Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Top Case Önerisi

REKLAM ALANI

Merhabalar,

Motora yeni başlayan, Sym Fiddle 2 sürücüsüyüm. Zaman zaman kaskımı, zaman zamansa çantamı koyabileceğim bir top case çanta almak istiyorum.

İnternette bunu gördüm.
    http://www.hepsiburada.com/cedex-t10...oryId=60005699
    Reflektöru ve 32 litre olması ideal geldi. Bunun fiddle 2 ye takmakta sıkıntı yaşamam değil mi? Birde full face kask buna sığar mı biraz şüphem var.

Sizler ne önerirsiniz?

Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Selam, motorunuzu güle güle dikkatli kullanın isteriz.. Bunun dışında her ne kadar top kelimesine karşı olsam da içerisinde case geçtiğinde önerim Givi olacaktır. Cok ucuz çin mallarını 1-2 km gerinizde bırakabiliyorsunuz Forumda canlı örneklerimiz mevcut, '' La oğlum bi baktım çanta yok lan '' gibi konular duymuşluğumuz var.

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    hoş geldin motosikletinin rengi ne. birde cinsiyetiniz ne. özür dilerim genelde vespa çakması olduğu için bayanlar kullanıyor büyük gelmezse motosikleti değiştirdiğindede kullanabileceğin bir çanta almanda fayda var gönül isterki givi kappa önereyim fakat fiyatları uç noktada olduğu için sana başka bir markanın çantasını önereceğim istediğin rakamlara yakın.
    cinsiyet neden sordum bayanlarda biraz büyük durabiliyor çanta buyrun linki altta.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...16951451/detay

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    200-250 seviyelerinde giviler mevcut, çok uç nokta değil artık. Eskiden givi almak motosiklet almak gibiydi..

Malum Site Givi 250 TL

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı leopessia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200-250 seviyelerinde giviler mevcut, çok uç nokta değil artık. Eskiden givi almak motosiklet almak gibiydi..

Malum Site Givi 250 TL
    o bahsettiğin ürün ben yanlış okumadıysam sadece aparatı satıyor çanta dahil değil bir daha bak belki ben yanlış görmüşümdür.
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Linki örnek olsun diye koyuyorum, bence buradan almayıp bir aksesuar mağazasına gidin ve deneyerek hem teknik hem estetik en uygun tercihinizi yapın derim. Bir de alacağınız çantanın motorun arka bölümünden daha geniş olmamasına dikkat edin, dar geçişlerde problem yaiarsınız

http://www.n11.com/kappa-k30-siyah-m...tasi-P51363525

Kappa K30 yazarsanız çıkar,

Kappa K30 aldım. Yorumlar için teşekkürler.

drej73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 2011 (Raş)
    Ben coocase 48 astra aldim memnunum alarm + fren lambasi + kumanda ile ac kapa + tek dugme ile sök tak vs.vs. sansima bi motorcunun elinde kalmisti satamoyordu ben aldim 200 tl. Bide bu markayi arastir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    ben de givi kullanıyorum scooterla aynı renk beyaz. bir kere düşürdüm hiçbirşey olmadı.

Motosikleti
    Aprilia scarabeo 200ie
    Arkadaşlar benim çantam shad marka 45 lt lik çukurlarda çok gürültü yapıyor ses çıkarmayacak kaliteli marka varmı bildiğiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)