Merhabalar. Kuba Cr1 motorum için arka çamurluk takmak istiyorum tıpkı Cr1 S modelinde olduğu gibi. Sorum şu; aliexpreste filan görüyorum kawasaki arka çamurluğu filan var acaba onlar universal midir, uyar mı benom motoroda ??
Merhabalar. Kuba Cr1 motorum için arka çamurluk takmak istiyorum tıpkı Cr1 S modelinde olduğu gibi. Sorum şu; aliexpreste filan görüyorum kawasaki arka çamurluğu filan var acaba onlar universal midir, uyar mı benom motoroda ??
Cr1'i bilmiyorum ama zamanında RKS Titanic'e Pulsar 150 Ns arka çamur sıyırıcı takan görmüştüm. Arka maşanın sağ tarafına 2 vidalık bir parça kaynatıp takmıştı adam çamur sıyırıcıyı.
kawasaki çamurluğu alırsan kaynak falan yaptırman gerekebilir. eğer bajaj çamurluğu bulursan onu uydurabilirsin belki. fotoğraflara bak ürünlerdeki ve motorundaki vida girişlerine bak bence.
Sadece bajaj çamurluğuna bakma.MOndial 150 z one(2016 ve sonrası) arka çamurluğu daha ucuz olabilir.110 tl ye alabiliyosun parçaları. https://www.mondialyp.com/tr/yedek-parcalar bu sayfadan tourin/150 z one(2016)/arka ve iç grenaj grubunu seçip parça fiyatlarına bakabilirsin.Motosikletin orjinalinde de bu parçalar kaynakla tutturulmuş.Resimdeki civatalara aldanma, altında demir parça var kaynak ile tutturulmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)