Motosiklet İçin Saat (Zaman)
Reklamlar
-
Selamun aleykum arkadaşlar.
Motosikletimin saati yok ve yolculuk yaparken zamanı öğrenmek için durmam gerekiyor. Pilli analog gidon saatleri var ama onları şu anda son seçenek olarak düşünüyorum.
Yağmurdan etkilenmeyecek, gün ışığında ve gecede görülebilecek tercihen dijital bir saat öneriniz var mı?
Reklamlar
-
Rakaful adlı üyeden alıntı
Selamun aleykum arkadaşlar.
Motosikletimin saati yok ve yolculuk yaparken zamanı öğrenmek için durmam gerekiyor. Pilli analog gidon saatleri var ama onları şu anda son seçenek olarak düşünüyorum.
Yağmurdan etkilenmeyecek, gün ışığında ve gecede görülebilecek tercihen dijital bir saat öneriniz var mı?
Şöyle bir şey alıp su geçirmez kılıfa koyabilirsiniz.
https://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...saat-384282071
-
-
Casio F-91W Efsane kasa diye geçer. Yağmurdan etkilenmez. 30 liraya almayanı dövüyorlar. Işığı bile var. Alarmı, kronometresi.....
Kayışları keser, ön tarafa biyere uhuyla yapıştırırsın. Başka bileye de bakma.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Casio F-91W Efsane kasa diye geçer. Yağmurdan etkilenmez. 30 liraya almayanı dövüyorlar. Işığı bile var. Alarmı, kronometresi.....
Bak bu kafama yattı. Aslında kordonu hiç kesmeden gidonu sert bir süngerle kaplayıp ki elimde mevcut, üzerine takınca cıncık gibi olur. Teşekkürler kardeşim.
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
O saatin orjinali 60TL dan az değil. 30 TL ya sahtesi var su geçiriyor malzeme kalitesi rezalet. Almıştım aynen iade ettim. Ayrıca onu motora koyarsanız nasıl okuyacaksın çok küçük değil mi?
aliexpress dekiler daha uygun bence. Ucuz istiyorsan ordan al bari.
-
Paradan ziyade düzgün çalışması önemli. Casio'nun kalitesi malum. Ancak aliexpressten alınacak ürünün kalitesi konusunda tereddütteyim.
-
Rakaful adlı üyeden alıntı
Paradan ziyade düzgün çalışması önemli. Casio'nun kalitesi malum. Ancak aliexpressten alınacak ürünün kalitesi konusunda tereddütteyim.
Ben çocuğa aldım saatçiden Casio F91W 80TL orjinali. İnternette çok daha ucuza var, ama sahte dikkat edin. 18 TL ya da var çakması, düzgün çalışsa nolur, ekranı plastiği kordonu rezalet lcd renkleri bile düzgün değil. Sağlam yağmur yerse nolur kimbilir.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Ben çocuğa aldım saatçiden Casio F91W 80TL orjinali. İnternette çok daha ucuza var, ama sahte dikkat edin. 18 TL ya da var çakması, düzgün çalışsa nolur, ekranı plastiği kordonu rezalet lcd renkleri bile düzgün değil. Sağlam yağmur yerse nolur kimbilir.
Dikkat edeceğim teşekkürler uyarı için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)