Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bridgestone battlax 100/80 130/70 17" lastik

REKLAM ALANI

Arkadaşlar bu lastiği kullanan var mı ? (battlax bt45) lastikçi çok övdü rosso 2 den daha iyi diyor,fiyatı da uygun sizce taktırayım mı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    O lastikci bi zittirsin Bridgestone markasının ürünü, birincisi baya sert bir lastik, ikincisi lastik ısınmak bilmiyor, 160-170 km 10 - 15 dk'da hala ısıtamıyorum lastiği.. ısındığında da yeteri kadar iyi olmuyor. Rosso Corsa çok yumuşak bir lastik, cabuk biter mi evet çabuk biter ama tutuş gerçekten başarılı. Bu arada makina nedir?
    aquarist4 bunu beğendi.

Alıntı leopessia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O lastikci bi zittirsin Bridgestone markasının ürünü, birincisi baya sert bir lastik, ikincisi lastik ısınmak bilmiyor, 160-170 km 10 - 15 dk'da hala ısıtamıyorum lastiği.. ısındığında da yeteri kadar iyi olmuyor. Rosso Corsa çok yumuşak bir lastik, cabuk biter mi evet çabuk biter ama tutuş gerçekten başarılı. Bu arada makina nedir?
    2015 cbr 125

Motosikleti
    Searching.
    Alıntı sezer07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2015 cbr 125
    Bridgestone tavsiye etmem. Diablo Rosso Corsa favorim.

Bridgestone tavsiye etmem. Diablo Rosso Corsa favorim.
    benim tekere uygun boyutta lastik yok corsanın :(

Cbr 125 de ben michelin pilot sporty kullanmistim baya da memnundum.lastik ebati uysa tabiki rosso 2 veya rosso corsa derdim ama o ebatta yok.pilot sporty nin rakibi o ebatta metzeler ama ben kullanmadigim icin yorum yapamayacagim

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    ben batlax bt 45 kullanıyorum gayette memnunum daha iyileri varmıdır tabiki vardır sert bir lastık usta takana kadar anası agladı ustunde tepindi hopladı zıpladı taş gibi lastık ön lastık baya iyi arka ıslak zemınınde ve normalda biraz guven vermiyor gibi öyle hissediyorum daha terso bir durumunu görmedim güzel yatıp kalkıyorum virajlarda falan ama ısınma biraz geç oluyor öyle abırtı duzeyde degıl ama geç ısınan lastık geç soğur buda iyi birşeydir butcen buna yetiyorsa taktır derim ama sınırlarıda zorlama ben 90 üstü güvenli olacagını sanmam ama 60 70 80 aralıgında güzel yatıyor

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben batlax bt 45 kullanıyorum gayette memnunum daha iyileri varmıdır tabiki vardır sert bir lastık usta takana kadar anası agladı ustunde tepindi hopladı zıpladı taş gibi lastık ön lastık baya iyi arka ıslak zemınınde ve normalda biraz guven vermiyor gibi öyle hissediyorum daha terso bir durumunu görmedim güzel yatıp kalkıyorum virajlarda falan ama ısınma biraz geç oluyor öyle abırtı duzeyde degıl ama geç ısınan lastık geç soğur buda iyi birşeydir butcen buna yetiyorsa taktır derim ama sınırlarıda zorlama ben 90 üstü güvenli olacagını sanmam ama 60 70 80 aralıgında güzel yatıyor
    Arkadaşlar marka ve fiyat takıntım yok açıkçası en iyi lastiği arıyorum.

Motosikleti
    Searching.
    O zaman en iyi lastik o Battlax değil. Şuanda kullanıyorum ama yakındır değişmesi.

O zaman en iyi lastik o Battlax değil. Şuanda kullanıyorum ama yakındır değişmesi.
    tamam kardeşim anlıyorum da corsa nın bana uygun lastiği yok, rosso 2 mi alayım o zaman ? ya da michelin mi ?

