motoru bıraktığım için bazı urunler satılıktır daha baya urun var dizlik mont kask pantolon vs vs
GAZ - FREN manet kilidi yurt dısından almıştım sıfır 40 TL yer gazıosmanpaşa yesılpınar
motoru bıraktığım için bazı urunler satılıktır daha baya urun var dizlik mont kask pantolon vs vs
GAZ - FREN manet kilidi yurt dısından almıştım sıfır 40 TL yer gazıosmanpaşa yesılpınar
Geçmiş olsun ama bence acele etmeyin.Dursun ürünler bir süre iyileştiğinizde tekrar kararınızı gözden geçirirsiniz.Bir örnek vereyim.Benim hanımın kuzeni arbayla kaza yaptı.Araba pert oldu kendisinde bişey yoktu allahtan.Olayın sıcağınla birdaha böyle hızlı araba kullanmayacağım diye yeminler etti kurana falan el bastı.Gençlik işte . Şimdi yurtdışında çalışıyor geldiğinde bmw kiralayıp yanlıyor.Burda kendi arabası olduğu halde.Şimdi canınız yanıyor aile baskısıda vardır şuan bence biraz kendinize zaman tanıyın.Belki de eğitime falan yazılın.
Öyle bir durumunun olduğunu bilmiyordum sağlık her şeyden önemli tabiki.Şimdi benide korkuttun bak :(.44 yaşından sonra heves edip aldım motoru.Bir yerimizi kırsak senin kadar kolayda ayağa kalkamayız.Zaten öyle birşey olursa hanım kesin kapının önüne koyar bakmaz bize.Alırken çok söyledi bak düşersin bir yerini kırarsın diye dinlemedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)