Merhaba arkadaşlar r25 motosikletime kalın işe yarar bir branda arıyorum önerebileceğiniz marka var mı ? nette baktığımda çok dandik brandalara denk geldim.
Merhaba arkadaşlar r25 motosikletime kalın işe yarar bir branda arıyorum önerebileceğiniz marka var mı ? nette baktığımda çok dandik brandalara denk geldim.
Benim xmax'a netten bulduğum 50 liralık brandalardan almıştım. 3 yıl kullanınca yırtılmaya başladı, bu fiyata 3 yıl iyi bile dayanmış deyip yine netten dandik brandalardan aldım geçen yaz ama fiyatı 80 küsür liraya çıkmıştı. Bu da 3 yıl dayansa yeter. pahalı branda alıp yırtılınca üzülmektense ucuz alırım 2-3 yılda bir değiştiririm. Alttan üstten bağlamak için de bir kaç tane ucu kancalı lastiklerden kullanıyorum. Yağmur ve güneşten motoru koruyor.
n11 gibi satış sitelerinde ucuz ama iş görür, motorun modeline göre dikilmiş brandalar var. onlardan birini alın geçin.
Dikişli değil kaynak olucak naylon değil miflonlu olucak.şu marka pek diyemiorum bende aldim markasini unuttum bulamiyorum şimdi.aklima gelen motomax sattıği branda.ağır ve kaliteli bir brandaydi.200 250 olmuştur ama değer
Brandacıya gidip yaptırmak biraz daha pahalı oluyor.Fakat epey faydaları var;
- Daha sağlam branda bezi seçme imkanı olur.
- Onarım gerekirse işin kolay olur.
Pahalı bir brandam vardı. Köpek parçaladı. Suni deri benzeri kalın bir malzemeden yenisini yaptırdım. Yakınlarda bir daha köpek saldırdı. 50x50 cm. yama yaptırdım. Onarıldığı hiç belli olmuyor. Yeni branda almaktan kurtuldum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)