v2 250cc motora nasıl egzos önerirsiniz?
Reklamlar
-
orj egzosundan çok az ses çıkıyordu yoksa sesi güzeldi, egzosu söktüm apaçi işi oldu iyi güzelde çok fazla ses var, sesi %20 kısan gp egzoslar var onlardan mı alsam tüp egzos mu alsam??
Reklamlar
-
Bilmece gibi olmuş motor nedir acaba
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Bilmece gibi olmuş
motor nedir acaba
iki motor var zaten yurdumuzda. biri 2 zamankı RS250 gp replica, diğeri Hondanın 250cc lik çakma monster ı VTR250
-
-
Takma bu kadar ya. Egzoz kelimesinden bıktım artık
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Bilmece gibi olmuş
motor nedir acaba
GP500-1st adlı üyeden alıntı
iki motor var zaten yurdumuzda. biri 2 zamankı RS250 gp replica, diğeri Hondanın 250cc lik çakma monster ı VTR250
UNdocab adlı üyeden alıntı
Belki Hyosung da vardır
BatuhanK adlı üyeden alıntı
beyler motor hyosung gt250 comet alın ne fark eder işte motoru söyledim modeli ne yapcan motora yakışır güzel bir egzos mu bakıcaksınız bana göre
-
Egsozla ilgili her soru aklına geldiğinde konu açman takdire şayan 45621. Egsoz konun başarıların devamı :D
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Egsozla ilgili her soru aklına geldiğinde konu açman takdire şayan 45621. Egsoz konun başarıların devamı :D
başka nasıl öğrenebilirimki
-
egzozun içine tel sineklik tülü sok sesi biraz azzaltacaktır
http://utlutel.com.tr/mamuller/1f.jpg
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
yeni egzos mu almalıyım? orj egzosun içini mi boşaltmalıyım? içini boşaltmakta kolay olmasa gerek
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
egzozun içine tel sineklik tülü sok sesi biraz azzaltacaktır
http://utlutel.com.tr/mamuller/1f.jpg
sesi çogaltmak istiyorum ben
-
Takili orjinal egsozu actirmayi dene. Bende 250lik Chopper var actirdiktam sonra 1000lik Harley'ler gibi oldu
-
TheWitac adlı üyeden alıntı
Takili orjinal egsozu actirmayi dene. Bende 250lik Chopper var actirdiktam sonra 1000lik Harley'ler gibi oldu
Nasil actirmak? Icini mi bosalttirmak? Onun nasil bir ses katicagina emin degilim ve kim uvrasicak kac para alicak falan filan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)