Motosikleti
    Searching.
    Soyle soyleyeyim olabildigince yumusak ve cift hamur olmasina dikkat edin. Acele etmeyin biraz arastirin uygun lastigi buldugunuzda alin.

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Sattığım motorumda Battlax vardı. Yeni motorumu alırken Battlax ve Michelin karışık geldiğini bildiğim için pazarlıktan sonra Michelin olması için şart koştum. Nasıl olduysa bu sefer şansım yaver gitti. Michelin Pilot Road 3. gayet memnunum. İlk motorum 2011 modeldi ve ben 2012'de satın aldığımda da lastikler sertti. Uzun yol yapacaksanız gayet ideal. Lastikler biraz yol yapınca ısınır ve yolunmaz. Ama şehir içinde kullanırken zaten hedefime ulaşıncaya kadar lastikler ısınmamış oluyordu. Ağırlıklı uzun yol yapacak turingler için uygun bir lastik. Şehir içi kullanımda uzun zaman motor üstünde olmayacaksanız bence Michelin ideal.

Alıntı aquarist4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sattığım motorumda Battlax vardı. Yeni motorumu alırken Battlax ve Michelin karışık geldiğini bildiğim için pazarlıktan sonra Michelin olması için şart koştum. Nasıl olduysa bu sefer şansım yaver gitti. Michelin Pilot Road 3. gayet memnunum. İlk motorum 2011 modeldi ve ben 2012'de satın aldığımda da lastikler sertti. Uzun yol yapacaksanız gayet ideal. Lastikler biraz yol yapınca ısınır ve yolunmaz. Ama şehir içinde kullanırken zaten hedefime ulaşıncaya kadar lastikler ısınmamış oluyordu. Ağırlıklı uzun yol yapacak turingler için uygun bir lastik. Şehir içi kullanımda uzun zaman motor üstünde olmayacaksanız bence Michelin ideal.
    Bilgileriniz için teşekkür ediyorum,bir türlü karar veremedim :S

Türkiye'de bir yumuşak lastik furyası yürüyor..

Battlax BT-45 çift desenli ve çift hamurlu bir lastik. Ortadaki hamuru sert, yan taraflardaki hamuru ise daha yumuşak. Aynı şekilde ortadaki deseni daha azken, yanlardaki deseni daha agresif. Virajlarda lastiğin yan tarafı temas ettiğinden daha iyi yol tutuşu sağlarken, orta kısmının sert olması lastiğin daha sağlam ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Kuru zeminde de ıslak zeminde de güzel bir yol tutuşu var.

Bu lastik Amerika, Avrupa ve Japonya'da küçük spor ve tur motosikletleri kategorisinde en çok satan ve en çok memnun kalınan lastiklerden birisi.

Ülkemizin asfaltı çoğunlukla bozuk ve pütürlü. Dolayısı ile bu lastik bence ülkemiz için ideal.

Herkes bir yumuşak lastik, Rosso mosso tutturmuş gidiyor. Pirelli'nin Rosso serisi daha çok tertemiz ayna gibi asfaltı olan caddeler ve pistler için uygun bir lastik. Aşırı yumuşak dolayısı ile çok iyi bir yol tutuşu var ama ömrü çok kısa. Hele bizim ülkemizin asfaltında tebeşir gibi eriyip gidiyor. Benim sınırsız param var, en iyi yol tutuşunu istiyorum gerekirse 6 ayda bir lastik değiştiririm diyen adama gelir. Ya da benim spor motosikletim var, çıkar caddede 3-4 km gazlar evime dönerim, yol yapmam, motosikletimi ulaşım aracı olarak kullanmıyorum diyen adama da gelir.

Lastiğinizi seçerken kullanım tarzınızı ve kullanacağınız yolları düşünerek seçin.

Ben Battlax BT-45 alacağım fakat malesef Türkiye'deki tüm stoklar erimiş. Bir kaç yerde az sayıda kalmış onlarda fahiş fiyata satıyorlar. Yeni partinin gelmesini bekleyip alacağım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)