Tüm foruma selamlar Aprilia Scarabeo 200 kullanıcısıyım ön far lambasını yetersiz buluyorum önerdiğiniz ürün var mı?
Şimdiden teşekkürler
Tüm foruma selamlar Aprilia Scarabeo 200 kullanıcısıyım ön far lambasını yetersiz buluyorum önerdiğiniz ürün var mı?
Şimdiden teşekkürler
aynı durumdayım varsa drift 125 l için de önere bilir mi
Led lambalar güzel görüntü veriyor ama aydınlatmaları helojen kadar iyi değil malesef.Biraz daha iyi aydınlatma için Philips yada Osramın kaliteli ürünleri var.Onlar biraz daha performansı ama ömürleri kısa.Aydınlatma performansı için kaliteli bir sis lambası takmak çok daha iyi olur.Hem görüşünü arttıtır hem görünürlüğünü.
Orjinal far yerine led takınca mutlaka bi sorun çıkabiliyor. Farların orjinalini ellemeyip ekstra sis far vb. takarak aydınlatma sorununu çözmek daha iyi olur gibi.
Osram night breaker laser tavsiye ederim, halojenlerin en iyisi diyebilirim, daha güçlü aydınlatıyor ve parlak
Photon solo (motosikletler için üretilen titreşime dayanıklı) modelinden alıyorsun. Rahat ediyosun.
Ben halojen ampül için üretilmiş farlara led takmaya sıcak bakmıyorum sebebi ise düzgün bir ışık çizgisini yakalayamaması ve karşıdan gelen sürücünün ciddi derecede gözünü alması başlıca gelen sebeplerden, led ampül yerine bahsedildiği gibi Osram Night Breaker gibi far ampülü takıp yola devam etmek daha doğru olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)