SUPER SPORT LASTİK SEÇİMİ 600CC
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Eger limit gitmeyi yada peg sürtmeyi seviyorsan, P.D.R.Corsa tavsiye ediyorum,ben kullanıyorum-çok memnunum. M7RR bilmiyorum,fakat bir önceki setim M5 İnteract'tı rezil bir lastik.
-
S3cond adlı üyeden alıntı
Öncelikle merhabalar 2,3 ay önce lastik alacaktım fakat malum kış girdiğinden ertelemiştim.Fakat dolar,euro kurları devamlı artıyor Nisan ayına kadarda artmaya devam edecek o nedenle 1 takım lastik almaya karar verdim.
Ama kararsız kaldım:
http://i.hizliresim.com/ad8aXd.png
http://i.hizliresim.com/77WpDW.png
Not
istte giren,daga taşa motoru süren birisi degilim.
Bİrde arka lastik seçimi olarak kafamı karıştıran konu 190/50 mi? 190/55 mi takmam gerekiyor?
-Orjinali 180/55 istemiyorum.
-Michelin 3 var suan arka lastik yagmur kanal kısımlarından kopmalar oluştu 9 ayda lastik yanakları zımpara gibi oldu o nedenle
Michelin'e karsı biraz sogugum her ne kadar ucuz olsada.
M7rr hakkında 0 bilgiyim.
Rossa corsa ise forumda baya arastırdım, herkes öneriyor ama cabuk bitiyor diyorlar.
Makina;2006 Honda 600rr
michelin pr4 0-25 derece sıcaklıkta tam performans verir.
m7rr 15-40 derece sıcaklıkta tam performans verir.
michelin hamur karışımı yumuşak olduğu için 25 derecenin üzeri sıcaklıklarda virajda bırakmaya başlar. pr4 için konuşuyorum bu arada.
m7rr türkiyede yaz için gayet performanslı lastiktir.
ilkbahar sonbahar ve kış için pr4 tercih edilebilir.
rosso corsa için konuşmaya gerek yok. paran varsa çek altına pist versiyonunu, kabiliyetin doğrultusunda limitleri sonuna kadar zorla. fakat 5k km sonra bitecektir.
lastik ebatlarıyla oynamanı tavsiye etmem. jant çapın büyümediği sürece büyük göstermez ve performans dan fire verirsin.
bu arada hangi site bu? fiyatlar iyiymiş.
-
Motolastik.com güncel fiyatları peki takıldığım bi konu var arka lastik 190/50 mi 190/55 mi takmam gerekiyor? Daha dogrusu bu 50-55 neyin ölçüsü :D şimdiden tesekkür ederim.
Pist lastiklerinin baktım ama cok pahalı ve forumda okudugum kadarı ile normal yollarda bir faydası yokmuş aksine vefat eden arkadaslar olmuş bu forumdan sırf o pist lastiğinin dolayı onceden pist lastigini sildim kafamdan.
-
Moderatör
PR fazla ısınmaya gelmiyor.
M7rr için çok olumlu konuşuyorlar tecrübe etmedim.
Lastik boyutunu değiştirmeyin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)