Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kask için Kulaklık

REKLAM ALANI
    darkloops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Arkadaşlar kask içinde kullanabileceğim mikrofonlu kulaklık önerebilecek varmı? bir kaç tane kullandım ama baskı yapıyor kulağımı ağrıtıyor, interkom tavsiyesi değil ama bildiğimiz kulaklık lazım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Sennheiserlara göz at kulak içinde efsanedir. Kulağın üstünden takmalı bi model kullandım kask esnasında kulaktan düşmüyor imkansız

Aha buldum
    Carbondioxid ve Onurhan D bunu beğendiler.

Alıntı EmreKocyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sennheiserlara göz at kulak içinde efsanedir. Kulağın üstünden takmalı bi model kullandım kask esnasında kulaktan düşmüyor imkansız
    Bahh şincik özüme girdin yiğen aferim
    EmreKocyigit bunu beğendi.

Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahh şincik özüme girdin yiğen aferim
    Keyfçi adamın hali başkaa

Kulaklık'ta bir Sennheiser vardır , birde ötekiler..

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    https://lh3.googleusercontent.com/pr...w=w300-h300-nc
    Aha buldum

Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kulaklık'ta bir Sennheiser vardır , birde ötekiler..

hocam siz kullanıyor musunuz bu kulaklığı, benim kask epey rüzgar alıyor da, bi kaç tane bunun dışında kulaklık denedim, hem kulaktan kaydığı için hem de rüzgar sesinden dolayı verim alamadım, netten baktım fiyatına da 80 lira civarında bu fotoğraftaki model, eğer işime yarayacaksa alayım diyorum, siz kullanıyor musunuz?

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Hele kulaklığa bak, gözünü sevdimin kulaklığı iki tıpası bi kablosu var 500 lira fiyatı var eheey

Alıntı darkloops adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam siz kullanıyor musunuz bu kulaklığı, benim kask epey rüzgar alıyor da, bi kaç tane bunun dışında kulaklık denedim, hem kulaktan kaydığı için hem de rüzgar sesinden dolayı verim alamadım, netten baktım fiyatına da 80 lira civarında bu fotoğraftaki model, eğer işime yarayacaksa alayım diyorum, siz kullanıyor musunuz?
    Hadi ya şu an o kadar ucuzsa bi tane daha alayım hediyeydi bakmadım fiyata. Bass süper çevrede ki gürültüyü azaltır ses düzeyi ortanın biraz altındaysa etrafı rahat duyarsın kulaktan asla çıkmaz kask takarken çıkarırken çıkmadı hiç. Kaçırma derim

Alıntı Ali1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hele kulaklığa bak, gözünü sevdimin kulaklığı iki tıpası bi kablosu var 500 lira fiyatı var eheey
    O kadar pahalı olanlar altın kablo fena ses kalitesi var hakediyor ama onu biz hakedemiyoruz paramız yohhhg

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Hadi ya şu an o kadar ucuzsa bi tane daha alayım hediyeydi bakmadım fiyata. Bass süper çevrede ki gürültüyü azaltır ses düzeyi ortanın biraz altındaysa etrafı rahat duyarsın kulaktan asla çıkmaz kask takarken çıkarırken çıkmadı hiç. Kaçırma derim

O kadar pahalı olanlar altın kablo fena ses kalitesi var hakediyor ama onu biz hakedemiyoruz paramız yohhhg

http://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/sennheiser-omx-680-in-ear-ses-kontrolu-ve-ayarlanabilir-kulaklik-P98896500

benim dediğim bu linkteki aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?
    https://www.youtube.com/user/Darkloops

http://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/sennheiser-omx-680-in-ear-ses-kontrolu-ve-ayarlanabilir-kulaklik-P98896500

benim dediğim bu linkteki aynı şeyden bahsediyoruz değil mi?
    Evet ürün bu ben 500 liralık olana cevap verdim o diğer ürünleri kastetmiş

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Evet ürün bu ben 500 liralık olana cevap verdim o diğer ürünleri kastetmiş
    hocam peki bu gördüğüm kadarıyla sadece kulaklık , mikrofondan bahsetmiyor hiç, mikrofonu yok mu acaba bu ürünün bilgin var mı peki ?

hocam peki bu gördüğüm kadarıyla sadece kulaklık , mikrofondan bahsetmiyor hiç, mikrofonu yok mu acaba bu ürünün bilgin var mı peki ?
    Dikkat edersen mikrofonlu kulaklık kategorisinde o ses açıp kapama yerinde mikrofon var iyi de algılıyor sesi kesik kesik değil

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 NS
    Dikkat edersen mikrofonlu kulaklık kategorisinde o ses açıp kapama yerinde mikrofon var iyi de algılıyor sesi kesik kesik değil

anladım yani kaskın içine sığıyor bi sıkıntı yaşamam değil mi ?

anladım yani kaskın içine sığıyor bi sıkıntı yaşamam değil mi ?
    Abi yaşamazsın al gitsin hatırladığım iyi oldu bende alıcam yine

Motosiklette değil , ancak birkaç sene öncesine kadar pc/mp3 çalar için kullandım , daha evvel kullandıklarım yalanmış, tevafuk dün bendenizde tekrar araştırmakta idim alma arefesindeyim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)