Cbr650R için lastik tavsiyesi
Reklamlar
-
Geçen sene aldığım şuan km si 8.000 olan motorumda orjinal lastikler duruyor. Lastik işinden çok anlamıyorum fazla aragaz filan yapmadığım için şimdiye dek pek sıkıntı çekmedim.
Öncelikle kullanmaya devam etmeli miyim ?
Etmeliysem yapacak bişi yok fakat değiştirmem gerekiyorsa. Ben yaz kış günlük olarak kullanıyorum motorumu. Buna göre tavsiye verirseniz iyi olur
Okuduklarıma göre Metzeler m9rr okuduklarıma göre iyiymiş. Ya da hangsini tavsiye edersiniz ?
Reklamlar
-
Anlas'ın yeni viento sport unu öven yazılar okudum. Değişim zamanı geldiğinde ben de denemek istiyorum. Fiyat olarak çok iyi denenebilir. Riske girmeyelim derseniz rosso serisi, pilot power rs veya metzeller m7 tavsiye edebilirim. Bunlar spor sürüşe uygun lastikler. Daha çok commuting tarzı takılıyorum derseniz uzun ömürlü olması açısındand Metzeller roadtec 01 güzel lastik.
-
Bir bakayım dediğiniz modellere
-
Viraj seviyorsan rosso 3 güzel lastik.
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
Geçen sene aldığım şuan km si 8.000 olan motorumda orjinal lastikler duruyor. Lastik işinden çok anlamıyorum fazla aragaz filan yapmadığım için şimdiye dek pek sıkıntı çekmedim.
Öncelikle kullanmaya devam etmeli miyim ?
Etmeliysem yapacak bişi yok
fakat değiştirmem gerekiyorsa. Ben yaz kış günlük olarak kullanıyorum motorumu. Buna göre tavsiye verirseniz iyi olur
Okuduklarıma göre Metzeler m9rr okuduklarıma göre iyiymiş. Ya da hangsini tavsiye edersiniz ?
Michelin pilot power 2ct iyidir, sizin motorda fazlasıyla iş görür.
-
mitas sport force fiyatına göre olumlu yorumlar alıyor.
-
lastik 8000de ise devam derim.daha erken keyfi değişime girer istediğiniz.yıl olarakta km olarakta sağlamlığını koruyor
-
Normal şartlarda kullanım ömrü nedir lastiklerin ?
-
Normal şartlarda kullanım ömrü nedir lastiklerin ?
en kötü lastik bile 15 bin gider- lastik yakmıyorsan tabi
-
Yoo işim olmaz yakma kaydırma gibi şeylerle. O zaman bu sene es geçeyim önümüzdeki sene bakarım artık.
Bütün cevaplar için teşşekkür ederim
-
Yoo işim olmaz yakma kaydırma gibi şeylerle. O zaman bu sene es geçeyim önümüzdeki sene bakarım artık.
Bütün cevaplar için teşşekkür ederim
CBR 650R gibi bir motorda 15 bin km lastik kullanmak riskli bence. Maksimum 2 sezon ve/veya 7-8k km de değiştiririm ben.
-
08 Haziran 2020, 21:07
aynı konuyu ben açmak istiyordum sen açmışsın.Bence bu motoru üzerindeki lastiklerle kullanmak büyük risk üzerinde dunlop spormaxx diye bir lastikle geliyor.Bu lastik 1 saatte ısınıyor.Ben hafta içi işe gidip gelmeye kısa mesafe kullanılırım, haftasonları da virajlara giderim.Lastik kesinlikle çöp hele ıslak zeminde kullanmak büyük risk.Kuru zeminde ve şehir içi kullanıyorsan ,viraja gitmiyorsan lastiği değiştirme ama performans istiyorsan değiştirmelisin.Benim kararsız kaldığım 2 lastik metzeller m9rr mı yoksa diablo rosso 3 mü?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)