Pirelli Angel City mi Michelin Pilot Street mi?
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
Benelli Bn125 motor aldım malum üzerinde cordial marka lastikler var ve inanılmaz şekilde kayıyor. Acil bir şekilde değişmem gerekiyor.
Kafam da 2 model var aralarında karar veremiyorum. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Başka model önerisine de açığım.
Bu arada ölçülerim 100/80 r17 ve 130/70 r17
Pirelli Angel City-775tl
Michelin Pilot Street-715tl
Reklamlar
-
O ebatlar R yani radial lastik yok. Ben Pilot street kullanmıştım Pulsar'ımda ki ebatları aynı. Memnundum. Lakin Pirelli Angel City yeni çıktı piyasaya. O yüzden fazla kullanan olmamıştır die düşünüyorum. Riske girilip alınabilir. Zira Pirelli güzel markadır...
-
Micheline 3 sene kullandım arka lastik city grip ön lastiğim pilot street di city girp 3 senenin sonunda yeniden farkı yoktu açıkcası ancak pilot street ilk senesinn sonunda ilk tadını veremez oldu ama kaydığını falanda söyliyemem bunun dışında genelde hep balon yapar denir fakat ben 2 tane ön jant yedim lastikte hiç sorun yaşamadım pirelli arkadaşın dediği gibi yeni kullanan varsa yorumlar umarım şuan kullandığım motorda cordial var hakkaten sabun özellikle su da müthiş
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
O ebatlar R yani radial lastik yok. Ben Pilot street kullanmıştım Pulsar'ımda ki ebatları aynı. Memnundum. Lakin Pirelli Angel City yeni çıktı piyasaya. O yüzden fazla kullanan olmamıştır die düşünüyorum. Riske girilip alınabilir. Zira Pirelli güzel markadır...
Evet pulsar ile aynı ebatmış bende yeni öğrendim. Sanırım Pirelli angel city taktıracak gibiyim. Motolastik.com dan verecem siparişi ama 75tl montaj ücreti varmış mağazalarında. Bu normal mi ya. Aracıma 3-4 defa lastik aldım lastiği aldığım yerde taktırınca hiçbir ücret alınmıyor. Motosiklette usul böylemidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
UğurDankı adlı üyeden alıntı
Micheline 3 sene kullandım arka lastik city grip ön lastiğim pilot street di city girp 3 senenin sonunda yeniden farkı yoktu açıkcası ancak pilot street ilk senesinn sonunda ilk tadını veremez oldu ama kaydığını falanda söyliyemem bunun dışında genelde hep balon yapar denir fakat ben 2 tane ön jant yedim lastikte hiç sorun yaşamadım pirelli arkadaşın dediği gibi yeni kullanan varsa yorumlar umarım şuan kullandığım motorda cordial var hakkaten sabun özellikle su da müthiş
city gerip bu ebatta yok sanırım ya buladım. cordial gerçekten şaka gibi bir lastik ilk kilometrelerde sakin kullanırken hiç bişey anlamadım ama artık gazlayınca duramayacağımı ve döenemeyeceğinı anlıyorsun. Bir tarafımı kırmadan motorsiklete zarar gelmeden en iyi lastiği takmam gerek
-
Fikrim yok.
Olsaydı zaten dün söylerdim
-
Evet city grip 16 inç ten sonra yok malesef cordial hakkaten dediğin gibi bende ilk forsatta değiştiricem sanırım anlas takıcam fiyat performans olarak iyi görünüyor
-
Araba lastiklerinde sirkülasyon fazla olduğu için, rekabet var. Bundan dolayı sökme, takma işlemini bedava yapıyorlar. Motosiklette durum farklı. Herkes motosiklet lastiği, satıp takmadığı için onlarda geçiriyorlar işte kendi çaplarında. Sorsan 1tl kazanmıyorlar
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Fikrim yok.
