MT-25 için lastik önerisi acil?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. 2 senedir 2020 model mt-25 kullanmaktayım ve 2 senedir de anlas tournee sport lastik mevcut. r25'imde de bu lastik mevcuttu. Lastik aslında güzel ama ben paraya kıyayım almışken en iyisi en kalitelisi olsun diyorum. Metzeler Sportec M9RR 110/70R17 ve 140/70R17 takmayı düşünmekteyim. Yağmurda vs nadiren kullandığım oluyor motoru. Daha iyi bir öneriniz var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
Reklamlar
-
uzun ömür vs düşünmüyorsan rosso al derim.
-
35 tane lastik önerisi konusu var, biraz aramaya inanın gençler.
evet senin spesifik sorun yanıtlanmamış olabilir ama onlarca mesajı okuduğun zaman o soruların cevaplarını bulmuş olacaksın.
zor geliyor anlıyorum ama böyle her soru için tek tek konu açılırsa 5 sene sonra sence forum ne hale gelir? yanıt verenler bunlara ne kadar daha yanıt vermeye devam etmek ister?
-
killingroad adlı üyeden alıntı
35 tane lastik önerisi konusu var, biraz aramaya inanın gençler.
evet senin spesifik sorun yanıtlanmamış olabilir ama onlarca mesajı okuduğun zaman o soruların cevaplarını bulmuş olacaksın.
zor geliyor anlıyorum ama böyle her soru için tek tek konu açılırsa 5 sene sonra sence forum ne hale gelir? yanıt verenler bunlara ne kadar daha yanıt vermeye devam etmek ister?
Sorunu çözdüm 07 aldım metzeler m9rr lastik taktım çiçek oldu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler