Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hırsızlığa Karşı Araç Takip Sistemleri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS // Street Triple S
    Herkese iyi forumlar,
    Motosikletimi kapalı alanda muhafaza edemiyorum. Her saniye motosiklet acaba yerinde mi diye düşünmeden edemiyorum. Sürekli tedirginim.
    (Alarmlı disk kilidi,zincir kilidi ve brandam var)
    1-2 haftadır araç takip sistemlerine bakıyorum ama doğru düzgün bilgi edinemedim açıkçası.
    Turkcell'in böyle bir sistemi olduğunu duydum. Türkcell tim e gittim adamlar böyle bir uygulamadan habersizler. Bana sadece araç takip cihazı alacaksınız sonra buraya gelip sim kart alacaksınız dediler. Ama benim izlediğim videolarda araç takip cihazı direkt turkcell in kapalı kutusundan çıkıyordu.
    Hepsiburada'da var başka bir markanın ama iyi mi kötü mü bilmiyorum.

Aranızda kullananlarınız veya kullanmayı düşünenleriniz varsa görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu cihazdan öncelikli beklentilerim
    -Hırsızlık durumunda telefonuma bildirim/mesaj/sesli uyarı vs gelmesi
    -Gps yanılması çok olmaması
    -her ay para vereceğim bir abonelik sistemi olmaması

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Xmax

Motosikleti
    Fiyat 500 tl diyor. 1 yıl harita ve yurtiçi paketi seçeneğine tıklayınca fiyatı 700 tl oluyor. Siz kullanıyor musunuz bu ürünü?
    Bu sırada sanırım her sene belli bir ücret vermem gerekiyor doğru mudur?

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    motoru ilk adlığımda şunu kullanmıştım www.mototrack.com.tr
    fiyat al istersen.Cepte uygulamasından takip yapılabiliyor.Ben kullandım daha sonra kasko yaptırdım.
    not:Hiç bir cihaz nokta konumunu vermez(sivil), sapma olabilir kapalı mekana soktuklarında.kilid sayısınıda artır.zincirin markası nedir..?

Motosikleti
    Yamaha X-city 250 - Yzf R25 - X-max 400 Abs
    Ne biçim bi ülke olduk inanın motorum bahçede garajda olmasına rağmen sizinle aynı düşünceleri paylaşıorum. evime 3 kere hırsız girdi. ikisinde başka şehirde olduğumdan ötürü alarm olmasına rağmen bir şey yapamadım. ilkinde 2 laptopum (o zmn alarm yoktu) ikincisinde arabam gitti. (sonradan araba farklı bir plakayla farklı bir şehirde hırsızlığa karıştığında polis baskını üzerine bırakıp kaçtıkları için bulundu şu an çalan hapiste) 3ncü de hırsıza denk geldim. çenesini kırdım. (amatör boksörüm) ama naparsan yap kanun açısından hiç bir yaptırım yok. yakalandıklarının akşamına serbestler en babası da 3-4 ay yatıp çıkıyor. söylediğin gibi alarmlı disk kilidi ve zincir kilit taktım. kasko yaptırmayı düşündüm ancak motor 250 lik olduğundan ötürü kapalı garaj şartı var bunun dışında çalınması durumunda kasko karşılamıyor yaptıran arkadaşlar iyice araştırsınlar sözleşmeyi, konuyu takipteyim.

Motosikleti
    Verdiğiniz sitenin linki açılmıyor. vpn değiştirerek girebiliyorum ama mesaj gönderilmiyor. Zincirin markasını bilmiyorum açıkçası 120 tl ye almıştım. Kırılamayacak bir zincir olduğunu sanmıyorum.
    Disk klidinden umutluyum ama geçen alarmı çaldırsam çevredeki insanlar ne yapacak dedim kimse tınlamadı

Son durum ne acaba bende taktırmayı düşünüyorum

ben koltuğun altına aküden sürekli elektrik alan aynı zamanda on/off lu bi çakmak şarj attırdım. en ufağından android tabanlı bir telefon içine 1gb internet yüklü sim kart taktım.yerleştirdim.Google sayesinde anlık olarak görebiliyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)