Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Netten Lastik alan varmı?

REKLAM ALANI
    scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Orjinal dunlop lastiklerden memnun değilim. Pirelli diablo rosso2 almak istiyorum. Fakat nette yaptığım araştırmalar sonucu sadece bir kaç yerde bulabildim. Netten lastik alan varmı? ne kadar güvenli? Tarihi geçmiş (eski tarihli) lastik yollarlarmı?

http://www.motolastik.com/alisveris-sepetim

Burada uygun gibi. Ön 120 Arka 160 lik takım almayı düşünüyorum.
    Tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bende rosso 2 aldim 1ay olmadi daha motolastikten aldim lastikler yeni geldi daha benim lastik 2015-2.hafta.alan herkes memnun motolastik.comdan sasma hocam
    scooboy bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Aynı gün gönderim yapıyorlar mı ?

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Ben de motolastik sitesinden aldım, 1 ayda gelir demişlerdi dedikleri tarihte geldi, tavsiye ederim.
    scooboy bunu beğendi.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Lastik motolastik.com' dan alınır, son derece güvenli bir site alıpta şikayetçi olan adam göremezsiniz, stoklarında fazla lastik tutmuyorlar bildiğim kadarıyla eskimesin diye ben rosso 2' ler için 3 gün yurtdışından kargo bekledim 1 hafta içinde lastiklerim motorumdaydı.

Ama rosso 2 kullanan biri olarak söylemeden edemeyeceğim facebookta ki r25 grubunda da benimle aynı şeyleri söyleyen insanlar var, rosso 2 aşırı yumuşak hamurlu bi lastik ben alalı 1 ay olmadan bi fitil attırdım bi kaç tane de geniş yarık sahibi oldum yolda cam çivi ne bulursa sakız gibi yapışıyor lastik harita metod defteri gibi çizik dolu görsen oturur ağlarsın o yüzden biraz daha sert kauçuk lastik öneririm önceki lastiğim michelinler de kesinlikle böyle sorunlar yaşamıyordum örnek olarak.

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Hocam 1 ay çok fazla değilmi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------

Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastik motolastik.com' dan alınır, son derece güvenli bir site alıpta şikayetçi olan adam göremezsiniz, stoklarında fazla lastik tutmuyorlar bildiğim kadarıyla eskimesin diye ben rosso 2' ler için 3 gün yurtdışından kargo bekledim 1 hafta içinde lastiklerim motorumdaydı.

Ama rosso 2 kullanan biri olarak söylemeden edemeyeceğim facebookta ki r25 grubunda da benimle aynı şeyleri söyleyen insanlar var, rosso 2 aşırı yumuşak hamurlu bi lastik ben alalı 1 ay olmadan bi fitil attırdım bi kaç tane de geniş yarık sahibi oldum yolda cam çivi ne bulursa sakız gibi yapışıyor lastik harita metod defteri gibi çizik dolu görsen oturur ağlarsın o yüzden biraz daha sert kauçuk lastik öneririm önceki lastiğim michelinler de kesinlikle böyle sorunlar yaşamıyordum örnek olarak.
    Ben hep michelin kullandım. Aynı yerden (Buz motor) önceki motorumda (kawasaki er6) hiç memnun kalmadım. o yüzden yumuşak hamur rosso ya yöneldim.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200ns
    Ben de oradan rosso 2 lastik aldım. Gayet güvenli aynı gün kargo yapıyorlar. Telefon ederseniz üretim tarihiyle ilgili bilgi de veriyorlar

otobeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE / HONDA CBR 250R çokyakında
    Alıntı scooboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orjinal dunlop lastiklerden memnun değilim. Pirelli diablo rosso2 almak istiyorum. Fakat nette yaptığım araştırmalar sonucu sadece bir kaç yerde bulabildim. Netten lastik alan varmı? ne kadar güvenli? Tarihi geçmiş (eski tarihli) lastik yollarlarmı?

http://www.motolastik.com/alisveris-sepetim

Burada uygun gibi. Ön 120 Arka 160 lik takım almayı düşünüyorum.
    Tecrübeli arkadaşlar bi yorum yapın.
    motolastik.com' dan Köksal Abi ile iletişime geçin ADAMI görün. Lastik hakkında herşeye yardımcı olur. Hızlı Kargo yazan ürünler ellerindeki ürünlerdir. Yoksa Yurtdışından ilk sevkiyat ile getirtiliyor.
    scooboy bunu beğendi.
    mondial 150 mr vulture / 2014

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Evet aldım. Sipariş vermeden önce arayıp üretim tarihini sorarsanız size söyleyeceklerdir, ben http://www.motosikletaksesuarlari.com/'dan almıştım lastiklerimi gayet sorunsuz şekilde elime ulaştı

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 9
    Alıntı scooboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam 1 ay çok fazla değilmi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------

Ben hep michelin kullandım. Aynı yerden (Buz motor) önceki motorumda (kawasaki er6) hiç memnun kalmadım. o yüzden yumuşak hamur rosso ya yöneldim.
    1 ayda gelme sebebi zor bulunan bir ölçü olması, zaten arayıp konuşursanız çok ilgili insanlar ne zaman gelir tarih ne olur her türlü bilgiyi verirler. Fiyat olarak da fuarda indirimli sorduğum fiyattan %10 daha ucuzdu sitede
    www.capitalcitychoppers.org

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Daha geçen hafta ön arka lastik siparişi verdik arkadaşa.Ertesi gün kargoyla geldi sıkıntısız,

Motosikleti
    YBR125/CBR125/DL650/Suzuki C800/GV250 Şimdi:DL650
    lastikdeposundan sipariş ettim bir iki kere aradım sordum durumunu ertesi gün geldi sorun da yaşamadım birisi 2014 öteki 2015 üretimli.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)