batwing rüzgarlık hakında yardım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Eğer fiberden yapılmışsa almamalısın. Gereksiz bir ağırlık yapıyor ve üzerindeki boya hasar görürse öyle kolay kolay rötuşla düzelmiyor. Bağlantısı nasıl yapılıyor onu da öğrenmen lazım. Eğer gidip de çataldaki somunlara bağlanacaksa hiç stabil olmuyor. Bu gösterdiğin kafa karenajlarının kalıpları Electra Glide'dan elde edilmiş. Ön kısmının havaya kalkık durması muhtemel. Orijinal bir ürün olmadığı sürece alma sakın pişman edebilir. Bizzat eski motoruma yaptığım için biliyorum. Üstelik ufak hacimli motorda kelebek misali duruyor. Benden söylemesi.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Teşekürler yorumunuz için satan kişi ilgilenmiyorki böle alcaksın montajına kendin bakcaksın diyor bende böle birşey takmak istiom rks 250 cruiser fat boya benziyor aslında büyük motor olur gibime geliyor
-
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
ne kadara aldınız hangi aparatlarla takılıyor memnun kaldınızmı bence güzel duruyor sırıtmıyor
-
O zamanın kalıbı, boya işçiliği ve airbrush ile birlikte 1000 TL civarına gelmişti. Bağlantısı çok kötüydü. Resimlerden görüldüğü üzere çatalın iki yanından birer demir levha ile daha uzun somun kullanılarak bağlanmıştı. Hiç memnun kalmadım. Önde bariz ağırlık yapıyordu. O yüzden gidon ağırlaşıyor ve kontra zorlaşıyordu. O sebeple fiberden yaptırmanızı önermem. ABS plastik daha ideal. Ayrıca tamiratı da kolay.
-
onları sorayım satan kişiye
-
-
Crixa adlı üyeden alıntı
polyestermiş hocam
Fiber dediğim polyester lifler oluyor işte. Ben bizzat kullandım ve tavsiye etmem. Ancak karar size kalmış.
-
Geçen seneki motosiklet fuarında plastik sadece dış kalıbı 300 tl idi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
Bunları satan yer neresi yazabilirmisiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)