Herkese merhaba cbr 125 almayı düşünüyorum yaklaşık 500 tl gibi bir bütçem var açık otoparkta kalacak ama öyle pek güvenli değil hangi marka Nasıl birşey almam lazım motoru korumak için ? Hem zincir hem disk kilidi düşünüyorum
Herkese merhaba cbr 125 almayı düşünüyorum yaklaşık 500 tl gibi bir bütçem var açık otoparkta kalacak ama öyle pek güvenli değil hangi marka Nasıl birşey almam lazım motoru korumak için ? Hem zincir hem disk kilidi düşünüyorum
zincir alarm iksi yeter
yazıyı ilk okuduğumda cbr alıcam 500tl bütçem var diyosun sandım :D
Eve yakın otopark araştır kapalı olsun mümkünse ve iyi bir anlaşma yapmaya çalış.
Kapali otopark yada garaj olmadan motosiklet alinmaz, kimse soylemedimi bunu sana? Heleki buyuk sehirlerde.
Once yer bakilir sonra motosiklet.
Seninkisi biraz girecek delik bulmadan gidip kaput almaya benzemis
alarm ve zincir al
yakınlarda garaj varmı
Maalesef yakınlarda garaj yok bizim sitenin açık otoparkında kalacak ama Nasıl siteyse elini kolunu sallayan geliyor alarmlı disk kilidi zincir branda düşünüyorum ne kadar çok çaydırılıcık o kadar iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
10 dakka yürüme mesafesinde depo var bana ait en kötü Oraya koyarım diye düşünüyorum 2-3 basamak varda yapacak birşey yok
Kardeşim sakın bu motoru dışarda bırakma..Bir şekilde mutlaka götürürler..
Depo dediğin yerle ilgili bir çözüm geliştir ve mutlaka kapalı kilitli bir yere bırak.. Mutlaka!!!
Sonra çok üzülürsün...
depo dediğim yerle ilgili birşeyler yapmayı düşünüyorum bir şekilde ,diğer türlü hemen odamın balkonundan gözüken bir yer var gps taktırmayı düşünüyorum Türkcell'den sesi fazla olan bir alarm biliyor musunuz ? Birde hangi marka Kilit alayım 500 tl ayırabilirim
http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/o...tail_crosssell
Tavsiye ederim kullnıyorum. Gerçekten canavar gibi bişey.
Alarmlı disk kilidi. Ve sabit bir objeye zincir ile bağlanmalı.
Ama esas branda mutlaka olmalı. Her sürüşten sonra egzoz aşırı sıcak değilse kapatın mutlaka. Hiç bir zamanda üşenmeyin
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim kilit + alarmlı disk kilidi + branda almayı düşünüyorum belki motorada taktırabilirim alarmı
SPY 1000 M MOTOSİKLET ALARMI
SECURAGE DİSK KİLİDİ 10MM
Şu iki ürünü tavsiye ederim.
Ben geçen hafta N11'den ikisini 120 tlye aldım memnunum.
Merhabalar;
Hayırlı olsun, umarım bol keyifli güzel vakitler geçirirsin motorunla
disk kilidi alma konusunda belki yardımcı olabilir bir gözat derim ;)
https://www.youtube.com/watch?v=RHsPlarG9wA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)