Olsaydı zaten dün söylerdim
Senin tanıdıklar vardır abi ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Evet city grip 16 inç ten sonra yok malesef cordial hakkaten dediğin gibi bende ilk forsatta değiştiricem sanırım anlas takıcam fiyat performans olarak iyi görünüyor
Acaba Anlaş Tournee nasıldır 540tl onun ciftide
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Araba lastiklerinde sirkülasyon fazla olduğu için, rekabet var. Bundan dolayı sökme, takma işlemini bedava yapıyorlar. Motosiklette durum farklı. Herkes motosiklet lastiği, satıp takmadığı için onlarda geçiriyorlar işte kendi çaplarında. Sorsan 1tl kazanmıyorlar
İyi geçiriyorlar usta. 75tl dedi almayı düşündüğüm yer
-
Anlaş için bu sitede baya iyi yorumlar vardı konusunu bulmak lazım
-
Anlaş için bu sitede baya iyi yorumlar vardı konusunu bulmak lazım
Buldum o konuyu çok iyi diyorlar anlas Tournee ya. City griple aynı hatta daha diyenler var. Acaba Angel Citye o kadar para vermem gereksiz mi?
-
Bende rks 150 var benim motorum için gereksiz ayrıca kullanım tarzı da mühim ben çok viraj yapan bir insan değilim yanlış anlama senin motorunda performans odaklı değil bize kötü olmadıktan sonra mükemmel yol tutsun falan çok da şart değil bence
-
Bende rks 150 var benim motorum için gereksiz ayrıca kullanım tarzı da mühim ben çok viraj yapan bir insan değilim yanlış anlama senin motorunda performans odaklı değil bize kötü olmadıktan sonra mükemmel yol tutsun falan çok da şart değil bence
Öyle mi diyorsun ya. Kafam karıştı iyice. Anlas pişman ederse pirelliyi almadığıma çok pişman olurum. Aslında benim için frende güven vermesi en önemlisi. Bende çok aman aman viraj yapan motoru yatıracak seviyede kullanan biri değilim ama anı dönmem frenlemem gerektiğinde huzursuzluk yaşamak istemiyorum
-
Aynı şekilde düşündüğümden pirelli takmıştım ben. Son pişmanlık fayda etmez mottosuyla
-
Anlaş ı da Pirelli yi de kullanmadık bilmiyoruz ki hangisi nasıl belkide anlaş daha iyi o ani hareketlerde daha güvenli keşke bu lastikleri kullanan biri gelse de deneyimlerini paylaşsa
-
Angel City siparişini verdim gitti valla. Hadi hayırlısı
-
city grip taş gibi sertleşiyor abi bence çokta iyi bir lastik değil
-
motosikletime Metzeler harici lastik almam , Suzuki Vstrom da 3. Metzeler Next takımını kullanıyorum çok memnunum , yaz kış sezonsuz motor kullanan biriyim , Medley den önceki xmax sukutere fiyatı çok uygun diye Anlas takmıştım 8000 km kullanıp sattım , yol tutuşu güzel yumuşak bir lastikti ama bir 8000 daha gitmezdi sanırım..
-
Hadi geçmiş olsun umarım iyi çıkar kazasız belasız kullan
-
Hadi geçmiş olsun umarım iyi çıkar kazasız belasız kullan
Sağolasin aracada lastik aldım onu araştır bunu araştır derken çok bunalttı. İnşallah sıkıntısız hallolur. Bakalım ilk kullanımdan sonrada buraya yazayım alacak olana bir referans olur en azından
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
motosikletime Metzeler harici lastik almam , Suzuki Vstrom da 3. Metzeler Next takımını kullanıyorum çok memnunum , yaz kış sezonsuz motor kullanan biriyim , Medley den önceki xmax sukutere fiyatı çok uygun diye Anlas takmıştım 8000 km kullanıp sattım , yol tutuşu güzel yumuşak bir lastikti ama bir 8000 daha gitmezdi sanırım..
Motolastik.com dan bir yetkiliye görüştügumde metzeler lasartecin ıslakta daha iyi olacağını kuruda da Angelin daha iyi olacağını söyledi aslında ama onunda deseni hiç hoşuma gitmedi ya fiyat olarakta aynıydı Angel ile hayırlısı bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Aynı şekilde düşündüğümden pirelli takmıştım ben. Son pişmanlık fayda etmez mottosuyla
Sendeki hangi model hocam
-
Var mı bir gelişme test edebildin mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)