Kendiniz çok ergen hayali kurmşsunuzki herkezi kendinizle bağdaştırıyorsunuz buradan çıkarım budur üniversite kananmak imkansızmı? ben sadece ulaşımı çözmek için bu yola başvurdum siz troll zihinyelte yazıyorsunuz aptal bi türküyle sanat yaptığınızı sanıyorsunuz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
Hadi diyelim şuan 2019 dayız üniversiteye gitti motoruyla bir şahıs ne yapacağını bilmiyor? kaskı nereye koyacak montu napcak diğer ekipmanları o an telefonu çıkarıp
+ Eee şuan üniversitenin garajındayım ama motor ekipmanlarını ne yapacağımmı yazacak? Hani cevap vermek istemiyosan yazma internette böyle erkeklik taslar gibi yazılar yazmak sana iyi hissettiriyorsa doktora görün...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
Üniversite okuyamadınız galiba içinizde acısı kalmış niversite yok diyorsunuz hani ehliyet yokmuş alınamazmı? motor yokmuş alınamazmı?
BENİM ANLAMADIĞIM ŞEY İYİ NİYETLE BURAYA KAFAMDAKİ SORULARI YOK ETMEYE ÇALIŞMAYA GELDİM AMA SİZ BEYEFENDİ ART NİYETLİ BİR ŞEKİLDE ERKEKLİK TASLIYORSUNUZ KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMAYIN
Lütfen...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Ben ulaşım için düşünüyorum hocam karı kız meselesi değil yani anlıyacağınız diğer kullanıcıların yaptığı ergen yorumlarıyla alakası yoktur teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
Konuda gerçekten yararlı bilgiler edindim gerçek ve yararlı bilgiler sunan arkadaşlara teşekkürler,o troll zihniyetle yazan küçümser tavırdaki şahıslarıda burada yalnız bırakıyorum çünkü
Anlatsam anlamıyacanız ,sussam haklı olduğunuzu sanacaksınız...