200 tlye kadar alarmlı disk kilidi?
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar evimi apartkamnın bahçesine koyuyorum. Arkasında gizli biyer var.Gelenin geçenin göreceği biyer değil. Hiçbiryeredn gözükmüyor. Branda da örtüyorum. Fakat aklım yine orada kalıyor.
200 tlye kadar alarmı düzgün çalışan bi kilit önerir misiniz? penceremin 2 metre altında motor her türlü duyarım yani.
Reklamlar
-
Motomaxın 100 TL ye securage diye bir kilidi var. Çok kaliteli değil pili çabuk bitiyor ama işinizi görür. Benimki kapalı garajda durduğu için fazla paranoya yapmıyorum.
-
Ben Aliexpress'ten şunu aldım : https://tr.aliexpress.com/item/2016-New-Motorcycle-Alarm-Disc-Locks-Waterproof-Motorbike-Motorcycle-Wheel-Disc-Brake-Lock-Security-Anti-Thief/32651159662.html?spm=2114.13010608.0.0.Dajgh3
Daha gelmedi ama Türkiye'de satılan birbirinin kopyası kilitlerden iyidir. En azından çelik gövdesi var ve kırılması çok zor. Buradakilerin büyük çoğunluğu (50 TL civarında olanları kastediyorum) uyduruk bir malzemeden döküm yapılarak üretilmişler ve kolayca kırılabiliyorlar.
-
250TL alarm var motorlar için ondan taktırmanı öneririm..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
hem alarm tak hemde alarmlı disk kilidi,
oxford boss alarmlı kilit kalitelidir bu arada.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
oxford bossu yazdım kenera
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Felis Leo adlı üyeden alıntı
bulamıyorum onu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
admin konumu nedne en ölü yere taşıdın?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)