Gidon Aynası 50cc Motor İçin
Reklamlar
-
Herkese merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim ben 1 tane gidon aynası siparişi verdim 50cc kuba blueberry motorum için mağazaya sorduğum da uyar dedi sıkıntı yok dedi ama elcik plastiği benim tamamiyle bağlı resim olarak göstermek gerekirse şu şekilde;
Resimde de görüldüğü gibi gidon topuzu kısmı tamamen plastik yapıyla kapalı o kısmı kessem herhangi bir sorun yaşar mıyım? İlk motorum ve tamamiyle uzağım bu konulara yardımlarınıza açığım
Reklamlar
-
Gördüğüm kadarıyla gidonum sonunda topuz var onun oraya takabilirsiniz büyük ihtimal elcik kesmeye gerek kalmaz.
-
Ama şey elcik ile birleşik orası ondan ötürü o kısmı kesmek gerekir mi diye sordum
-
Bergee adlı üyeden alıntı
Ama şey elcik ile birleşik orası ondan ötürü o kısmı kesmek gerekir mi diye sordum
Topuz o kısma tam ortadan civata ile sabitleniyor ya allen uçlu civata veya yıldız vida ile sabitleniyor, hah yolda yürürken sizin motosikletinizden gördüm şimdi allen anahtarla söküp takabilirsiniz.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Topuz o kısma tam ortadan civata ile sabitleniyor ya allen uçlu civata veya yıldız vida ile sabitleniyor, hah yolda yürürken sizin motosikletinizden gördüm
şimdi allen anahtarla söküp takabilirsiniz.
Hocam emin misiniz bende çok baktım ama bildiğiniz elcik ile birleşik orası müsait olduğumda fotoğrafını çekip atacağım
-
Eski motorum crpyton da oyleydi.
(O motorda topuz yok arkadaşlar)
Falçata ile duzgunce kes,gidon demiri görunecek aynalari oraya tak.
Bu arada sağ kola dikkat et,gaz elcigi rahat hareket etmesi lazim,gerekirse takacagin aynanin topuzuyla gaz elcigi arasini hafif açtir.
-
Bergee adlı üyeden alıntı
Hocam emin misiniz bende çok baktım ama bildiğiniz elcik ile birleşik orası müsait olduğumda fotoğrafını çekip atacağım
Gördüğüm motosiklet bunun aynısıydı, giderken baktım ve tam o bahsettiğimiz yerin ortasında allen başlı civata vardı, buda bildiğim üzere takoza alamet.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)