Alacağım lastikler yaşlımı?
Reklamlar
-
Merhabalar, Yamaha R25 motorum için bir siteden rosso 2 lastik almayı planlamaktayım. Ürün açıklamasında "Ön Lastik 2016 Aralık - Arka Lastik 2016 Haziran Sonrası" yazmakta, şimdi sizce bu lastikleri almalımıyım yoksa daha yeni üretimli olanlaramı bakmam gerekli?
Diğer sorum ise benim motorumun lastiklerinin üstünde "110/70-17 M/C 140/70-17 M/S 66S" diye bir ibare var, şu an almayı planladığım lastikte ise "Pirelli 110/70R17 140/70R17" alacağım lastik numaraları motoruma uyumlu olması açısından doğrumudur?
Reklamlar
-
sıfır fiyatı verecekceniz almayın,nerdeyse 1 yıllık raf ömürü gitmiş.uygun fiyatsa olabilir.ebatlar uyuyor
-
Mumu çıkmamış lastğin raf ömrü 10 yıldır
-
@zekeriyaimam @babaçi yanıtlarınız için teşekkür ederim, bahsettiğim gibi bir web sitesinden alıcam site adı vermek kurallara aykırımı bilmiyorum ama lastikdeposu.com.tr'den alıcam ve sandığım kadarıyla bilindik bir site. Şimdi bu siteyi arayıp mumu çıkmışmı ve üretim tarihinden itibaren nasıl muhafaza edildi diye sormam mı gerekiyor?
-
Mumu çıkmış lastik bildiğim kadarı ile 2.el dir. 0 lastik ise alınır. Numaralarını bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar zaten.
-
mumun çıkması için 100-150 km kullanmanız gerekir lastiği ve bu durumda 2.el oluyor.ben eğer ki fiyat yakın tarihlere nazaran uygunsa alırım şahsen.
-
lastiklerin ömrü fabrikadan çiktıktan sonra iyi sartlarda muhafaza edilmişse raf ömrü en az 5 yıldır.
takıldıktan sonra km sine bakılmaksızın 2 yıldır.
lastik ebatları sizin motora uygundur.
-
Ben Fz6'da 4-5 yil ayni lastigi kullaniyorum. Genelde on lastik cabuk bitiyor, arka lastik cok dayaniyor. (Pirelli Rosso2) Su an ustundeki arka lastik 2014 model, on lastik 2016 model
Virago'da ise 6-7 yil kullaniyorum. Normalde 5 yili gecirmemek lazim bence.
-
Hocam nereden sipariş ettiğini anladım.Ordaki rosso 2 ler Brezilya üretimi onu dikkate al.Ben o yüzden mitas mc50 sipariş ettim.
-
DisturbedXL adlı üyeden alıntı
........Yamaha R25 motorum için...."110/70-17 M/C ...... 140/70-17 M/S 66S" diye bir ibare var, şu an almayı planladığım lastikte ise "Pirelli 110/70R17 140/70R17" alacağım lastik numaraları motoruma uyumlu olması açısından doğrumudur?
ön lastikdeki mc motosiklet için üretilmiştir anlamına geliyor..
arka lastikdeki ms ise kış şartları için üretilmiş anlamına geliyor..
üzerindeki lastikler fabrika montajı mıdır ?
genellikle sezonda kullanılan r25 sınıfı için kış lastiği gereklimidir yada neden takım olarak kış lastiği satın almıyorsun ?
-
1 yıl boyunca iyi depolanmış bir lastik ile bi kaç aylık bi lastiğin arasında çok büyük bi fark yok.
Aynı paraya daha yenisi varsa yenisini alırdım. Yoksa bunu almaktan da vazgeçmezdim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)