Zincir Perçinleme Aleti Tavsiyesi
Reklamlar
-
25 Ağustos 2024, 21:30
Merhaba arkadaşlar servislerin pahalı işçiliği yüzünden kendi zincirimi kendim değiştirme kararı aldım lakin internette aradığımda perçinleme uçlarının yamulduğunu gördüm
bunun gibi
bildiğiniz veya kullandığınız kaliteli bir perçinleme aleti varmıdır acaba veya herhangi bir tane alıp ısıtma ile sertleştirme işlemi yapmak dahamı mantıklı olur
Reklamlar
-
25 Ağustos 2024, 22:06
Hocam perçinli kilide güvenme ya sekmanlı kilit tak. Ben de dominara did zincir almıştım o da perçinli kilitle gelmişti. Zinciri taktıktan 9 bin km sonra E5 te yardırırken çat diye koptu. Zincir muhafazasını parçaladı ön dişliye dolandı sıkıştı. Çözene kadar ne çektik. Allahtan ucuz atlattık. Aynı zincire sekmanlı kilit taktım bi 9 bin km daha oldu hâlâ kullanıyorum. Zincir harbiden kaliteymiş. Ama perçinli kilit olmaz.
-
26 Ağustos 2024, 00:09
Sanayideki enjektör pompa servislerinden eski enjektör iğnesi al , ikide çekiç buldunmu işlem tamam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Yunus Özbek adlı üyeden alıntı
Hocam perçinli kilide güvenme ya sekmanlı kilit tak. Ben de dominara did zincir almıştım o da perçinli kilitle gelmişti. Zinciri taktıktan 9 bin km sonra E5 te yardırırken çat diye koptu. Zincir muhafazasını parçaladı ön dişliye dolandı sıkıştı. Çözene kadar ne çektik. Allahtan ucuz atlattık. Aynı zincire sekmanlı kilit taktım bi 9 bin km daha oldu hâlâ kullanıyorum. Zincir harbiden kaliteymiş. Ama perçinli kilit olmaz.
5 takım perçinli zincir değiştirdim biri RK diğerleri DID idi hiçbiri kopmadı , eğer kopacaksa sekmanlı olması fark yaratmaz ondada pim var , birinde sekmanla sabitliyorsun digerinde perçinliyorsun pimi..perçin düzgün yapılırsa sekmandan daha emniyetlidir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)