Merhaba arkadaslar, bulunabilen tum imalatcilari aradim ancak cbf 500 icin orta sehpa bulamadim. Sadece 1 yerde orjinali var ve fiyati 500 TL civarinda. Nasil bulabiliriz bu sehpayi? Tesekkurler.
Merhaba arkadaslar, bulunabilen tum imalatcilari aradim ancak cbf 500 icin orta sehpa bulamadim. Sadece 1 yerde orjinali var ve fiyati 500 TL civarinda. Nasil bulabiliriz bu sehpayi? Tesekkurler.
İrfan usta var formda kullanici adi piyanistirfan olmasi lazim ona ulas derim kendi imal ediyor boyle seyler fiyat araligini bilmem ama ona gidipde memnun kalmayan yokmus google irfmotor yazsan bulursun
Merhaba; cevabiniz icin tesekkurler.
Ilk once irfan ustayi aradim, bitmis ve uretmiyormus. Ardindan pirlanta eksoz u aradim onlarda da yok. Inanilmaz ama gercek; cbf 500 orta sehpasi yok sanirim
Granis
CB 500 F in orta sehpasını Anes Motor da buldum H&B marka 559 tl.tell.05059770001
Cb500 f ile cbf500 farklı motosikletler. Ama onunkinin fiyatı da muhteşemmiş.
Konuya dönersek yapacak pek bir şey yok gibi, örneği varsa belki iyi bir demir ustası veya her kim yapar ise ona kopyalatmaktan başka çözüm gelmiyor benim aklıma. Eh işteden hallice olabilir. Eğer sehpayı sırf bakım için istiyorsanız, arka sehpa-stand (padok standı diye de geçer) almak daha mantıklı olabilir
BatuhanK
Anes motor her ikisi içinde uyumlu olduğunu söylemişti.Bende yaptırmak istedim 200 tl.den aşağı fiyat çeken olmadı.Yaptıkları sehpayı gördükten sonra H&B için ödediğime pişman olmadım.
Merhaba, anese gidip sorucaz artik ama 500 falan bunlar nasil rakamlar beyler. Inanilmaz yuksek degil mi?
Yüksek, o sebeple hayatta vermezdim. Yan sehpa candır İlla bakımsa padok standı alır mis gibi her motosiklette kullanırım
ebay e baktınızmı bilmiyorum ama fiyat bence uygun..neden derseniz ürünü bulmuş olmanız güzel bir şans zaten 500tl gibi bir rakamda çok değil orta sehpalar genelde bu fiyat aralarında..kaldıki ebayde 475 tl bu ürün 53$ da kargo ücreti bence 500 tl epey uygun
http://www.ebay.com/itm/Honda-CBF-500-Bj-04-06-Motorcycle-Centre-Stand-SW-Motech-Stand-NEW-/231765669560?hash=item35f64f76b8:g:GDwAAOSw9mFWF81 J
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
Merhaba; cevap için teşekkürler; youtube kanalınızın takipçisiyim
Önceki motosikletim cbx 250 twisterdı. Koruma demirini 50, orta sehpayı 80 tl ye aldıktan sonra bu rakamlar cidden çok geliyor.
Sıkıntım şu, uzun yola sıkça çıkıyorum, daha bu aletle çıkmadım. Zincir germe, yağlama, çanta sökme/takma, vs vs gibi durumlarda yan sehpa pek yardımcı olmuyor. E paddock taşıyamayacağımıza göre bu konuyu nasıl çözeceğiz hiç bilmiyorum.
Malum sitede orta sehpalı satılan cbf 500 lere mesaj attım, küfür etmedikleri kaldı.
Sanırım son deneme orta sehpası olan bir cbf 500 sahibinden bana bir süreliğine orta sehpasını emanet etmesi kaldı. Ben de gidip yaptıracağım bir yerde.
Hayırlı akşamlar herkese.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)