Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Lastik Önerisi

REKLAM ALANI

Arkadaşlar Merhaba;

Yamaha YZF R25 motoruma bir kaç gün önce kavuştum. Lastikleri değiştirmek daha güzel bir lastik almak istiyorum. 2 marka arasında kaldım ve yardımlarınızı bekliyorum.

1- Pirelli Diablo Rosso 2
    2 Michelin Pilot Street

Bu iki lastik arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nigdeli48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    yzf bılmıyorum ama bende ybr 125 var. uzerındekı fabrıka lastıklerını dun ıtıbarı ıle mıchelın street modelı ıle degıstırdım. baya bı arastırdım lastık secımınde. tavsıye edıyorlardı ama bu kadar fark edecegını tahmın bıle etıyordum. motor yuzde yuz degıstı dıyebılır ım. manevrası, susrs kontrolu, konforu en az ıkı kat arttı abartmıyorum. motor onceden sankı altımdam gıttı gıdecek hıssı verıyordu. su anda o kadar guven verıyorkı, sankı vırajları kendısı donuyor. canınızı rıske atmayın kalıtelı lastık kullanın.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    düzgün asfaltta, kuru zeminde deli gibi gazlıcam, dizleri yerlere sürtecem diyosan rosso 2,
    şehir içinde fıtı fıtı gidicem, hafif yağmurda da çıkabilirim diyosan pilot street.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

düzgün asfaltta, kuru zeminde deli gibi gazlıcam, dizleri yerlere sürtecem diyosan rosso 2,
    şehir içinde fıtı fıtı gidicem, hafif yağmurda da çıkabilirim diyosan pilot street.

Motosikleti
    Hyosung Gv250
    Merhabalar,

Benzer konu olduğu için yeni başlık açmak istemedim ancak,

Yeni motor satın aldım. Hyosung Gv250 2009 Model, lastikleri kötü durumda. Malum önümüz kış. Bilhassa da acemiyim.

Siz değerli dostlarımdan kış lastik tavsiyelerinizi beklemekteyim. Bu konu benim için çok önemli. Bir kaç gün içinde almalıyım. İnternette bir çok kaynağı araştırmama rağmen, bir sonuç elde edemiyorum. Bilgisi olanın yardımcı olmasını rica ederim.

Sevgiler.

PS: Eski üyeyim. Diğer üyeliğime ulaşamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------

Tekrardan Merhabalar,

Tecrübeli bir Gv250 kullancısı tarafından, Michelin city grip, 120/80-16 ve 140/70-15 kombinasyonu tavsiye edildi.

Konuyla ilgili burdan yazan olmadı ancak aynı durumda olan, tavsiye isteyen var ise, ben bu lastikleri deniyeceğim. Tecrübelerimi paylaşırım.

Bilgilerinize.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)