Üniversiteye motosikletle gitmek iyi hoş ama?
-
Üniversiteye motosikletle gitmek istiyorum, peki kaskı ve kıyafetleri neryee koyacağım tecrübesi olan varmı?
18 yaşındayım aranıza yeni katıldım motosiklet tutkusu oluştu seneye üniversiteye gitmek istiyorum umarım gerçekleşir, vede ünviersiteye motosikletle gitmek istiyorum ama kafamda soru işaretleri var...
günlük kıyafetle mi gideceğim yoksa günlük kıyafetin üstüne motosiklet montu vs. giyipmi yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
litresi yüksek güzel bir topcase alırsan canta ve ceketi motosiklet üzerinde bırakabilirsin.
(motosikleti düzgün bir yere park edeceğini varsayarsak)
Kask kilitleri var onları alıp ceketini cantaya atabilirsin.
vs. vs.
-
güzel motosikletinin tipinden vazgeçip bi arka çanta takacaksın herşeyi çantaya koyacaksın.
-
topcase aklıma geldi ama pek hoş durmuyor malum en kötü öyle yapacağız evet ama başka bir yolu yokmudur kaskla ceketi motora kitlesem falan :D
(üniversitenin park yeri oluyor kapalı oraya par edeceğim)
-
bende işe gidip geliyorum mt-25 e çanta takıp takmama konusunda kararsızım. ama kesinlikle kullanışlı birşey top case. Kask ve montu içine koyabiliyorsun.
-
Topcase sevmiyorsan internette kask kilitleri var güzel, onlardan al motora kaskı kilitlersin.
Eğer riske girerim diyorsan cogu motorda yan çantalar gayet güzel, yan cantalardan alıp ceketi motor üzerinde bırakabilirsin.
Ya da sırt çantanda taşırsın.
-
https://www.r3-forums.com/forum/atta...1&d=1464191536 şöyle bir şey gördüm çiftli topcase gibi sanırım bu tür şeyler kullanışlımıdır bulnuurmu? almak istediğim motosiklet yamaha yzf r25 bir sıkıntı çıkarırmı?
-
Topcase takacağıma motoru satar maxi scooter alırım daha iyi
-
Motosiklet montun zaten günlük montun haline gelecek. Kışın üzerinden çıkarmana gerek olmadığı için onu saymıyorum.
Kask = arka çantaya konulabilir ya da kask kilidi ile motosiklet üzerine kilitlenebilir.
Bot = bot giyeceksen ve derse girerken günlük ayakkabı ile değiştirmek istiyorsan yine arka çantaya koyabilirsin ama bot ve kask aynı anda sığmayabilir. kask için yine kilit alman gerekir.
Dizlik = arka çantaya
Eldiven = arka çantaya
sadece kask ve mont ise arka çanta olmadan kaskı motosikletin üzerine kilitleyip mont sırtında ya da elince devam edebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Rshta adlı üyeden alıntı
O çantalara kask koyamazsın. İstanbulda isen bazen polis bunlara sıkıntı çıkarıyor. Ruhsata işletmek gerekiyor galiba.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
hocam motosiklet montu günlük montun haline gelecek demişsiniz bilmediğimden soruyorum dikkat çekmezmi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Hocam yani topcaseden kaçış yok diyorsunuz öylemi? başka çare kalmadı ekipmanı saklıcak yer konusunda
-
Önce üniversiteyi kazanın, gerisi kolay.
-
Tabiki öncelik kazanmak ama önceden düşünüp karar vermekte hazırlıklı olmakta bir mahsur görmüyorum hocam burada aklımdaki sorular hakkında yardım istedim sadece...
-
https://www.motomax.com.tr/securage-...t-10x150-11424
bu kilitten aldım ben. motorun koltuğun altında duruyor hep.
ve bi yere gittiğimde kaskın çenesinden, montun kolunun içinden, dizliklerin de eklem yeri içinden geçirip. zinciri de arka teker ile koltuğun üstünden kilitliyorum.
yağmur yağmadığı sürece sıkıntı olmuyor.
okula kask montla gideceksen. sınıfta bırakabilirsin. kimse senin kaskını montunu sınıftan çalmaz.
-
Rshta adlı üyeden alıntı
hocam motosiklet montu günlük montun haline gelecek demişsiniz bilmediğimden soruyorum dikkat çekmezmi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Hocam yani topcaseden kaçış yok diyorsunuz öylemi? başka çare kalmadı ekipmanı saklıcak yer konusunda
Dikkat çeksin zaten, sıkıntı ne :D
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
süper fikir hocam teşekkürler...
-
Ben üniversitedeyim ve full ekipmanla gidip geliyorum. Bu kadar hazırlığane gerek var anlamadım. Kampüste çok havan olur gerek yok öyle şeylere, güven bana
-
Ben eldiveni çantama atıyorum. Kask ile ceketi de sınıfa götürüyorum. Pantolona yapacak bir şey yok zaten.
Çoğu öğrenci motorunun üstüne bırakıyor hem montu hem kaskı. Düzenli motorla giden 10-12 kişi varsa bizim fakültede, kaskı sürekli yanında taşıyan ben hariç ya bir ya da iki kişi vardır.
-
ekipmanları nereye koyuyorsunuz hocam? mtorounuz yzf r25 mi bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
ÖmerFaruk199 adlı üyeden alıntı
Ben üniversitedeyim ve full ekipmanla gidip geliyorum. Bu kadar hazırlığane gerek var anlamadım. Kampüste çok havan olur gerek yok öyle şeylere, güven bana
ekipmanları nereye koyuyorsunuz hocam? mtorounuz yzf r25 mi bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
gerivites adlı üyeden alıntı
Dikkat çeksin zaten, sıkıntı ne :D
Doğru fark yaratmak lazım hocam :D
-
kaskı motora kilitle montu güzel bir sırt çantası al içine koy.
pantolun korumalı kevlar pantolon ise zaten üstünde kalacak .. dizlik kullanıyorsan onu da çantana koy..yada benim deauvill gibi kendinden çantalı bir motor al hiç biriylr uğraşma
-
Hemen yanıma koyuyorum ben, arkadaşlarımda hep öyle yapıyor. Bizim kampüste hırsızlıkolayları çok yaşanıyor o yüzden gerçi ben dünyanın en güvenilir yeri olsa yine yanıma alırım. Dediğim gibi biraz da havamız olsun o kadar cefasini çekiyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)