İkinci el GoPro3 hero alınır
Reklamlar
-
Uygun fiyattan başlıkta belirttiğim gibi GoPro3 alınır. ( Max-450 )
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
Reklamlar
-
dostum tavsiyem o paralara farklı markalara yönelmen olacak. birçok arkadaş farklı markaları kullanmış. bende next aee sd 19'var memnunumda. aslında alış amacım dalışlarda kullanmaktı öylede yapıyorum memnunumda. keza sürüşteki çekimi gayet tatmin edici.
-
Arada sırada kendimle konuştuğum oluyor, motovlog tarzı çekimde düşünüyorum yapabildiğim kadarıyla. O yüzden go pro dan şaşmiyim diyorum
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
Arada sırada kendimle konuştuğum oluyor, motovlog tarzı çekimde düşünüyorum yapabildiğim kadarıyla. O yüzden go pro dan şaşmiyim diyorum
mikrofon girişi yaparak kullanacaksan sana özel mesajla teklif ettiğim gopro hero nun mic girişi yoktur dikkat et:D
-
450tl'ye hangi modeli aradığın önemli bi nokta
Black edition?
Silver?
White?
-
kakare adlı üyeden alıntı
450tl'ye hangi modeli aradığın önemli bi nokta
Black edition?
Silver?
White?
450 liraya bozuk hero3 alabilir.
Veya hero2 alabilir.
Veya çok aksesuarlı hero alabilir.
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
450 liraya bozuk hero3 alabilir.
Veya hero2 alabilir.
Veya çok aksesuarlı hero alabilir.
bende şaşırdım eğer beklentisi black edition falansa sıkıntı büyük zaten.
Merak ettim ama bazen 2. elde ölücü arkadaşlarımız oluyo, onlardan mı acaba
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
okican adlı üyeden alıntı
mikrofon girişi yaparak kullanacaksan sana özel mesajla teklif ettiğim gopro hero nun mic girişi yoktur dikkat et:D
O konuda beni uyardığın için teşekkür ederim
bende şaşırdım eğer beklentisi black edition falansa sıkıntı büyük zaten.
Merak ettim ama bazen 2. elde ölücü arkadaşlarımız oluyo, onlardan mı acaba
Ölücülükten değil, bütçe bukadar aceleside yok, sıkışıp ihtiyaçtan satan olursa ulaşır diye. Yoksa sıfırı 1500 lira olan aletin ikinci eli üçte bir fiyatına satılmayacağını bende biliyorum
Edit: kamera olayında pek aşina değilim nede ne özellikler var diye. Bu bütçeye uygun olarak önerebileceğiniz marka ve modeller var ise bana yardımcı olabilirsiniz
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
O konuda beni uyardığın için teşekkür ederim
Ölücülükten değil, bütçe bukadar aceleside yok, sıkışıp ihtiyaçtan satan olursa ulaşır diye. Yoksa sıfırı 1500 lira olan aletin ikinci eli üçte bir fiyatına satılmayacağını bende biliyorum
Edit: kamera olayında pek aşina değilim nede ne özellikler var diye. Bu bütçeye uygun olarak önerebileceğiniz marka ve modeller var ise bana yardımcı olabilirsiniz
Diğer modelleri bilmiyorum ama forumda bikaç konusu vardı 100 Dolarlık kameraların onlara bi göz at bence. Çünkü gopro çok eski model değilse 450'ye düşmeden çoktan satılır.
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
Diğer modelleri bilmiyorum ama forumda bikaç konusu vardı 100 Dolarlık kameraların onlara bi göz at bence. Çünkü gopro çok eski model değilse 450'ye düşmeden çoktan satılır.
Bakmıştım, ama yinede teşekkürler devam edeceğim. Kacırdıklarım var sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)