Arkadaşlar kask içinde kullanabileceğim mikrofonlu kulaklık önerebilecek varmı? bir kaç tane kullandım ama baskı yapıyor kulağımı ağrıtıyor, interkom tavsiyesi değil ama bildiğimiz kulaklık lazım.
Arkadaşlar kask içinde kullanabileceğim mikrofonlu kulaklık önerebilecek varmı? bir kaç tane kullandım ama baskı yapıyor kulağımı ağrıtıyor, interkom tavsiyesi değil ama bildiğimiz kulaklık lazım.
Sennheiserlara göz at kulak içinde efsanedir. Kulağın üstünden takmalı bi model kullandım kask esnasında kulaktan düşmüyor imkansız
Aha buldum
Kulaklık'ta bir Sennheiser vardır , birde ötekiler..
hocam siz kullanıyor musunuz bu kulaklığı, benim kask epey rüzgar alıyor da, bi kaç tane bunun dışında kulaklık denedim, hem kulaktan kaydığı için hem de rüzgar sesinden dolayı verim alamadım, netten baktım fiyatına da 80 lira civarında bu fotoğraftaki model, eğer işime yarayacaksa alayım diyorum, siz kullanıyor musunuz?
Hele kulaklığa bak, gözünü sevdimin kulaklığı iki tıpası bi kablosu var 500 lira fiyatı var eheey
Hadi ya şu an o kadar ucuzsa bi tane daha alayım hediyeydi bakmadım fiyata. Bass süper çevrede ki gürültüyü azaltır ses düzeyi ortanın biraz altındaysa etrafı rahat duyarsın kulaktan asla çıkmaz kask takarken çıkarırken çıkmadı hiç. Kaçırma derim
O kadar pahalı olanlar altın kablo fena ses kalitesi var hakediyor ama onu biz hakedemiyoruz paramız yohhhg
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)