tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki GSX-8S
    Merhaba arkadaşlar servislerin pahalı işçiliği yüzünden kendi zincirimi kendim değiştirme kararı aldım lakin internette aradığımda perçinleme uçlarının yamulduğunu gördüm
    bunun gibi
    bildiğiniz veya kullandığınız kaliteli bir perçinleme aleti varmıdır acaba veya herhangi bir tane alıp ısıtma ile sertleştirme işlemi yapmak dahamı mantıklı olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yunus Özbek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400 2023 & Kanuni Mati 125 2023
    Hocam perçinli kilide güvenme ya sekmanlı kilit tak. Ben de dominara did zincir almıştım o da perçinli kilitle gelmişti. Zinciri taktıktan 9 bin km sonra E5 te yardırırken çat diye koptu. Zincir muhafazasını parçaladı ön dişliye dolandı sıkıştı. Çözene kadar ne çektik. Allahtan ucuz atlattık. Aynı zincire sekmanlı kilit taktım bi 9 bin km daha oldu hâlâ kullanıyorum. Zincir harbiden kaliteymiş. Ama perçinli kilit olmaz.
    GökhanAK bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Sanayideki enjektör pompa servislerinden eski enjektör iğnesi al , ikide çekiç buldunmu işlem tamam..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Alıntı Yunus Özbek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam perçinli kilide güvenme ya sekmanlı kilit tak. Ben de dominara did zincir almıştım o da perçinli kilitle gelmişti. Zinciri taktıktan 9 bin km sonra E5 te yardırırken çat diye koptu. Zincir muhafazasını parçaladı ön dişliye dolandı sıkıştı. Çözene kadar ne çektik. Allahtan ucuz atlattık. Aynı zincire sekmanlı kilit taktım bi 9 bin km daha oldu hâlâ kullanıyorum. Zincir harbiden kaliteymiş. Ama perçinli kilit olmaz.

5 takım perçinli zincir değiştirdim biri RK diğerleri DID idi hiçbiri kopmadı , eğer kopacaksa sekmanlı olması fark yaratmaz ondada pim var , birinde sekmanla sabitliyorsun digerinde perçinliyorsun pimi..perçin düzgün yapılırsa sekmandan daha emniyetlidir..
    GökhanAK bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)