Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

xmax 250cc aydinlatma

REKLAM ALANI

Arkadaslar merhaba 2015 xmax 250 momo desing ime aydinlatma aksesuarlari eklemek istiyorum eklemek istedigim aksesuarlar motorun elektrik aksamina veya akuye zarar verir mi servise sordugum da bu motorun akusunun kendine yettigini ve ekstra aydinlatma taktigimda ilerleyen zamanlarda akuye veya elektrik aksamina zarar verecegini ve motorun garantiden cikacagini en guzelinin oldugu gibi kullanilmasini soyledi.Taktirmak istediklerim cakarli sis fari arka frenleri cakarli ve cift far uygulamasi bu uygulamari yaptiran arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Sis farı, amerikan park, far değişimi ve park değişimi yaptırdım ancak çift far yaptırmadım. İlk taktırdığıö gün arkadaşlarımı kontağı çevirip gösterdim 5 dk kadar açık kaldı. Ertesi sabah akü uyarısı ile beraber motor 1 dk kadar çalışıp kapandı. Bir daha çalıştırdığımda biraz gaz verdim durduğu yerde. Akü yeniden 14 lü değerlere geldi. Bir daha da kontak açık çok beklemedim. Direk çalıştırdım motoru ve bir sıkıntı yaşamadım şimdilik.

Elektrik aksamının garantiden çıktığı doğru.

eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Muhtemelen aküyü, ekstra donanımlar takılmasını engellemek için tam yetecek kadar yapıyorlar. Hiç bir üretici ek donanım istemiyor sanırım.

Cift fari neden yaptirmadin? far degisimi derken xenon farmi taktirdin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

Sadece elektrik aksami mi garantiden cikiyor?

Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı begin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cift fari neden yaptirmadin? far degisimi derken xenon farmi taktirdin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

Sadece elektrik aksami mi garantiden cikiyor?
    Hali hazırda yapılan biri uzun biri kısa sistemi değiştirmek istemedim. O sonuçta orjinalliği bozan bir şey. Xenon taktırdım sadece.

Ben sadece elektrik aksamı diye biliyorum.

Motosikleti
    Yamaha xmax 250 cc
    Bu dediklerini nerede yaptırdın ve sana maliyeti ne oldu bende sis farı yaptırmayı düşünüyorum
    Uzunkopru 112

MASTER_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750 X DCT
    merhaba,

bu islerle ugrasan MT uyesi @xanka nickli bir arkadas var. ben de xmax icin zamaninda kendisiyle yazismistim. forumda aratip bulabilirsiniz. garantiyi bozmadan yapilabildigini isitmistim. kendisi daha detayli bilgi verecektir. saygilarimla

iyi forumlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Led aydinlatma urunleri takarsan bitsey olmaz ancak ampul urunler kullanirsan daha fazla guc ceker ve motorun beyni akuyu sarj edemez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)