Netten Lastik alan varmı?
Reklamlar
-
Orjinal dunlop lastiklerden memnun değilim. Pirelli diablo rosso2 almak istiyorum. Fakat nette yaptığım araştırmalar sonucu sadece bir kaç yerde bulabildim. Netten lastik alan varmı? ne kadar güvenli? Tarihi geçmiş (eski tarihli) lastik yollarlarmı?
http://www.motolastik.com/alisveris-sepetim
Burada uygun gibi. Ön 120 Arka 160 lik takım almayı düşünüyorum.
Tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapın.
Reklamlar
-
Bende rosso 2 aldim 1ay olmadi daha motolastikten aldim lastikler yeni geldi daha benim lastik 2015-2.hafta.alan herkes memnun motolastik.comdan sasma hocam
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aynı gün gönderim yapıyorlar mı ?
-
Ben de motolastik sitesinden aldım, 1 ayda gelir demişlerdi dedikleri tarihte geldi, tavsiye ederim.
-
Lastik motolastik.com' dan alınır, son derece güvenli bir site alıpta şikayetçi olan adam göremezsiniz, stoklarında fazla lastik tutmuyorlar bildiğim kadarıyla eskimesin diye ben rosso 2' ler için 3 gün yurtdışından kargo bekledim 1 hafta içinde lastiklerim motorumdaydı.
Ama rosso 2 kullanan biri olarak söylemeden edemeyeceğim facebookta ki r25 grubunda da benimle aynı şeyleri söyleyen insanlar var, rosso 2 aşırı yumuşak hamurlu bi lastik ben alalı 1 ay olmadan bi fitil attırdım bi kaç tane de geniş yarık sahibi oldum yolda cam çivi ne bulursa sakız gibi yapışıyor lastik harita metod defteri gibi çizik dolu görsen oturur ağlarsın o yüzden biraz daha sert kauçuk lastik öneririm önceki lastiğim michelinler de kesinlikle böyle sorunlar yaşamıyordum örnek olarak.
-
Hocam 1 ay çok fazla değilmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Bune adlı üyeden alıntı
Lastik motolastik.com' dan alınır, son derece güvenli bir site alıpta şikayetçi olan adam göremezsiniz, stoklarında fazla lastik tutmuyorlar bildiğim kadarıyla eskimesin diye ben rosso 2' ler için 3 gün yurtdışından kargo bekledim 1 hafta içinde lastiklerim motorumdaydı.
Ama rosso 2 kullanan biri olarak söylemeden edemeyeceğim facebookta ki r25 grubunda da benimle aynı şeyleri söyleyen insanlar var, rosso 2 aşırı yumuşak hamurlu bi lastik ben alalı 1 ay olmadan bi fitil attırdım bi kaç tane de geniş yarık sahibi oldum yolda cam çivi ne bulursa sakız gibi yapışıyor lastik harita metod defteri gibi çizik dolu görsen oturur ağlarsın o yüzden biraz daha sert kauçuk lastik öneririm önceki lastiğim michelinler de kesinlikle böyle sorunlar yaşamıyordum örnek olarak.
Ben hep michelin kullandım. Aynı yerden (Buz motor) önceki motorumda (kawasaki er6) hiç memnun kalmadım. o yüzden yumuşak hamur rosso ya yöneldim.
-
Ben de oradan rosso 2 lastik aldım. Gayet güvenli aynı gün kargo yapıyorlar. Telefon ederseniz üretim tarihiyle ilgili bilgi de veriyorlar
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Orjinal dunlop lastiklerden memnun değilim. Pirelli diablo rosso2 almak istiyorum. Fakat nette yaptığım araştırmalar sonucu sadece bir kaç yerde bulabildim. Netten lastik alan varmı? ne kadar güvenli? Tarihi geçmiş (eski tarihli) lastik yollarlarmı?
http://www.motolastik.com/alisveris-sepetim
Burada uygun gibi. Ön 120 Arka 160 lik takım almayı düşünüyorum.
Tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapın.
motolastik.com' dan Köksal Abi ile iletişime geçin ADAMI görün. Lastik hakkında herşeye yardımcı olur. Hızlı Kargo yazan ürünler ellerindeki ürünlerdir. Yoksa Yurtdışından ilk sevkiyat ile getirtiliyor.
mondial 150 mr vulture / 2014
-
Evet aldım. Sipariş vermeden önce arayıp üretim tarihini sorarsanız size söyleyeceklerdir, ben http://www.motosikletaksesuarlari.com/'dan almıştım lastiklerimi gayet sorunsuz şekilde elime ulaştı
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Hocam 1 ay çok fazla değilmi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Ben hep michelin kullandım. Aynı yerden (Buz motor) önceki motorumda (kawasaki er6) hiç memnun kalmadım. o yüzden yumuşak hamur rosso ya yöneldim.
1 ayda gelme sebebi zor bulunan bir ölçü olması, zaten arayıp konuşursanız çok ilgili insanlar ne zaman gelir tarih ne olur her türlü bilgiyi verirler. Fiyat olarak da fuarda indirimli sorduğum fiyattan %10 daha ucuzdu sitede
www.capitalcitychoppers.org
-
Daha geçen hafta ön arka lastik siparişi verdik arkadaşa.Ertesi gün kargoyla geldi sıkıntısız,
-
lastikdeposundan sipariş ettim bir iki kere aradım sordum durumunu ertesi gün geldi sorun da yaşamadım birisi 2014 öteki 2015 üretimli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)