Arkadaşlar selam,
Resimdeki gidon aparatının ismi nedir acaba? Ne olarak aratmalıyım?
Gidon uzatma aparatı olarak arattım ama farklı şeyler çıktı.
Arkadaşlar selam,
Resimdeki gidon aparatının ismi nedir acaba? Ne olarak aratmalıyım?
Gidon uzatma aparatı olarak arattım ama farklı şeyler çıktı.
gidon amortisörüne benziyor sanki..
Aksesuar takmak için sanmıştım ben de. Racinglerde aksesuar takmak için gidonda çok boş alan bulunmuyor onun için üretilmiş diye düşünmüştüm.
O gidonlar bu şekilde satılıyor sonradan takılma bişey değil.
gidonu sağlamlaştırmak için bir destek parçası.
pek bi numarası yoktur.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...25629608/detay
O paraya gidonu komple veriyolar Fatih.
alibabanın çiftliği
Bilgi için teşekkürler arkadaşlar, gidon ara bağlantı aparatı olarak arayınca çıkıyor. Gidonun direncini arttırsın diye yapılmış ama ürün açıklamalarında aksesuar takmak için de kullanılabilir diyor.
Crossbar deniyor buna. İster gidonu güçlendir istersen ıvır zıvır bir şeyler tak seçim senin
arkada 3 lü çanta seti olan yada tek bagaj çantası olan daha çok 150 ve 250 cc lik motorlarda motosikletin rüzgar sirkülasyonu sonucu gidon çırpmasını bir nebze engellemek için takılan aparat. Fakat SS motorlarda da görmüştüm zannedersem yüksek hızda gazı kesip el bırakan sürücülerde taktırıyor. Tam adını bilmiyorum.
Senin anlatmaya çalıştığın bambaşka bir şey, gidon amörtisörü denir sorulan parçayla alakası yoktur. Ki zaten diğer arkadaşlar da konuyla ilgili cevap vermiş. Sen alakasız bir cevao verdiğine göre diğer yorumları okumamış olmalısın. Bu durumda da sadece yazmak olmak için boş boş yazıyorsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)