R25 İÇİN ANLAS MI MİCHELİN Mİ
Reklamlar
-
Merhaba lastiklerim kötü olduğu için (İRC) değiştirmeye karar verdim . İki lastik arasında 100 tl farkı var hangisini almalıyım ?
ANLAS: https://www.lastikdeposu.com.tr/anlas-takim-110-70r17-140-70r17-yeni-tournee-radial-motosiklet-lastigi-pmu6936
MİCHELİN: https://www.lastikdeposu.com.tr/michelin-takim-110-70-17-140-70-17-pilot-street-motosiklet-lastigi-2018-pmu6665
Reklamlar
-
YBR m de Michelin var. Islak kuru zemin yol tutuşu çok iyi. Yola yapışıyor. Anlas i bilmiyorum
-
Michelin 2000km olmadi takali gayet memnunum tavsiye ederim.100tl fark demek ayni demek nerdeyse.mitas anlasta guzel ama bence michelin tak derim.irc den sonra ciddi fark oldu.
-
Genellememi bagisla dostum ama IRC lastik yerine rosso 2 degil de baska lastik onerisi soruyorsan genelleme sinifima giriyorsun. Once KM tecrubesi yap R25inle, kotu lastikle. sonra lastik ve yeni motor bakarsin.
-
benim rossolarda geçenlerde bitmişti. Fiyatının 1000 tl olmasından dolayı biraz araştırma yaptım. Diğer lastiklerin yorumlarını okudum tekrar rosso taktırdım. Lastik silah arkadaşı gibidir güvenilmeden yola çıkılmaz. Üç beş fazla verip iyisini taktırmak lazım, iki teker üzerinde gidiyoruz. Bir tane sağlam kazadan kurtarsa diğer lastiklerle arasındaki fiyat farkını verdiğine pişman olmazsın. Eğilir öpersin.
-
rosso 2 ve tournee kullandım, rosso 2 den çok memnun kaldım, ancak tournee den hiç memnun değilim.
lastikler takıldıktan sonra motosikletin gidonunda bi sıkıntı oldu nedense, yol tutuşu felan pek iyi değildi.
-
Ben Rosso2 arkadaşım (cbr250) Anlaş MB-34 kullanıyor,aynı virajlara birlikte yatıyor,kalkıyoruz.
-
öncelikle inanın bana asfaltı tutmayan lastik yoktur. kötü lastik olarak bilinen irc lastiklerle (dişli lastikler) sonuna kadar yattığımı, hiç bir savurma olmadan kalktığımı defalarca hatırlıyorum. yani kötü lastik yoktur GEÇ ISINAN YAVAŞ AŞINAN lastik vardır, HIZLI ISINAN ÇOK HIZLI AŞINAN lastik vardı. anlaş RD modelini kullanıyorum şu anda, pegler yere değebiliyor, hiç bir atma savurma güvensizlik hissetmedim. yağmur kanalları çok çok güzel. resmen havuzun içinden geçtim hiç bir oynama yapmadı. yağmur performansının da hatrı sayılır. umarım kazasız sürüşler yaparsın.
-
14bin km olmak üzere anlas tournee kulanıyorum, daha önce uzun yıllar city grip kullandığım için mukayese edebilecek kadar deneyimliyim, kendi adıma michelin city grip ile anlas tournee arasında bir fark görmedim, hatta kuruda bence tournee daha iyi, bugün sabah yağmurun içinden geldim, kullandığım yollardan mı şanslıyım yoksa başkaları mı şanssız bilemiyorum tournee beni hiç rahatsız etmiyor, kış boyunca da her koşulda kullanıyorum, ısrar etmiyorum sonuçta inceleyip, yorumlara bakıp değerlendirmek kişinin kendi seçimi, benim motorumun performansına göre bence yeterli, daha güçlü motorlara uygun mudur bilemem ancak aldığıma bir seer bile pişman etmedi.
-
24 Temmuz 2018, 20:46
-
31 Temmuz 2018, 14:51
IRC sizce mt25 ve R25 lerde kesinlikle kullanılmamalı mı? Güvenlik zaaafiyeti yaratır mı ? 1000 km ye yakındır kullanıyorum ama güvenlik benim için önemli. fikirlerinizi rica ederim.
-
31 Temmuz 2018, 14:54
mehmetk12 adlı üyeden alıntı
IRC sizce mt25 ve R25 lerde kesinlikle kullanılmamalı mı? Güvenlik zaaafiyeti yaratır mı ? 1000 km ye yakındır kullanıyorum ama güvenlik benim için önemli. fikirlerinizi rica ederim.
Söylendiği kadar kötü değil
-
31 Temmuz 2018, 14:59
birde acaba bir iyileştirme yaptı mı yamaha lastikte . Benim motor mesela 2017 model belki modeli değişmiştir IRC nin.
2016 veya 15 modeli altın elbiseli adam denediğinde de lastiği eleştirmişti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)